Düshekimi kullanıcısının son içeriği

1. D

Soru Mi 5 9.5 global stabil

Yalnız batarba ömrü kısılmış geldi bana
  2. D

Rom Mi5 Miui 9.5.1.0 Güncellemesi

Az önce geldi
  3. D

Soru Mi 5 9.5 global stabil

Az önce geldi ota dan kurdum bayağı bb düzenleme olmuo incelemedim henüz incelersem yazarım
  4. D

Yardım mi note3 kapanma ve donma

arkadaşlar eşime mi note 3 telefon aldım 20 gün önce telefon donmaya başladı. ara sıra kendi kendine kapanmaya başladı. ne yapmamı önerirsiniz. işin ilginç yanı telefon donduğu veya kapandığı esnada çağrı yaptığımda telefon açıkmış gibi çalıyor karşı taraftan amatelefonda hiçbir tepkime yok...
  5. D

Miui 9 Ota gelmedi

Bana sabah geldi
  6. D

Rom MI5 MIUI‬ 8 Global Stable ROM V8.2.1.0 (Android N) Güncellemesi

Benim de 8.1 kararlı sürüm diyor ama güncelleme yok diyor
  7. D

Rom MI5 MIUI‬ 8 Global Stable ROM V8.2.1.0 (Android N) Güncellemesi

Benim de 8.1 kararlı sürüm diyor ama güncelleme yok diyor
  8. D

Rom Mi5 prime Android 7 geldi

Banada bir şey yok 8.1 kararlı sürüm diyor
  9. D

Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

Oh beaaaaaa stresi atlattık yawwww bi saat sonra iade edecektim
  10. D

Ana Başlık Xiaomi Cihazlarda Yaşanan IMEI Numaralarının Kayıt Dışı Gözükme Problemi

Demedim mi az önce gelen mesaj kayıtlar ikide girmeye başlanmıştır ara ara bakiniz
  11. D

Kayıtlar düzelmiş gibi konuşuyorsunuz henüz hiçbir şey olmadı ahanda görün pazartesi ye kaldı btk yetistiremedi denir birazdan
  12. D

Tam bende onu sormuştum arkadaşım herhalde öyle olmalı bilenler açıklama yaparsa seviniriz
  13. D

Arkadaşlar bişey soracağım telefonu iade edeceğim de ederken telefonu sıfırlarsak mi hesabı falan silinecek değil mi? ayrıca roma falan bişey olmaz sanırım?
  14. D

Pazartesi iade edeceğim sıktı artık bugün akşam sabah muhabbetleri bunlar zaman çalıyor omrumuzden Bir haftadır insan bunu düşünür mu yaa alıcı her zaman haklıdır
  15. D

İlk defa bir cihaza kanım kaynadi oda kısmet olmadı üzülerek de olsa hafta sonu iade işlemini başlatacağım
Üst Alt