Drxx kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Mi 11 Ultra Bootlader kapalı ROM atamıyorum

factory reset mümkün olur bilgisayar yardımıyla programı var xıomiden Download Xiaomi Mi 11 Pro/Ultra Firmware ROM TWRP (star) burada image dosyası var yükleyip yapabilirsiniz ama imei ler ucar bilginiz olsun
  2. D

Yardım Mi 11 Ultra Bootlader kapalı ROM atamıyorum

fastboot dan tüm romları yükleyebilirsin sıkıntı olmaz sadece bilgisayar ve orjinal kablo olmasına dikkat et
  3. D

Soru Dirençli Mi11 Ultra Kullanıcıları ve Şarj Sorunları

evet telefon ekran olarak çok iyi ..arka ekran bir artı ancak pil tüketimi konusu en büyük sorun ...rom değiştirerek birkaç romda bu telafi ediliyor bir yere kadar bazı tavizlerle mesala arka ekran olmuyor aosp romlarda gibi ... hyperos 2 tam bir pil düşmanı...
  4. D

Yardım Mi11 Ultra Cihazım Gezinirken bir anda kapandı ve açılmadı

anakart arızası gibi duruyor malesef
  5. D

Rom Xiaomi Mi 11 Ultra Xiaomi.eu A14 HyperOS 1.0

kurabilirsiniz tabiki fastboot veya twrp ile diğer türlü imei silinir
  6. D

İnceleme EU rom dan HyperOs - MiuiTN 2.2 - Elite rom deneyimleri

o sorundan telegram gruplarında da bahsediliyor ama detayını bilemiyorum .. ben android auto ve samsung watch kurulumu yapamadığım için 2nci port ta bıraktım bir daha kurmadım hangisini kurdunuz deneyimlerinizi alabiliriz
  7. D

iki dosyayıda aynı klasöre koyup açtığınızda tek dosya olarak çıkacak onu fastboot tan kurabilirsiniz ... yeni sürümlerini kontrol edin daha kararlı sürümleri olabilir
  8. D

Soru Nesine canlı yayın sorunu

arka ekranı kapatın telefonu kapatıp açın uygulamayı silip tekrar yükleyip deneyin
  9. D

Soru Mi 11 Ultra Güncelleme Hk.

değişen bir şey yok sadece sıfırlama işini ve yükleme işini twrp ve fastboot tan yapacaksın o kadar
  10. D

hangi ildesiniz ..uzaktan bu işler biraz sıkıntılı telefon elinde olmadan ... aynı şehirden destek almak daha iyi olur ... bence bu işlere elin yatkın değil se bilen bir telefoncu ile halletmen daha iyi olur ... buradan her türlü desteği veririz ama uygulama sana ait
  11. D

Soru Twrp yüklemek istiyorum imei gider mi

gitmez ama zaten direnç ve kayıt için rootlanmış olması lazım ..
  12. D

cihaz güncelleme olarak OTA üzerinden almaz ancak twrp ve fastboot üzerinden forumdakileri takip ederek yapabilirsiniz ... Hyperos güncellemesi 1-2 ay içinde bu cihaza gelecek oda twrp ve fastboot üzerinden gelir ... OTA olarak gelmez ..direnç kaydı cihazda imei uçması...
  13. D

Yardım Mi 11 Ultra Anakart arızası mı?

test menüsünden test yaptın mı
  14. D

Yardım Mi 11 Ultra Anakart arızası mı?

cihaz sıfırladın mı aldıktan sonra ... imei yüklü ise sıfırlamayı twrp den yapman lazım yok sa imei ler uçar DİKKAT ... Fastboot ile hangi romu yükledin betalar ve global biraz kararsız stabil bir rom olsa daha problemsiz olur
  15. D

malesef linkleri telegram üzerinde port rom olduğu için ..orjinal mi11 ultra için çıkarsa buradan paylaşırım
Üst Alt