DrunkPenguin kullanıcısının son içeriği

1. D

Çözüldü telefon değişikliği

A3 hakkında yazdıklarına tamamen katılıyorum.
  2. D

Sohbet Sonradan Yapılan Ses Yalıtımı Etkili Olur Mu?

Merhaba arkadaşlar, Belki aramızdan bilgi sahibi olan arkadaşlar vardır ümidiyle konuyu açtım. Kurban bayramından 1 hafta önce ev sahibi olduk. 15 yıllık evi komple kırıp döktük yeniden dizayn ettik. Masrafın haddi hesabı yok. Affola bunu şu yüzden belirtiyorum, o kadar para harcanıp, kredi...
  3. D

Yardım Miui 11 Cod mobile sorunu

Hocam deneyimlerimi, tecrübelerimi anlatmaya karakter yok malesef. 7 seneden fazla Apple kullandım. Son 3 senede yaşadığım rezaletin haddi hesabı yok. Şimdi Xiaomi Mi9t aldım, pop up görüşme esnasında bi açılıp bi kapanıyor, batarya %80 den 1 saatte 0'a düşüyor. E ben bu cihazı alalı 1.5 ay...
  4. D

Yardım Miui 11 Cod mobile sorunu

Hocam zorunda demişsin ama sanırım Türkiye'de yaşamıyorsunuz. Kimse bir iş yapmaya ZORUNLU değil ve hele Türkiye sınırları içinde hele hele Xiaomi gibi daha servisi TR sınırlarına bile girmemiş. Yanlış yönlendirmeyle bol bol gaz yüklemeyelim insanlara. Bu sınırlar içerisinde ister Elma ister...
  5. D

Sohbet Xiaomi Telefon önerisi

İphone X'den geçiş için 9t pro yerine direk 9u öneririm. Ben 9t kullanıcısıyım, 3 arkadaşımda 9t 1 arkadaşımda 9tpro 1 arkadaşımda da 9se var. Bizzat arkadaşlarımdan tavsiye üzerine xiaomi geçtim bende. Pop-up camera yeni teknoloji, yıllardır olan sabit ve geliştirilmiş bir teknoloji değil. 9t...
  6. D

Yardım Note 8 Pro Kullananlar Tavsiye Ediyor Mu?

Çok teşekkür ederim vakit ayırdğın için eline koluna sağlık hocam.
  7. D

Yardım Hangi Telefonu Almalıyım?

Bende aynı konuyu çok araştırmıştım hocam. Çift sim için repair yapılıyor fakat sorunsuz kullanım için tek sime atıyorlar genelde. Çift sim imei kayıt edilmiş 9t pro satışları var hocam sahibindende. Güvenilir mi orasını bilemem. Benim bahtım kara olduğu için yanaşmadım o işlere.
  8. D

Yardım Ultra güç tasarrufu

Hocam keşke tıkanacağımız problem bu olsa yahu
  9. D

En kısa zamanda yapacağım hocam. Yedekle, sil, geri yükle yapacak ve uğraşacak vaktim yok şuan. Teşekkür ederim sağ ol var ol
  10. D

Arkadaşımın zoruyla güncellemeyi yaptım.Ciddi ciddi en az 2 günden aşağı sarj etmediğim cihazımı şuan günde 2 kere sarj ediyorum. Miui 10 varken 3 saat call of oynayıp üstüne 7 saat ekran süresi aldığımı biliyorum. Resimlerle mevcut atmasyon sallamasyon değil ciddi anlamda. Şuan gel gör mi9t...
  11. D

Evet inceledim hocam, 3 sayfa mevcut ve örneğin aşağıdaki arkadaşın yaptığı gibi bir yoruma ve tavsiyeye rastlamadım. Red mi note 8 pro ana konu ve incelemeden bahsediyorsak tabi. Aksi takdirde özür dilerim. Teşekkür ederim bu güzel yorumun için. İnternette çok fazla media tek işlemciyi gömen...
  12. D

Soru Maksimum 2300 TL'ye Telefon Önerisi

Hocam eline koluna sağlık, çok teşekkür ederim bu uzun ve güzel mesajın için. Ben şuan Mi 9T kullanıcısıyım telefonun donanımından gayet memnunum fakat alalı 1 ay oldu sanırım ana kart ve bataryada sorun var. Benim genel olarak ilk aldığım ürünlerde problem çıkar. Doğuştan bahtım kara . Fakat...
  13. D

Yardım Mi9 T MIUI 11 yüklenmeme sorunu?

Hocam nasıl yapılır edilir bilmiyorum ama aklın varsa şuan miui 11'den mi 9t cihazın için uzak dur. Ek güncellemeler, iyileştirmeler geçince geçmeni tavsiye ederim. Şahsen ben acele edip yükledim şuan sarj ve pop up camera sorunuyla karşılaşıyorum sürekli. Günde 3-4 defa sarj ediyorum, pop up...
  14. D

Ben bizzat bu telefonu alıp 5 gün 10 gün veya 1 ay geçirmiş insanlardan tavsiyeleri duymak istiyorum hocam. Detaylı anlatımdan kastın sanırım youtube kutu açılış ve telefon bilgilendirmesi?
  15. D

Soru Maksimum 2300 TL'ye Telefon Önerisi

Selam arkadaşlar, Kardeşime telefon almayı düşünüyorum. Maksimum bütçemiz 2300 TL. Burda asıl önemli nokta Kara Cuma sipariş verecek olmamız. Tahminimce 2600-2700 telefonları Kara Cuma sayesinde 2200-2300 TL'ye alabiliriz diye düşünüyorum ki alırım biliyorum. Yani şöyle bir durum olucak...
Üst Alt