duetodude kullanıcısının son içeriği

1. duetodude

Yardım Ahizeden Ses Gelmiyor, Kulaklık Takılı Gözüküyor.

Hayır, kalmadı. Ancak kulaklık kablosu hakkındaki tavsiyenizi bu akşam deneyeceğim. Etkili olur mu? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  2. duetodude

Yardım Ahizeden Ses Gelmiyor, Kulaklık Takılı Gözüküyor.

Arkadaşlar cihazın test bölümünden test de yaptım. Kulaklık takılı olmamasına rağmen takılı gözüküyor. Aramalarda ahizeden ses alamıyorum ve kulaklık takmak zorunda kalıyorum. Ne yapabilirim? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  3. duetodude

Yardım Mi Band 4 Adımsayar sorunu.

Arkadaşlar, 14 Temmuz Pazar sabahına doğru Hepsiburada'dan 229₺ fiyatında bir Mi Band 4 aldım. Henüz, workout modlarını test etme fırsatım olmadı ancak bilekliğib ana ekranında bulunan ve Status bölümünde de detayları bulunan adımsayarın saçmaladığını fark ettim. Forumda gördüğüm konu ile...
  4. duetodude

Yardım Xiaomi Mi5 Bilgisayara Bağlanmama Sorunu

Merhaba Miui Türkiye, içinde Stock Rom: Miui 10 V10.2.2 kurulu olan bir Xiaomi Mi5 marka/model cihazımız var. Serviste usb girişi değiştirildi. Sorun şu ki: cihaz sorunsuz bir şekilde şarj olmasına rağmen bilgisayara kablo aracılığıyla bağladığımızda hiçbir şekilde telefonda "USB bağlantı...
  5. duetodude

Soru Gelecek güncelleme geçikmedi mi?

Garanti servisi bootloader kilidini kırmamın cihazı garanti dışı bırakabileceğini söylediği için mecburen Miui 10'u kullanmak zorundayım, Miui 9'daki akıcılık ve sorunsuzluk Miui 10'da yok maalesef. Miui 10'da şuana kadar karşılaştığım sorunlar: 1- Tarayıcının sıklıkla donması ve tepki...
  6. duetodude

Soru MIUI 10'dan MIUI 9'a geri dönmek hakkında...

Benim cihazım Xiaomi Türkiye/Genpa garantili, o zaman ben Genpa ile iletişime geçeyim. Yardımlarınız için teşekkür ederim. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  7. duetodude

Peki BL kilidini kırmak ve TWRP kurmak cihazı garanti dışı bırakır mı? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  8. duetodude

Arkadaşlar Redmi Note 4 Snapdragon versiyonunu kullanıyorum. MIUI 10'dan memnun kalmadığım için MIUI 9'a geri dönmek istiyorum. İki sorum var: 1- OTA üzerinden downgrade mümkün mü? 2- Screenshotlarda görülen dosyalardan Redmi Note 4'de MIUI 9.5 dosyaları mevcutken Note 4X'te mevcut değil...
  9. duetodude

Diğer sağlam telefonmuş

Geçmiş olsun, hocam :) Parmak izi okuyucu, kamera, flaş ışığı vb. ne durumda? Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. duetodude

Yardım MIUI Browser Pop-up Video Sorunu

Reklam değil,tarayıcıdaki video özelliğinden bahsediyorum screenshotta göründüğü gibi. Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. duetodude

Yardım MIUI Browser Pop-up Video Sorunu

Arkadaşlar müzik dinleyerek tarayıcıda gezerken aniden pencere şeklinde açılan önizleme videolar yüzünden müzik duruyor,sinir bozucu bir durum.Bu pop-up özelliğini nasıl kapatabiliriz? Yardımınızı bekliyorum,teşekkürler. Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. duetodude

Haber Note 4X Miui 9.6.3.0 Güncellemesi

Merhaba, 9.5.11.0'dan memnun musunuz acaba? Sanırım ben de sürüm düşeceğim MIUI 10'dan memnun kalmazsam.(Tabi gelirse) Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. duetodude

Kulaklık ses efektinde de problem var,şimdi farkettim.Kulaklık & ses yükseltici ayarlarından çıktığınız an ses yükseltici duruyor.Acilen düzeltilmesi gereken saçma bir sorun. Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. duetodude

Bu güncelleme ile pil ömründe azalma oldu.Bu arada gayriresmi kaynaklara göre Redmi Note 4/4X için MIUI 10 güncellemesinin ekim ayının ortalarına doğru gelmesi planlanıyor.Umarım MIUI 10 -tabi gelirse- söylendiği gibi performans odaklı bir arayüzdür. Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk...
  15. duetodude

Uygulama POCO Launcher Beta

1-Uygulama grupları yaratıp bu gruplara uygulamalar ekleyebilmeliyiz,yani kişiselleştirme olmalı.Bu olursa benim için tam ideal olur ve kullanırım. 2-Ayrı bir uygulama/başlatıcı olarak değil de İlk beta sürümde olduğu gibi sistem başlatıcıya dahil güncellemeymiş gibi yüklenirse daha iyi olur...
Üst Alt