Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cihazım type c girişi kulaklık yeri sabah kalktığımda çalışmamaya başladı.Sorunun type c dönüştürücüsünden olduğunu düşündüm.Ardından yeni bir dönüştürücü aldım.Yine çalışmadı.Daha sonra şarja taktığımda ise şarj aldığını ancak hızlı şarj alamadığını farkettim.Birden fazla yöntem denedim.Farklı...
Konu içindeki mesaj 'Spotify bildirim silinmiyor' Çözüldü - Spotify bildirim silinmiyor
Arkadaşlar sorunu yaşayanlar varsa bu linki takip etsin. Sorun çözüldü ✔️
2 gün önce Mi 9 se telefonuma MIUI 12.5 güncellemesini attıktan sonra Spotify kapalı olmasına rağmen bu şekilde duruyor hiç kapanmıyor. Uygulama verilerini silince ya da telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Güncelleme den önce bu şekilde bir sorunla hiç karşılaşmadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Yok val
Yok valla hocam ya. Twrp yüklü değildi.Samsung telefonlarda coğu zaman format atarken o şekilde yapıyordum . Nerden bileyim böyle birşey olacağını vallaha . Çözümü yok degil m
Mı 9 se telefonuna fabrika ayarları sıfırla kısmından format attıktan sonra IMEI gitti. Yeni bir IMEI almak yerine bir çözümü var mı bunun? IMEI onari mi gibi birşey var mı
Stoya hocam tekrardan rahatsız ediyorum. xiaomi.eu sitesindeki herhangi bir eu romu cihazıma yüklediğimde türkçe dil seçeneği gelecek mi yoksa eu romların daha da özelleştirilmiş rom çeşitlerinde mi geliyor(mi 8 se için)
hocam doğrudur ama o eu rom MIUI 11 ve modem dosyasını yükledikten sonra kamera portre modu çalışmıyor
1610721509
bir de ben twrp ile değilde flashtool ile yüklemek istiyorum. twrp yüklemede sorun yaşıyordum