Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3g deçekmiyor, sadece 2g. Mobil ağları taratıyorum. Türk telekom ve vodafone sadece 2g gözüküyor. Sadece türkcell 4g. Acaba türksel hat alsam 4g bağlanır mı
Şehirden ilçeye taşındım. Tel sadece 2g olarak internete bağlanıyor. Ne yaptıysam olmadı. Hatla ilgili kesinlikle sorun yok. Hattı başka tele takıyorum. Sorunsuz 4g bağlanıyor. Tahminim mi 5s 800 bandı desteklemediğinden ilçede 4g bağlanmıyor. Çözüm önerisi bekliyorum.
Geceden bu tarafa dediklerinizin hepsini netten araştırarak yaptım. Lte öncelikli seçili. Türk telekomu aradım. Onlar ayar yaptı yine düzelmedi. Telefonu da reboot yapayım derken kitletmiştim zaten. Şuan sıfır kurulum yaptım. Birşey değişmedi. Aynı.
1545473545
S
sorun kesin telle ilgili. Aramada...
Çok teknik bilgim yok. Kendim biişey yüklemedim. Global 10.1 kararlı yazıyor.
1545472682
İl merkezinde problem yoktu. İlçeye geldim böyle oldu. Sorun hattan değil. Başka tellerde sorunsuz 4g bağlanıyor.
şifreyi hatırladım. Teli açtım. Ama sorun düzelmedi. Halen telefon internete 2g bağlanıyor. Bir türlü 4g bağlanmıyor. Hattan kaynaklı değil. Başka hat taktım yine aynı. Hatlar başka telde normal bağlanıyor.
Mi 5s tel var. Bugün tel internete 2g dışında bağlanmadı. Ses açma, kapama, güç tuşlarına birlikte basarak reboot yaptım. Tel şimdi device unlocked diyor. Mi hesap şifresini hatırlamıyorum. Cihazı nasıl açarım lüt fen yardım.