Dumrul34 kullanıcısının son içeriği

1. D

MIUI 11 Mi9t miui v11 güncellemesi hk.

Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Son 1 soru daha sorabilir miyim? Şuan attığınız linkten 2gb recovery olanı indiriyorum telefondan. İndikten sonra twrp ekranına gelip oradan zip dosyasını seçerek kurulum yapmam yeterli değil mi? Ya da farklı bir yol ile mi kuruluyor? Tekrardan teşekkür...
  2. D

Teşekkür ederim yardımınız için
  3. D

Çok teşekkür ederim.
  4. D

Güncelleme çok hoşuma gitti. Ben de videodaki gibi indirip yeniden başlat dediğimde güncellemek yerine Twrp ekranına geliyor. Oradan install diyip ımuı11 i seçip kurduğumda ise önceki atmış olduğum resimdeki hatayı veriyor ve telefonu tekrar açtığımda güncelleme başarısız diyor. Daha farklı bir...
  5. D

Telefon güncelle diyerek indirdim 3 kez hepsinde de aynı hatayı aldım. Acaba bilgisayardan indirim telefona atsam dosyayı o şekilde güncelleyebilir miyim? Telefonu güncelleyerek indirdiğim dosya hep bu hatayı veriyor çünkü
  6. D

Teşekkür ederim . Installdan ımuı v11 dosyasını bulup gerekli işlemleri yaptım , telefon yeniden başladı ve güncelleme başarısız yazısı ile karşılaştım. 1573244244 Bunu ekran geliyor ve güncelleme yapılamıyor , telefon yeniden başladığında güncelleme başarısız yazıyor malesef
  7. D

Aynen çıkan ekranda yazan şey de oydu, kendim yapabilir miyim? Kolay bir şey mi Twrp ile güncelleme yapmak?
  8. D

Merhaba, Son 2 aydır Mi 9t modelini kullanmaktayım. Telefonumdan çok memnunum. Telefonum yurt dışından hediye olarak geldi. Şuan yeni gelen miui v11 güncellemesini indirip telefona kur dediğimde telefon kapanıp geri açılırken beni siyah bir ekran ve kırmızı yazılar karşılıyor. System , backup...
  9. D

Soru Mi 9 bootloader unlock yedek alma

Merhaba, Son 2 aydır Mi 9t modelini kullanmaktayım. Telefonumdan çok memnunum. Telefonum yurt dışından hediye olarak geldi. Şuan yeni gelen miui v11 güncellemesini indirip telefona kur dediğimde telefon kapanıp geri açılırken beni siyah bir ekran ve kırmızı yazılar karşılıyor. System , backup...
Üst Alt