drsylmz25 kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Mi 11 Ultra Eu stabilden Eu beta'ya veri kaybı olmadan geçiş

merhaba arkadaşlar sayenizde çoğu şeyi çözdüm eu stabilden betaya geçmek istiyorum fakat mi 11 ultra için yayınlanan twrpde wipe kısmında bilindik kısımlar yok data metadata vs var diğer twrplerin o kısmıyla benzerlik göstermiyor yani bu kısımda neleri silmeliyim format data vs yapmalı mıyım ?
  2. D

Yardım Mi 11 ultra twrp nasıl yükleyebilirim

Merhaba arkadaşlar twrp bir türlü yükleyemedim cihazıma yardımcı olabilecek var mı bu yüzden eu romuda güncelleyemiyorum
  3. D

Yardım Miui eu12.6 beta izinler durmaya devam ediyor hatası

Mi 11 ultra miui 12.6 eu betaya yeni geçtim sürekli izinler durmaya devam ediyor htası çıkıyor görseli ekliyorum
  4. D

Rom MIUI 9 - 8.3.22 Global Beta ROM Güncellemesi

Çok teşekkür ettim hocam sağolun bilsem gecmezdim bende betaya daha once geliyor bazi özellikler diye geçtim mi mix kullananların kaderi bu herhalde betadan kararliya tekrar aynı şekilde geçebiliyor muyum peki son olarak bunu sorayım size fastboot yani
  5. D

Rom MIUI 9 - 8.3.22 Global Beta ROM Güncellemesi

Hocam MIUI 9 global kararlidan betaya geçiş yapmayı dedim miflashla fastboot yoluyla MIUI sitesinden indirdim en güncel rolü kurdum ama maalesef MIUI 8 android 6 telefon ilk hallerine döndü resmen cihaz mi mix acaba nedir olay şimdiden sağolun
Üst Alt