Dutchman kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Xaiomi mi 8 lite MIUI 12

Globale daha gelmedi hocam siz rom olarak mı kurdunuz
  2. D

Rom Mi 9 Lite global kararlı Miui 12 çıktı

Darısı mi 8 lite başına.
  3. D

Soru Miui 12 mi 8 lite

Hocam ben daha çok arayüzün güncellenmesi sebebiyle bekliyorum da. Özellik olarak zaten yeni özellikleri pek kullandığım veya ihtiyacım olan özellikler değil.
  4. D

Soru Miui 12 mi 8 lite

Selamlar mi 8 lite global için miui12 yayınlanacak mı ?
  5. D

Yardım Chrome Tekrar Yükleniyor

Anladım teşekkürler eskiden kendi kendini güncellemiyordu ama son sistem güncellemesi sonrası yapmaya başladı çok can sıkıcı çekeceğiz artık
  6. D

Hayır hocam rootsuz cihaz
  7. D

Selamlar, Mi 8 Lite cihazıma birkaç gün önce V11.0.2.0 gibi bir güncelleme geldi Nisan yamasına güncellendi güvenlik. Ancak ondan sonra baktım ki Chrome gelmiş, ben de marketten Hidden settings indirip uygulamayı devre dışı bıraktım, ancak bakıyorum, birkaç saat sonra sürekli olarak...
  8. D

Uygulama MIUI 12 Super Canlı Wallpaper v2.0 [Editlendi]

Pile çok etki ediyor. Normalde gece boyunca %1-2 giderken bu gece %10 gitmiş. Çok fazla :(
  9. D

Allah razı olsun be kral. Yaptım sonunda . 1588294763 Şarj tüketimi çok değil gibi bakalım.
  10. D

Yapıyorum ancak hala olmuyor hocam. Evet birebir buradakileri yükledim, verileri temizlemeyi deniyorum şimdi. 1588277584 Hayır hocam hala olmuyor. Mi 8 Lite cihaz neden olmuyor acaba adımları birebir yaptım. 1588277924 yaserinanc yok hocam kafayı yiyeceğim hala yapamadım dediklerinizi birebir...
  11. D

Yaptım aynılarını ama yok olmuyor hala temalardaki indirdiğim arka plan var.
  12. D

Kilit ekranı bir türlü değişmiyor ne yapabilirim ? Başka arka plan da olmuyor orijinal stok kilit ekranı
Üst Alt