drsylmz25 kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Mi 11 Ultra Eu stabilden Eu beta'ya veri kaybı olmadan geçiş

Hocam sinirden en son format data yaptım sonra linki flashladım oldu valla şu anda yüklediğim twrp açılmıyor güncelleme yapacağılim eu romu fakat twrp yazısı çıkıp sonra hemen cihaz normal olarak kendini başlatıyor telefon normal olarak açılıyor yani sorularım sorunlarım bitmedi bir türlü
  2. D

Yardım Mi 11 Ultra Eu stabilden Eu beta'ya veri kaybı olmadan geçiş

merhaba arkadaşlar sayenizde çoğu şeyi çözdüm eu stabilden betaya geçmek istiyorum fakat mi 11 ultra için yayınlanan twrpde wipe kısmında bilindik kısımlar yok data metadata vs var diğer twrplerin o kısmıyla benzerlik göstermiyor yani bu kısımda neleri silmeliyim format data vs yapmalı mıyım ?
  3. D

Yardım Mi 11 ultra twrp nasıl yükleyebilirim

Hocam buda baya aşamalıymış başka bişeylerde yüklemek gerekiyor 3 adımda yazdığını falan gözüm kesmedi açıkçası
  4. D

Hocam disk görüntü dosyası bozuk hatası veriyor bilgisayarda twrp yi açamıyorum mıuıforum da bahsedilen yeni yöntemle yapmayı denerken 1621771551 Göremedim sanki hocam hangi paylaşımdı 1621771806 Hocam son çare tekrar deneyeceğim yeni yeni bu işlere girişiyorum okuyunca gözüm korktu biraz daha...
  5. D

Hocam çok karışık geldi bu bana çince vs birde tek seferlikmiş normal bir yolu çıktıda ondada yüklüyorum twrpyi bilgisayarda açılmıyor
  6. D

Merhaba arkadaşlar twrp bir türlü yükleyemedim cihazıma yardımcı olabilecek var mı bu yüzden eu romuda güncelleyemiyorum
  7. D

MIUI 12.5 Mi 11 Ultra 12.5 güncellemesi

Hocam benim öyle bir sıkıntım olmadı kullandım problemsiz şarj sorunundan dolayı betadan stabile geçtim bu seferde bu ödeme sıkıntısı oldu bugün deneyeceğim düzelmiştir diye umut ediyorum :)
  8. D

Hocam seçtim tüm kombinasyonları denedim tekrar betaya döndüm birazda bu özellik için deneyip buraya yazarım tekrar düzeldi mi diye
  9. D

Yardım Miui eu12.6 beta izinler durmaya devam ediyor hatası

Çok teşekkür ederim hocam hallettim şimdi inşallah düzelir hakkını helal et yordum
  10. D

Hocam ordada yok izinler ayrı bir sekmede onuda kurcaladım dediğin gibi birşey yok çok sinir bozucu sürekli çıkıyor o bildirim
  11. D

Hocam uygulamaları yönette izin yöneticisi diye birşey çıkmıyor yüklü uygulamalar vs var
  12. D

Mi 11 ultra miui 12.6 eu betaya yeni geçtim sürekli izinler durmaya devam ediyor htası çıkıyor görseli ekliyorum
  13. D

Mıuı eu 12.5 stabil kullanıyorum nfc ile ödemelerde kart reddedildi hatası alıyorum bundan önce beta sürümünde çalışıyordu sebebi ne olabilir acaba cihazım mi 11 ultra
  14. D

Yardım Nfc özellliğini kullanamıyorum

Mıuı eu 12.5 stabil kullanıyorum nfc ile ödemelerde kart reddedildi hatası alıyorum bundan önce beta sürümünde çalışıyordu sebebi ne olabilir acaba cihazım mi 11 ultra
  15. D

Çok teşekkür ederim hocam
Üst Alt