Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Son 1 soru daha sorabilir miyim? Şuan attığınız linkten 2gb recovery olanı indiriyorum telefondan. İndikten sonra twrp ekranına gelip oradan zip dosyasını seçerek kurulum yapmam yeterli değil mi? Ya da farklı bir yol ile mi kuruluyor?
Tekrardan teşekkür...
Güncelleme çok hoşuma gitti. Ben de videodaki gibi indirip yeniden başlat dediğimde güncellemek yerine Twrp ekranına geliyor. Oradan install diyip ımuı11 i seçip kurduğumda ise önceki atmış olduğum resimdeki hatayı veriyor ve telefonu tekrar açtığımda güncelleme başarısız diyor. Daha farklı bir...
Telefon güncelle diyerek indirdim 3 kez hepsinde de aynı hatayı aldım. Acaba bilgisayardan indirim telefona atsam dosyayı o şekilde güncelleyebilir miyim? Telefonu güncelleyerek indirdiğim dosya hep bu hatayı veriyor çünkü
Teşekkür ederim .
Installdan ımuı v11 dosyasını bulup gerekli işlemleri yaptım , telefon yeniden başladı ve güncelleme başarısız yazısı ile karşılaştım.
1573244244
Bunu ekran geliyor ve güncelleme yapılamıyor , telefon yeniden başladığında güncelleme başarısız yazıyor malesef
Merhaba,
Son 2 aydır Mi 9t modelini kullanmaktayım. Telefonumdan çok memnunum. Telefonum yurt dışından hediye olarak geldi.
Şuan yeni gelen miui v11 güncellemesini indirip telefona kur dediğimde telefon kapanıp geri açılırken beni siyah bir ekran ve kırmızı yazılar karşılıyor. System , backup...
Merhaba,
Son 2 aydır Mi 9t modelini kullanmaktayım. Telefonumdan çok memnunum. Telefonum yurt dışından hediye olarak geldi.
Şuan yeni gelen miui v11 güncellemesini indirip telefona kur dediğimde telefon kapanıp geri açılırken beni siyah bir ekran ve kırmızı yazılar karşılıyor. System , backup...