dzynn kullanıcısının son içeriği

1. dzynn

Soru Cihazımı satıyorum neler yapmam gerek?

Merhabalar, mi 6 cihazımı satıyorum eğer alıcı cıkarsa BL kilidi açık ve Root'lu, en son miui sürümü yüklü. BL kilidini kapatıp root u nasıl deaktif etmem gerekir nasıl bir yol izlemeliyim cihazı yeni alacak olan arkadas sorun yaşamaması açısından. teşekkürler.
  2. dzynn

Soru Önerdiğiniz bir dokunmatik ekran var mı?

Arkadaşlar ekranım kırıldı maalesef. İnternette bir ton ekran var hangisini almalıyım çıtalı mı çıtasız mı bilmiyorum. Önerdiğiniz bir adres var mı sipariş verebileceğim?
  3. dzynn

Soru Mi Box S Kablosuz mouse kullanmak

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık bir aydır mi box s kullanıyorum yemi sürüme güncelledim çat pat anlaşıyoruz keşke güncellemeseydim neyse usb kablosuz mouse aldım taktım fakat hiç bir tepki yok ekstra birşey yapmam mı gerekiyor videolarda göruyorum kullanan var ama ben çalıştıramadım nedendir?
  4. dzynn

Soru Twrp şifre problemi

Önce forumdan OrangeFox recovery konusunu bulun ve indirin Ardından bir de uygun sürüm TWRP imaj ı indirin. Kullandığınız TWRP ile OrangeFox recovery flashlayın. Recovery ile reboot edin. Açılınca tekrar içinden TWRP yi flashlayın. Yüksek ihtimalle şifre probleminiz çözülecektir.
  5. dzynn

Mod Legendary Kernel Tweaks [LKT]

Yanlış olmuş, fark diyecektim. :-D
  6. dzynn

hiç bi şeye ihtiyacınız yok. şimdi farı görme zamanı.
  7. dzynn

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Hız ile veya başka bişeyde ben hiç bi kısıtlama fark göremedim garip bi şekilde şarj uzun gidior sadece.
  8. dzynn

Fake Gps İle Sürpriz Nokta

Konumdan çok uzaklaşmayın. xposed kurduktan sonra miui11 'de play store durduruldu hatası aldım sürekli haberiniz olsun. neyse boş şeyler cıktı ama hediyelerimi aldım ben çalışıyor yani. ama konumdan cok uzaklaşmayın banlıyor. hediyeleri aldım daha da uzaklaşim dedim bi ban daha yedim canımız...
  9. dzynn

Mod - Legendary Kernel Tweaks [LKT] Bu modül ile birlikte çılgın bir performans hocam.
  10. dzynn

fde.ai de kullandım mi6 cihazımda ama hiç bi fark göremedim. ama LKT ise tam olarak isminin karışılığını veriyor resmen "insane" yani çılgın bişey günde 4 kez şarja takardım neredeyse ama şu anda 1 kez sabahki full şarjımla akşam edebiliyorum işten eve geldiğimde hala 25 şarjım oluyor. Mi Max...
  11. dzynn

Mod İos anımatıon

MiRoom'da çalışmadı Mi6
  12. dzynn

Diğer Salla Kazan Hilesi

v 10.8 apk'sını indirdim MIUI 11 kullanıyorum ve oldu :)
  13. dzynn

Mod Sessiz Moddan Normal Moda Geçişdeki Sesi Kapatma

Miui 11'de Ses & Titreşim > Ek ayarlar > Sesi açma sesi ni deaktif edersek kurtuluyoruz. :)
  14. dzynn

Hocam o kadar saçma bi sorunmus ki cozunce giden kotama acıdım... Havoc OS ile gelen VİA tarayıcı var onunla indirdiğim bütün zipler arızalı çıktı çok saçma Chrome kurdum onunla indirdim denilenleri yaptim ve şuan Miui11 imi ozellestiriyorum...
  15. dzynn

Var tabi olmaz mi ama dedigim gibi hepsini denedim simdi rar indirdim tlefonuma dedimki klasore cikarayim deneyeyim gercekten rar programi da dosyanin beklenmedik sonu diye hata veriyor arsivi cikarmiyor cok garip.
Üst Alt