DSOTO kullanıcısının son içeriği

1. D

Çözüldü mi hesabı

arkadaşlar redmi note 8 alacağım.redmi note 5a prime telefonumu satacağım.fakat mevcut telefondaki mi hesabını yeni telefonda kullanabilirmiyim.yada hesabı kapatıp yeni bir hesapmı almam gerekir.birde nasıl yapılır tam bilmiyorum.izah edecek olan varsa mutlu olurum.
  2. D

Yardım Mi tarayıcı reklam engelleyici

mint tarayıcı bir dene hızlı reklam engelleyici boyutu küçük tavsiye ederim
  3. D

Çözüldü Numara kalkmıyor

son aramalara gir menüyü aç engellenen numaralar üzerine basılı tut istisnalara ekle
  4. D

Sohbet +50 ve üstü Xiaomi'ciler Kulübü

teşekkür ederim üstadım varolun
  5. D

Sohbet +50 ve üstü Xiaomi'ciler Kulübü

hocam beni de ekleyin yaş 54 emekliyim bende redmi note 5a prime var.kızıma note 6 pro aldım oğluma mi a1 saygılar
  6. D

Yardım Mobil veri internet alamıyorum

tam emin değilim ama bir ara bende de aynı problem olmuştu.apn turkey adında bir apk var bir dene istersen
  7. D

Soru Redmi note 5a prime

bu sabah geldi yükledim.telefonda gözle görünür bir hızlanma oldu.
  8. D

Rehber Miui Reklamları Nasıl Devre Dışı Bırakılır ?

bende hepsi kapalı idi.fakat en alttaki miuideamon yetkilerini geri alınca galiba oldu.fakat ilk denemede olmadı tekrar yaptım oldu.
  9. D

Sohbet Xiaomi Almamanız İçin Geçerli Sebepler

1539379078 aynen katılıyorum redmi note 5a prime kullanıyorum on ay olmadı alalı.3 günde şarza takarken şimdi her gün şarza takıyorum.sadece wp ve instagram var
  10. D

Rehber Miui Reklamları Nasıl Devre Dışı Bırakılır ?

aynen katılıyorum.bugün takvimi açtım.bu uygulama rehbere erişim izni istiyor.reddettim bu seferde bir daha takvime giremedim.bu dayatma neden takvim uygulaması neden rehberim deki isimlere ihtiyaç duyar.gizlilik diye bir şey yok rehberini açmazsan takvime bakamazsın.resmen telefondan sogudum
Üst Alt