Drxx kullanıcısının son içeriği

1. D

İnceleme EU rom dan HyperOs - MiuiTN 2.2 - Elite rom deneyimleri

bir haftalık hyperos - MiuiTN - Elite rom deneyimlerim ... önce hyperos dev 22.22 port romu kurdum 2 gün kullanabildim iki sorun var biri akıllı saat samsung watch 6 pro tanıtamadım diğeri android auto çalışmadı .. hız ve tepkisellik çok iyi tabi 120 hrz ağırlıklı kullanım...
  2. D

Çözüldü Kameradan Galeriye geçiş sorunu sonunda çözüldü.

poco f1 için yamayı miroom PocoF1-PORT_MIUI_9.11.7_MiRoom_10.0 da yaptım işe yarıyor teşekkürler hocam ellerinize sağlık
  3. D

Haber Miui 11 POCO F1

Custom rom olarak gelmiş
  4. D

Recovery [OFFICIAL]Pocophone F1 TWRP-3.3.0-1 [29.05.2019]

Sorunu çözdüm sebebi Ryzen işlemcili bilgisayarmış. intel laptop ile unlock işini hallettim . Sorun şu twrp yüklendikten sonra 3- 4 tane rom ( Ressurection - viper - pixcel experience) yükledim fakat hiçbiri hatasız çalışmadı ha bire adroid error verince tekrardan twrp ile eu beta roma döndüm...
  5. D

Çözüldü Pocophone F1 Genel Sorunları

Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler , bu güncelleme adımları için bir rehber hazırlasanız sizin kendi uyguladığınız nasıl mesela , bende sizin dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum güncelleme geldikten sonra yorumları okuyup 1-2 gün bekleyip öyle yapıyorum ama yedek alma konusu ne ile alalım...
  6. D

4 farkı sürüm denedim sonuç aynı (7-10-23-33 )
  7. D

bu hatayı alıyorum sebebini bilen var mı
  8. D

Soru Son kullanılan uygulamalar

custom rom ile yapabilirsin ister dikey ister yatay xda da bir çok custom rom var inceleyebilirsin
Üst Alt