Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok teşekkür ederim yardımın için, benim root gitti sil baştan root atmış olucam şimdi dimi
1559811926
ben root atmamıştım hiç, bana birisi yardımcı olmuştu telden tarif etti bende dediklerini yapmıştım. Kendim yapamam o sebeble çok karmaşık geliyo bana, bi telefoncuya götürcem mecbur :(
Zip indiriyo yükle diyince ama nereye indiriyo bulamadım, çıkmıyo indirilenlerde. Twrp ile yüklemem gerekicek sanırım.
1559807739
Flashlama twrp ile oluyo sanırım değil mi, twrp ekranından bu dosyayı seçip yüklücem. Twrp ekranı nasıl açılıyosu, güç ve ses basınca fastboot çıkıyo. Çok teşekkür...
Formattan sonra magiske girince böyle çıktı, yüklü değil olarak. Root atılırken yüklenmişti zamanında ama güncelleyince teli yüklemesi bozulmuş sanırım
Teşekkür ederim, yeniden başlatınca güncelleme yüklenemedi romu indirip tekrar deneyin dedi. Güncellemeyi indir dedim, şuan indiriyo.. Ancak sistem güncelleyiciden indirdiğim için yine olmucak herhalde, el ile zip dosyalı indirmem lazım bi siteden sanırım değil mi..
Merhaba arkadaşlar, ilk konum bu.. İyi bayramlar hepinizie.. Bana root atmıştı bi arkadaş ama uzun zamandır ulaşılmıyo kendisine, bu sabah uyandığım da güncelleme gelmişti (foto ekte)
Ben şimdi teli yeniden başlattığımda güncelleme yapıcak ve root bozulacak.. Hiç bilgim yok ama tarif ederseniz...