Dyxhxhxhxgxhxh kullanıcısının son içeriği

1. D

Soru Gpu performansını nasıl arttırırım?

Cihaz Redmi Note 9S işlemci Snapdragon 720G GPU Adreno 618 hızını ve performansını nasıl arttırırım?
  2. D

Soru Hyper OS

Xiaomi yeni bir sistem olarak getiriyormuş sanırım. Bu güncellemeyi kullananlar var mı? Nasıl olmuş? Bir soru daha bu güncellemeyi almayacak telefonlar için xiaomi.eu gibi custom romlar bu güncellemeyi getirecek mi?
  3. D

Soru Redmi note 9s rom

India rom adında 2 tane rom bulunuyor birinin kodu SJWINXM diğerinin kodu SJWINRF bunların farkı ne?
  4. D

Soru Redmi Note 11s vs Note 9s

Redmi Note 11s ve Redmi Note 9s'ten hangisi oyun performansı açısından daha iyidir?
  5. D

Soru Note 11s mi Note 9s mi?

Hangisi daha iyidir oyun performansı açısından?
  6. D

Yardım Miui 14 (Curtana) Geçmeli miyim?

İyi günler Redmi Note 9s Kullanıyorum. Şuan Hindistan Romundayım MIUI14 EEA ve Global Rom içim Android 12 olarak yayınlandı. Yakın zamanda Hindistan'a da gelir diye düşünüyorum. Sorum şu MIUI 13 kötü deniyor diye hiç geçmedim 12.5.4 kullanıyorum sizce MIUI 14 e geçmeli miyim?
  7. D

Yardım Joyose Nedir

Bu uygulama tam olarak ne işe yarıyor? Bir yerde gördüm oyunlar için önemli deniyordu bir yerde xiaominin gereksiz uygulamalarından silin deniyordu. Silmeli miyim ,silmemeli miyim?
  8. D

Yardım Redmi Note 9s Şarj hızlı bitiyor.

Merhaba cihaz Redmi Note 9s telefonda aşırı yüklü bir işlem yapmadığım halde hızlı bir şekilde şarjı iniyor. Forumlarda bahsedilen birçok şeyi yaptım ancak hala durum böyle. Rom önerileri için Custom rom kurmak istemiyorum, stock romlarda sadece GLOBAL,EEA(AVRUPA),INDIA,RUSSIA romları mevcut...
  9. D

Yardım Xiaomi gereksiz uygulamaları kaldırmak?

Merhabalar konu hakkında araştırma yaptım bilgidayardan adb ile işlem yapılıyor. Androiddde LADB adlı uygulama var acaba bu uygulama ile aynı işi yapabilir miyim?
  10. D

Yardım Uygulama Kasası kendi kendine gümcelleniyor

Önceden yoktu aniden ana sayfaya geldi. Güncellemelerini siliyorum gidiyor sonra tekrar kendi kendine gümcellenip ana dayfaya geliyor. Ne yapabilirim
  11. D

Yardım Boş bildirim geliyor

Merhabalar cihazım rn9s ve boş bildirim geliyor kaynağı nedir ? Nasıl çözebilirim?
  12. D

Rom En performanslı miui sürümü ?

Elimde rn9s var (curtana) 5 tane ROMa sahip EEA, GLOBAL,TR,INDIA,RUSSIA. Ben kendim INDIA ya geçtim. Ama hangi sürüm daha iyi olur bilemedim ilk 12.5.5 kullandım sonra düşürdüm 12.5.2 ye çektim . Pil kısmında performans modu yok diye 12.5.4 e yükselttim. Geekbench 5 testi yapmıştım...
  13. D

Soru En iyi rom hangisidir?

Merhabalar cihazım rn9s(curtana) ve hangi rom daha iyidir sizce stock romlar arasından. Cihazda sacede Türkiye, Rusya, EEA, Global ve Hindistan rom bulunuyor hangisini seçmem daha iyi olur.
  14. D

Soru Cpu Başına Arabellek Boyutu

Selamlar, Elimde Rn9s cihaz var geliştirici seçeneklerinn kurcalarken bunu gördüm. Bazı yerlerde 32 ye cekilmesi gerektiğini okudum. Bilenler varsa bu ayar nedir ne işe yarar kaç olmalı yazarsa sevinirim. :)
  15. D

Soru Xiaomi Bölge Neresi Olmalı?

Sizce bölge seçimi neresi olmalı? Siz hangisinde kullanıyorsunuz ? Değiştirmenin bir zararı olur mu? TEŞEKKÜRLER :)
Üst Alt