drn.k87 kullanıcısının son içeriği

1. drn.k87

Yardım Miui 10.3.5 odemixm sistem güncelleme ve root

Çok teşekkürler yardımların için
  2. drn.k87

Çok teşekkür ederim yardımın için, benim root gitti sil baştan root atmış olucam şimdi dimi 1559811926 ben root atmamıştım hiç, bana birisi yardımcı olmuştu telden tarif etti bende dediklerini yapmıştım. Kendim yapamam o sebeble çok karmaşık geliyo bana, bi telefoncuya götürcem mecbur :(
  3. drn.k87

Twrp de silinmiş galiba güncelleme yapınca, güç ve ses yapınca telefon resetleme menusu çıkıyo. Twrp değil :(
  4. drn.k87

Şimdi teli açarken twrp ekranı çıkması için napmam lazım :) güç ve aşağı ses tuşuna basınca fastboot çıkıyo
  5. drn.k87

Zip indiriyo yükle diyince ama nereye indiriyo bulamadım, çıkmıyo indirilenlerde. Twrp ile yüklemem gerekicek sanırım. 1559807739 Flashlama twrp ile oluyo sanırım değil mi, twrp ekranından bu dosyayı seçip yüklücem. Twrp ekranı nasıl açılıyosu, güç ve ses basınca fastboot çıkıyo. Çok teşekkür...
  6. drn.k87

Formattan sonra magiske girince böyle çıktı, yüklü değil olarak. Root atılırken yüklenmişti zamanında ama güncelleyince teli yüklemesi bozulmuş sanırım
  7. drn.k87

Yüklü değil gözüküyo, normal mi yükleyim ? Yoksa twrp den mi
  8. drn.k87

Güncelleme yaptı, twrp ekranın da unzip yaptı sistem güncellendi, ancak root checker yaptım, root gözükmüyo :(
  9. drn.k87

Teşekkür ederim, yeniden başlatınca güncelleme yüklenemedi romu indirip tekrar deneyin dedi. Güncellemeyi indir dedim, şuan indiriyo.. Ancak sistem güncelleyiciden indirdiğim için yine olmucak herhalde, el ile zip dosyalı indirmem lazım bi siteden sanırım değil mi..
  10. drn.k87

Merhaba arkadaşlar, ilk konum bu.. İyi bayramlar hepinizie.. Bana root atmıştı bi arkadaş ama uzun zamandır ulaşılmıyo kendisine, bu sabah uyandığım da güncelleme gelmişti (foto ekte) Ben şimdi teli yeniden başlattığımda güncelleme yapıcak ve root bozulacak.. Hiç bilgim yok ama tarif ederseniz...
Üst Alt