Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar cihazın test bölümünden test de yaptım. Kulaklık takılı olmamasına rağmen takılı gözüküyor. Aramalarda ahizeden ses alamıyorum ve kulaklık takmak zorunda kalıyorum. Ne yapabilirim?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Arkadaşlar, 14 Temmuz Pazar sabahına doğru Hepsiburada'dan 229₺ fiyatında bir Mi Band 4 aldım. Henüz, workout modlarını test etme fırsatım olmadı ancak bilekliğib ana ekranında bulunan ve Status bölümünde de detayları bulunan adımsayarın saçmaladığını fark ettim.
Forumda gördüğüm konu ile...
Merhaba Miui Türkiye, içinde Stock Rom: Miui 10 V10.2.2 kurulu olan bir Xiaomi Mi5 marka/model cihazımız var. Serviste usb girişi değiştirildi. Sorun şu ki: cihaz sorunsuz bir şekilde şarj olmasına rağmen bilgisayara kablo aracılığıyla bağladığımızda hiçbir şekilde telefonda "USB bağlantı...
Benim cihazım Xiaomi Türkiye/Genpa garantili, o zaman ben Genpa ile iletişime geçeyim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Arkadaşlar müzik dinleyerek tarayıcıda gezerken aniden pencere şeklinde açılan önizleme videolar yüzünden müzik duruyor,sinir bozucu bir durum.Bu pop-up özelliğini nasıl kapatabiliriz? Yardımınızı bekliyorum,teşekkürler.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kulaklık ses efektinde de problem var,şimdi farkettim.Kulaklık & ses yükseltici ayarlarından çıktığınız an ses yükseltici duruyor.Acilen düzeltilmesi gereken saçma bir sorun.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu güncelleme ile pil ömründe azalma oldu.Bu arada gayriresmi kaynaklara göre Redmi Note 4/4X için MIUI 10 güncellemesinin ekim ayının ortalarına doğru gelmesi planlanıyor.Umarım MIUI 10 -tabi gelirse- söylendiği gibi performans odaklı bir arayüzdür.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk...
1-Uygulama grupları yaratıp bu gruplara uygulamalar ekleyebilmeliyiz,yani kişiselleştirme olmalı.Bu olursa benim için tam ideal olur ve kullanırım.
2-Ayrı bir uygulama/başlatıcı olarak değil de İlk beta sürümde olduğu gibi sistem başlatıcıya dahil güncellemeymiş gibi yüklenirse daha iyi olur...