Duygusuz06 kullanıcısının son içeriği

1. D

Soru Xiaomi 14T Pro alacak olan var mı?

Arkadasım ekran attı full sosyal medya 60 hz de 40 saat son sarjla yuzde 30 kalmıs artı 8 bucuk saat ekran suresi vardı. Sanırım bitene kadar 11 saat civarı ekran olurdu. Oyun için sıkıntı yapmaz ancak oyuna özel guzel telefonlar da cıktı bunda var mı bilmiyorum şarjdayken bataryadan gucu...
  2. D

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Farklı marka rootsuz yurtici cihazından da yaptım Huawei o onda play store yok hocam cozulsun yemin ederim sana cok dua ederim. 1723922306 Hocam baska marka yurtici cihazla denedim vpn de actım olmadı
  3. D

Yardım WhatsApp'dan"Giriş Yapmak İçin Resmi WhatsApp Uygulamasına Sahip Olmanız Gerekir " Hatası Alıyorum

Yemin ederim ağlıcam ne yaptıgımı bile bilmeden giremiyorum. Lütfen resmi WhatsApp yükleyin diyor. Başka cihazım. 2. Cihazdı tablet. Ondan QR okutma yoktu ondan cıkıs yaptım 1. Cihaz olsun diye bu sefer ondan da aynı hatayı alıyorum hicbir sekilde giremiyorum eski yazısmalar olsun bağlantılarım...
  4. D

Rehber {Android 11}{Xiaomi.EU} Viper4Android kurulumu {Magisk 21.4}

Hocam android 11 de magisk nasıl yukleyebiliriz ben twrp den denedim sıkıntı oldu.
  5. D

Recovery Redmi K30 Pro- Twrp 3.4.2B-0623 Tek Tuş Yükleme Aracı

yok hocam hersey sılındı zaten
  6. D

Recovery Redmi K30 Pro- Twrp 3.4.2B-0623 Tek Tuş Yükleme Aracı

Dediğinizi harfiyen yaptım rom atacagım zaman failed to mount hatası alıyorum
  7. D

Yardım mi 10 cihazım fastboot'da takılı kaldı

hocam kurulu rom yok ki gitti acılmıyor telefon. 1609858171 twrp ve magisk yuklu
  8. D

Yardım mi 10 cihazım fastboot'da takılı kaldı

kardes cozdun de nasıl cozuldugunu anlatsaydın keske de biz de aydınlansaydık
  9. D

Yardım Türk Telekom VolTE açılmıyor.

arkadaslar Volte ne işe yarıyor diyenlere kısaca acıklayım. Volte aktifken daha kaliteli telefon gorusmeleri yapabilirsiniz. Diyelim ki telefon gorusmesi yapıyorsunuz. Normalde 4.5g cekiyor telefonunuz. Volte aktifse o an internete girmeniz gerekli. 4.5g kesintisiz hızda devam eder aktif değilse...
Üst Alt