Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
factory reset mümkün olur bilgisayar yardımıyla programı var xıomiden
Download Xiaomi Mi 11 Pro/Ultra Firmware ROM TWRP (star)
burada image dosyası var yükleyip yapabilirsiniz ama imei ler ucar bilginiz olsun
evet telefon ekran olarak çok iyi ..arka ekran bir artı ancak pil tüketimi konusu en büyük sorun ...rom değiştirerek birkaç romda bu telafi ediliyor bir yere kadar bazı tavizlerle mesala arka ekran olmuyor aosp romlarda gibi ... hyperos 2 tam bir pil düşmanı...
o sorundan telegram gruplarında da bahsediliyor ama detayını bilemiyorum .. ben android auto ve samsung watch kurulumu yapamadığım için 2nci port ta bıraktım bir daha kurmadım hangisini kurdunuz deneyimlerinizi alabiliriz
iki dosyayıda aynı klasöre koyup açtığınızda tek dosya olarak çıkacak onu fastboot tan kurabilirsiniz ... yeni sürümlerini kontrol edin daha kararlı sürümleri olabilir
hangi ildesiniz ..uzaktan bu işler biraz sıkıntılı telefon elinde olmadan ... aynı şehirden destek almak daha iyi olur ... bence bu işlere elin yatkın değil se bilen bir telefoncu ile halletmen daha iyi olur ... buradan her türlü desteği veririz ama uygulama sana ait
cihaz güncelleme olarak OTA üzerinden almaz ancak twrp ve fastboot üzerinden forumdakileri takip ederek yapabilirsiniz ... Hyperos güncellemesi 1-2 ay içinde bu cihaza gelecek oda twrp ve fastboot üzerinden gelir ... OTA olarak gelmez ..direnç kaydı cihazda imei uçması...
cihaz sıfırladın mı aldıktan sonra ... imei yüklü ise sıfırlamayı twrp den yapman lazım yok sa imei ler uçar DİKKAT ... Fastboot ile hangi romu yükledin betalar ve global biraz kararsız stabil bir rom olsa daha problemsiz olur