E.D kullanıcısının son içeriği

1. E.D

Mod Çin romlarında google play sertifikalı yapamama çözümü.

Mi 9 Miui 13 and 12 çin port romunda google play sertifikalı hale gelmiyordu bir türlü en sonunda cts modülü ile sorunu çözdüm. Bilmeyenlerin işine yarayacağını düşünüyorum. Alttaki 2 modülü magisk ile kurun. Yeniden başlatın play store ve play hizmetlerinin tüm verilerini silip enforce deny...
  2. E.D

Yardım Mi 9 vowifi

Herkese selam. Arkadaşlar vowifi artık benim için çok önemli çalıştığım yer alt kat ve türk telekomda şebeke bazen tamamen gidiyor. Ben çözemedim uzaktan yardımcı olabililecek birisi varsa çok makbule geçer. Yanlış anlamazsanız gerekirse ücretini de verebilirim. Şuan and 11 aosp rom kullanıyorum.
  3. E.D

Yardım Google hesabı sms doğrulama sorunu

Herkese iyi haftasonları. Başlıktaki sorunu yaşıyorum, tüm şifrelerim kişilerim satın almalarım hesabıma bağlı fakat doğrulama sms i alamıyorum kaç tane rom denediysem olmadı nası çözebilirim bunu fikri olan var mı.
  4. E.D

Mod MEMEUI Enhancer

Herkese selam ve iyi forumlar. Takip ettiğim bir modül kanalında miui core ve deamon hizmetlerini kontrol ederek hem pil tasarrufu hemde daha akıcı bir miui deneyimi elde edebileceğinizi söylen bir modül ile karşılaştım. Şuan miui kullanmadığım için kendim test edemedim bu yüzden sadece...
  5. E.D

Sohbet Magisk 24

Hayırlı günler yeni magiski deneyen oldumu? Modüller kaldırılmış sanırım magisk içinden.
  6. E.D

Mod Android 12 ANX Camera

Araştırma yaparken denk geldiğim modifiye edilmiş anx cameraya rastladım. Yükledim ve çalışıyor Mi 9 extended rom kullanıyorum. Denemek isteyenler için link bırakıyorum.İlk başlarda uygulama kapanabilir ama sonunda çalışacaktır hata raporu gönder kısmı geldiğinde hiç birşey yapmadan ekrana...
  7. E.D

Rom Xtended Mi 9 Cepheus Android 12

Mi 9 kullanıcılarına çok temiz hızlı ve stabil bir rom önereceğim. Özelleştirmeleri bol sizin için tek problem olabilecek konu extra özellik kısmı ingilizce. Geliştiriciye durumu belirttim bi ihtimal Türkçe olabilir belki.İşlemlere başlamak için bootloader kilidi açık ve twrp yüklü...
  8. E.D

Yardım Mi 9 titreşim çalışmıyror

Merhaba . Bugün battery guru uygulamasını yükledim. Biraz kurcaladım 2 saat sonra kaldırdım uygulamayı şuan titreşim çalışmıyor ne zil sesi ne hatalı parmak izinde sessiz moda alınca bile titreşim yok. Fakat twrp ye girince menüler arası geçişlerde çalışıyor sorun ne olabilir?
  9. E.D

Mod Mi 9 66 Hz Screen overclok

Arkadaşlar bir telegram gurubunda 75 hz modülü buldum bir çok seçenek var fakat sadece 66 hz de çalışıyor diğer seçenklerde ekran yavaş tepki veriyor. 66 hz de ben gözle görünür derece fark hissettim geçişler felan daha bir yumuşak oldu. Modülü ekliyorum denemek isteyen olur belki. Sorumluluk...
  10. E.D

Yardım Mi 9t güncelleme

Herkese iyi akşamlar. Elimizde Mi 9t cihaz var bl kilidi açık fakat trwp yüklü değil pc de olmadığı için kuramadık. Cihaz şuan global and 10 miui 12 var. Sorum şu kendimiz and 11 miui 12.5 indirip stock güncelleyiciden manuel yükleyebilirmiyiz?
  11. E.D

Soru Widevine l1

Herkese iyi forumlar. Uzun zamandır oneos beta kullanıyorum. Yakın zamanda L1 sertifikasına kavuştum.Pazartesi gelicek güncellemeyi temiz kurulum yapmayı düşünüyorum. Sertifika L3 düşer mi? Persist yedeği aldım L1 iken olası bi kayıpta persist flashlasam tekrar eskiye dönermi sertifika. İçerik...
  12. E.D

Sohbet Type c hi-res dac

Herkese selam. Bu harici dac konularında tecrübem yok bilenler ve ya kullananlar aydınlatırsa sevinirim. Müzik dinlemeyi çok seviyorum. Fakat bluetooth kulaklıklar da malum ses kalitesini en iyi şekilde alamıyoruz. Tidal kullanıyordum fakat çok tüketmesemde türkçe içeriklerin eksikliği uyuz etti...
  13. E.D

Yardım Mi 9 persist

Herkese selam. Uzun zamandır beklediğim widevine L1 sertifikasına kullanmış olduğum OneOs son sürümde kavuştum. Benim için çok önemliydi çünkü netflix amazon vb.platformlarda çok içerik tüketiyorum. Kullanmış olduğum twrp son sürümde persist yedeği alma kısmı yok. Yedek almak için orengefox...
  14. E.D

Sohbet Tüm Mıuı Türkiye forum ailesinin bayramı mübarek olsun.

Hayırılı bayramlar arkadaşlar.
  15. E.D

Yardım Mi güvenlik

İyi akşamlar herkese. Güvenlik uygulamasını yanlışlıkla devre dışı bıraktım ve geri yükleyemedim. Uygualamalar sekmesine giremiyorum,apk yüklemrye çalıştığımda daha eski sürüm olduğu için yüklemmiyor. Romu wipe yapmadan flashladım yine olmadı. Başka bir yöntem varmı format data yapıp tekrar romu...
Üst Alt