drn.eyp kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Mi 9 SE hızlı şarj almıyor ve kulaklık yeri çalışmıyor.

Cihazım type c girişi kulaklık yeri sabah kalktığımda çalışmamaya başladı.Sorunun type c dönüştürücüsünden olduğunu düşündüm.Ardından yeni bir dönüştürücü aldım.Yine çalışmadı.Daha sonra şarja taktığımda ise şarj aldığını ancak hızlı şarj alamadığını farkettim.Birden fazla yöntem denedim.Farklı...
  2. D

Yardım Güncelleme sonrası Spotify bildirim sorunu

Konu içindeki mesaj 'Spotify bildirim silinmiyor' Çözüldü - Spotify bildirim silinmiyor Arkadaşlar sorunu yaşayanlar varsa bu linki takip etsin. Sorun çözüldü ✔️
  3. D

Yardım Güncelleme sonrası Spotify bildirim sorunu

2 gün önce Mi 9 se telefonuma MIUI 12.5 güncellemesini attıktan sonra Spotify kapalı olmasına rağmen bu şekilde duruyor hiç kapanmıyor. Uygulama verilerini silince ya da telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Güncelleme den önce bu şekilde bir sorunla hiç karşılaşmadım. Yardımcı olursanız sevinirim
  4. D

Rom Mi 8 SE - Xiaomi.eu MIUI 12 BETA - 20.9.4

Hocam yükledim maalesef portre moduna alirken yeşil ekran sorunu çıkıyor.
  5. D

Yardım IMEI sorunu

Tamamdır hocam
  6. D

Yardım IMEI sorunu

Olur hocam. Olacaksa her türlü halletmeye hazırım. Discord üzerinden olabilir mi? Bilgisayar var bu arada. Yarın uygun mu?
  7. D

Yardım IMEI sorunu

Hocam telefon bu haldeyken twrp atıp efs yedeği alınabilir mi acaba? Telefoncuya götürmek istemiyorum. Yapabileceğim birşeyse yaparım
  8. D

Yardım IMEI sorunu

Yok val Yok valla hocam ya. Twrp yüklü değildi.Samsung telefonlarda coğu zaman format atarken o şekilde yapıyordum . Nerden bileyim böyle birşey olacağını vallaha . Çözümü yok degil m
  9. D

Yardım IMEI sorunu

Mı 9 se telefonuna fabrika ayarları sıfırla kısmından format attıktan sonra IMEI gitti. Yeni bir IMEI almak yerine bir çözümü var mı bunun? IMEI onari mi gibi birşey var mı
  10. D

Rom mi 8 se rom

Stoya hocam tekrardan rahatsız ediyorum. xiaomi.eu sitesindeki herhangi bir eu romu cihazıma yüklediğimde türkçe dil seçeneği gelecek mi yoksa eu romların daha da özelleştirilmiş rom çeşitlerinde mi geliyor(mi 8 se için)
  11. D

Rom Mi 8 SE - Xiaomi.eu MIUI 12 BETA - 20.9.4

hocam türkçe dil yok telefonumda, onun için yğkleyecektim. peki modem dosyasını kurduktan sonra kamera portre modu yeşil ekran sorunu var mı?
  12. D

Rom mi 8 se rom

anladım hocam teşekkürler.
  13. D

Rom mi 8 se rom

hocam doğrudur ama o eu rom MIUI 11 ve modem dosyasını yükledikten sonra kamera portre modu çalışmıyor 1610721509 bir de ben twrp ile değilde flashtool ile yüklemek istiyorum. twrp yüklemede sorun yaşıyordum
Üst Alt