Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir haftalık hyperos - MiuiTN - Elite rom deneyimlerim ... önce hyperos dev 22.22 port romu kurdum 2 gün kullanabildim iki sorun var biri akıllı saat samsung watch 6 pro tanıtamadım diğeri android auto çalışmadı .. hız ve tepkisellik çok iyi tabi 120 hrz ağırlıklı kullanım...
son güncelleme poco f1 için tam bir hüsran kamera ve bir çok uygulama fc kapanıyor reset ve cache temizliği de işe yaramadı yeni rom kurulumu gözüküyor acele etmeyin derim. ben kurulumu eskisi üzerine yaptım buna dikkat edin
poco f1 standart romundan önce pixel experience romuna geçtim bir ay kullanımdamn sonra android 10 ile face unlock ve akıllı ağ kullanmak için miroom deniyorum sonra bulabilirsem poco f1 için revos denemeyi düşünüyorum hayırlısı , batarya olarak miroom pixel den daha iyi gibi duruyor zaten...
Sorunu çözdüm sebebi Ryzen işlemcili bilgisayarmış. intel laptop ile unlock işini hallettim . Sorun şu twrp yüklendikten sonra 3- 4 tane rom ( Ressurection - viper - pixcel experience) yükledim fakat hiçbiri hatasız çalışmadı ha bire adroid error verince tekrardan twrp ile eu beta roma döndüm...
Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler ,
bu güncelleme adımları için bir rehber hazırlasanız sizin kendi uyguladığınız nasıl mesela ,
bende sizin dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum güncelleme geldikten sonra yorumları okuyup 1-2 gün bekleyip öyle yapıyorum ama yedek alma konusu ne ile alalım...