durotan kullanıcısının son içeriği

1. durotan

Soru Redmi Note 9s Miui 12?

Redmi Note 9s modeli için miui 12 beta bile bulamadım bunun sebebi nedir? Çoğu cihazda stabil kararlı olarak çıkmasa bile betalar başlamış durumda. Ben mi bulamıyorum acaba miui 12 romu ?
  2. durotan

Rom Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI10 V10.3.3.0.PFKMIXM

Miui11 den mi yapmaya çalıştınız?
  3. durotan

Yardım mi 9t pro Ekran Koruyucu ve Kılıf

Hayır hocam siyah değil klasik Nano ekran koruyucu ama cihaza en uyanı diyebilirim. Kılıf ile çok iyi oldu kafam rahat.
  4. durotan

Rica ederim. Siyah renk telefon ile daha da şık olacağını düşünüyorum. Arka kamera koruması çok güzel telefon beklediğimden daha ince oldu. Daha kalın olur diye düşünüyordum. En azından kafam rahat telefon güvende hissettiriyor.
  5. durotan

Soru Mİ 9T Pro 128GB

Microcase kılıf ve blitzpower Nano ekran koruyucu kombinasyonu yaptım.
  6. durotan

Tabiki ayarlayıp atıyorum.
  7. durotan

Soru Mİ 9T Pro 128GB

Güzel bir kılıf ve kırılmaz cam çözün. Kutudan çıkan kılıf pek koruyucu değil ve fazla tak çıkar yapıldığı zaman cihaza zarar verebiliyor.
  8. durotan

Soru Mİ 9T Pro 128GB

Hayırlı olsun hocam.
  9. durotan

https://www.hepsiburada.com/spigen-xiaomi-mi-9t-mi-9t-pro-kilif-silikon-fit-charcoal-s53cs27419-p-HBV00000O2CNG?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.6804.shop.elk.telefon-cep-telefonu-aksesuar-ssc&gclid=Cj0KCQiAtrnuBRDXARIsABiN-7CYm2vOQYdHq6yDvJ9O7_60__cCH5CEry632Z3olCqJjv3q_1bs5-caAroSEALw_wcB
  10. durotan

Ekran koruyucu olarak tartışmasız bu ürün. Mi 9T olarak seçin birebir uyumlu gelecektir. https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-mi-8-9-9t-8-lite-note-5-6-7-8-pro-nano-ekran-koruyucular-P324479826 Kılıf için de kaliteli bir ürün var onun linkini de bırakıyorum. Şık ve sağlam oluyor inceden...
  11. durotan

Hocam programı kurmamışsınız. Direk kurulu halde rar indirip içinden uygulamayı çalıştırdınız sanırım. Setup dosyasını indirin programı kurun. Onun hatası bu :)
  12. durotan

Yardım Redmi K20 Pro Isınma Sorunu

Evet bende aynı romu kullanıyorum şuan sıkıntı yok. Cihaz Mi 9T Pro 6/128.
  13. durotan

Global gelmedi ki hocam geldi ben mi görmedim
Üst Alt