Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
redmi note pro 5s ile başladığım xiaomi olayını redmi note 13 ile sonlandırıyorum.arada değişik modellerde kullandım.geçen hafta redmi note 13 aldım biraz görme özürlüyüm.yazı tipi ve fontları büyüttüm. ama ne yazıkki kişiler ve aramalarda bir türlü yazı büyümedi endonezya romu yükleyeyim...
kolay gelsin emekleriniz için teşekkürler.yurt içi sıfır redmi note 13 aldım.hyperos 1.0.6.0 yüklü android 14 var.mi videoya giriyorum aynı tiktok gibi yapmışlar tiksindim.alternatif bir video oynatıcı tavsiye edebilirmisiniz yada çzümü varmı
öncelikle geçmiş olsun.bende 5 ay önce rn 8 aldım.yeminle telefon düşmek için kılıfı çıkarmamı bekliyor.2 kere düştü birinde omuz çantamdan eğilince birinde de eşortmanın cebinden düştü.kılıf varken hiç düşmez akıllı telefon ya.neyseki hasar yokwasntme~~:D
selamlar benim turkcell de kontratım 20 mayısta bitti.tarifem 80 tl idi telefon almıştım taksitleri bitti. tamamen serbest kaldım.turkcellden bana verdikleri en düşük tarife eski kontratımdan aşağı dk gb sms içerikli 80 tl idi.müşteri hizmetlerini arayıp faturasız hatta geçmek istediğimi...
a.s tam olarak hatırlamıyorum ama bir dene open wifi settingse gir wifi ye baglan şifremi unuttum tıkla oradan zannedersem olur.tel numaran değişmedi ise