dulger007 kullanıcısının son içeriği

1. dulger007

Yardım Note 10S Akıllı Saat Hava durumu problemi.

Merhaba Düne kadar iphone kullanıyordum bu cihazla beraber Huawei Watct Fit model akıllı saat kullanıyordum sıkıntısızdı. Dün Redmi Note 10S cihaz aldım geçiş yaptım şimdi akıllı saati bağlıyorum ama akıllı saate hava durumu bir güncellenmiyor göstermiyor. Konumu sürekli açık yaptım güç...
  2. dulger007

Yardım MIUI 12 kayan pencere sorunsalı...

Selamun aleyküm Note 10 lite cihazım var yurtdışı 1 ay önce aldım 11 vardı güncelleme geldi 12 yaptım gayet stabil kullanıyordum fakat dün imei attık sıfırlanıp direk12 atıldı imei işleminden sonra bir problemle karşılaştım. Kayan pencere diye lanet bi özellik var WhatsApptan bildirim geliyor...
  3. dulger007

Yardım Note 10 lite yakınlık sensörü sıkıntısı (proximty)

Selamun aleyküm Dün yeni cihaz aldım Xiaomi Note 10 lite 11.0.8 sürüm yüklü. Cihazla görüşme yaparken fark ettim konuşma esnasında ekran kapanmıyor sonra biraz araştırınca gördüm ki bir çok kişi böyle sıkıntı yaşıyor ama hiç güncel bilgi yok. Biraz kurcaladım forumları videoları bi kaç...
  4. dulger007

Yardım Note 10 pro kamera sorunsalı yardım..

Selamun aleyküm Ailemizin yeni üyesi olan Note 10 pro ile kamera sorunu yaşamaktayız. Önceki kullanılan telefon 6s plus tı ondan note 10 proya geçince heralde çağ atlarız diye düşündük kamera konusunda ama hüsrana uğradık. Özellikle kamera için tercih ettik ama şuan pişmanlık yaşamıyor...
  5. dulger007

Yardım Xiaomi 9T rom önerisi..?

Selamun aleyküm Xiaomi 9T cihazımda 11.0.1.0|Kararlı versiyon yüklü hem sıkıldım hem ufak tefek sıkıntılarım var telefon durduğu yerde ısınıp siyah ekran açıyor ve donuyor hiç bir şekilde müdahale edemiyorum tuş kombinasyonuyla resetleyip devam ediyorum, telefonla görüşme yaparken ekran...
  6. dulger007

Sohbet Xiaomi 9T'den selamlar.. :)

Selamun aleyküm Aranıza yeni katılmış bulunmaktayım, 6 aydan beridir Xioami 9T modelini kullanmaktayım. Herkese keyifli forumlar..
Üst Alt