Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi Note 9s modeli için miui 12 beta bile bulamadım bunun sebebi nedir? Çoğu cihazda stabil kararlı olarak çıkmasa bile betalar başlamış durumda. Ben mi bulamıyorum acaba miui 12 romu ?
Rica ederim. Siyah renk telefon ile daha da şık olacağını düşünüyorum. Arka kamera koruması çok güzel telefon beklediğimden daha ince oldu. Daha kalın olur diye düşünüyordum. En azından kafam rahat telefon güvende hissettiriyor.
Ekran koruyucu olarak tartışmasız bu ürün. Mi 9T olarak seçin birebir uyumlu gelecektir.
https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-mi-8-9-9t-8-lite-note-5-6-7-8-pro-nano-ekran-koruyucular-P324479826
Kılıf için de kaliteli bir ürün var onun linkini de bırakıyorum. Şık ve sağlam oluyor inceden...
Hocam programı kurmamışsınız. Direk kurulu halde rar indirip içinden uygulamayı çalıştırdınız sanırım. Setup dosyasını indirin programı kurun. Onun hatası bu :)