Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadasım ekran attı full sosyal medya 60 hz de 40 saat son sarjla yuzde 30 kalmıs artı 8 bucuk saat ekran suresi vardı. Sanırım bitene kadar 11 saat civarı ekran olurdu. Oyun için sıkıntı yapmaz ancak oyuna özel guzel telefonlar da cıktı bunda var mı bilmiyorum şarjdayken bataryadan gucu...
Farklı marka rootsuz yurtici cihazından da yaptım Huawei o onda play store yok hocam cozulsun yemin ederim sana cok dua ederim.
1723922306
Hocam baska marka yurtici cihazla denedim vpn de actım olmadı
Yemin ederim ağlıcam ne yaptıgımı bile bilmeden giremiyorum. Lütfen resmi WhatsApp yükleyin diyor. Başka cihazım. 2. Cihazdı tablet. Ondan QR okutma yoktu ondan cıkıs yaptım 1. Cihaz olsun diye bu sefer ondan da aynı hatayı alıyorum hicbir sekilde giremiyorum eski yazısmalar olsun bağlantılarım...
arkadaslar Volte ne işe yarıyor diyenlere kısaca acıklayım. Volte aktifken daha kaliteli telefon gorusmeleri yapabilirsiniz. Diyelim ki telefon gorusmesi yapıyorsunuz. Normalde 4.5g cekiyor telefonunuz. Volte aktifse o an internete girmeniz gerekli. 4.5g kesintisiz hızda devam eder aktif değilse...