DSOTO kullanıcısının son içeriği

1. D

Sohbet +50 ve üstü Xiaomi'ciler Kulübü

59 ama 18 inde hissediyorum
  2. D

Sohbet xiaomi olayını bitirdim

teşekkürler
  3. D

Sohbet xiaomi olayını bitirdim

redmi note pro 5s ile başladığım xiaomi olayını redmi note 13 ile sonlandırıyorum.arada değişik modellerde kullandım.geçen hafta redmi note 13 aldım biraz görme özürlüyüm.yazı tipi ve fontları büyüttüm. ama ne yazıkki kişiler ve aramalarda bir türlü yazı büyümedi endonezya romu yükleyeyim...
  4. D

Soru Redmi Note 13 Pro 4G bölümü yok mu?

pro olmayan düz redmi note 13 yok
  5. D

Rehber MIUI Cihazlarda Reklamların Tamamen Engellenmesi

kolay gelsin emekleriniz için teşekkürler.yurt içi sıfır redmi note 13 aldım.hyperos 1.0.6.0 yüklü android 14 var.mi videoya giriyorum aynı tiktok gibi yapmışlar tiksindim.alternatif bir video oynatıcı tavsiye edebilirmisiniz yada çzümü varmı
  6. D

İpucu Xiaomi Tek Tuşla GETAPPS Uygulamasını Kaldırma

işe yarıyor yalnız ilk denemede kaldırmadı .
  7. D

Yardım Anakarttaki bir vida çıkmıyor

lehim havyası ile vidayı biraz ısıt.ısıtarak çok vida sökmüşüşümdür.
  8. D

Yardım Yurtdışı cihaz alsam rom yüklemekte sıkıntı yaşar mıyım

ben iki ay önce yurtdışı note 8 aldım imei repairden hemen sonra hindistan romu yükledim bir şey olmadı.
  9. D

Sohbet Başıma gelmeyen kalmadı :)

öncelikle geçmiş olsun.bende 5 ay önce rn 8 aldım.yeminle telefon düşmek için kılıfı çıkarmamı bekliyor.2 kere düştü birinde omuz çantamdan eğilince birinde de eşortmanın cebinden düştü.kılıf varken hiç düşmez akıllı telefon ya.neyseki hasar yokwasntme~~:D
  10. D

Sohbet Operatör Değişikliği Tavsiye Bekliyorum

selamlar benim turkcell de kontratım 20 mayısta bitti.tarifem 80 tl idi telefon almıştım taksitleri bitti. tamamen serbest kaldım.turkcellden bana verdikleri en düşük tarife eski kontratımdan aşağı dk gb sms içerikli 80 tl idi.müşteri hizmetlerini arayıp faturasız hatta geçmek istediğimi...
  11. D

Yardım Mi8 bazen SMS göndermiyor

sayende uzun bir zamandır uğraşıyordum oldu tşk.
  12. D

Soru Mi A3te vowifi aktif edebilen var mı?

hattınız hangi operatör.note 8 olan bir tanıdığınızın telefonuna sim kartınızı takın.aktifleştirip simi telefonunuza takın mi a1 de biz yaptık
  13. D

Yardım hard reset sifre unutma

a.s tam olarak hatırlamıyorum ama bir dene open wifi settingse gir wifi ye baglan şifremi unuttum tıkla oradan zannedersem olur.tel numaran değişmedi ise
Üst Alt