Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam sinirden en son format data yaptım sonra linki flashladım oldu valla şu anda yüklediğim twrp açılmıyor güncelleme yapacağılim eu romu fakat twrp yazısı çıkıp sonra hemen cihaz normal olarak kendini başlatıyor telefon normal olarak açılıyor yani sorularım sorunlarım bitmedi bir türlü
merhaba arkadaşlar sayenizde çoğu şeyi çözdüm eu stabilden betaya geçmek istiyorum fakat mi 11 ultra için yayınlanan twrpde wipe kısmında bilindik kısımlar yok data metadata vs var diğer twrplerin o kısmıyla benzerlik göstermiyor yani bu kısımda neleri silmeliyim format data vs yapmalı mıyım ?
Hocam disk görüntü dosyası bozuk hatası veriyor bilgisayarda twrp yi açamıyorum mıuıforum da bahsedilen yeni yöntemle yapmayı denerken
1621771551
Göremedim sanki hocam hangi paylaşımdı
1621771806
Hocam son çare tekrar deneyeceğim yeni yeni bu işlere girişiyorum okuyunca gözüm korktu biraz daha...
Hocam benim öyle bir sıkıntım olmadı kullandım problemsiz şarj sorunundan dolayı betadan stabile geçtim bu seferde bu ödeme sıkıntısı oldu bugün deneyeceğim düzelmiştir diye umut ediyorum :)
Mıuı eu 12.5 stabil kullanıyorum nfc ile ödemelerde kart reddedildi hatası alıyorum bundan önce beta sürümünde çalışıyordu sebebi ne olabilir acaba cihazım mi 11 ultra
Mıuı eu 12.5 stabil kullanıyorum nfc ile ödemelerde kart reddedildi hatası alıyorum bundan önce beta sürümünde çalışıyordu sebebi ne olabilir acaba cihazım mi 11 ultra