drknylmz123 kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Mi 10 lite ön kamera ve portre modu çalışmıyor.

Çok kişide olmuş kamera bozukluğu. tamirciye gittim kamera aldım versiyon seçiyor dediler. Yeni kamerada çalışmadı. Eskisini geri taktırdım yazılımsal sorun olduğunu düşünüyorum bana yardımcı olabilecek yazılımcı arkadaşlar var mı?
  2. D

Yardım Redmi not 13 pro 5G

Yorumunuz için teşekkürler. Telefonu geri iade edeceğim.
  3. D

Yardım Redmi not 13 pro 5G

Merhaba sayın yazılımcı arkadaşlar telefonu yeni aldım server kayıtlı dedi telefoncu arkadaş normalde bu telefonda nfc özelliği olması lazım görünmüyor birde güncelleme almamiş sanırım buna ne yapılabilir. Yazılımcı arkadaşlarlardan haber bekliyorum.
  4. D

Yardım Mi not 10 lite cihazımda şebeke sorunu yardım lütfen

Evet sorun buymuş teşekkürler
  5. D

Yardım Mi not 10 lite cihazımda şebeke sorunu yardım lütfen

Arkadaşlar merhaba. Daha önce sorun yoktu durduk yere şebeke sorunu yaşamaya başladı. Hatla alakalı durum değil başka telefonda şebeke çekimi var lakin not 10 lite da şebeke yok yardım edebilecek arkadaşlar tavsiyelerinizi bilgilerinizi bekliyorum
  6. D

Yardım Orange Fox telefon güncellemesi yapamadim

Teşekkür ederim cevap verdiğin için zaten direk telefon hafızasına indiriyor güncellemeyi
  7. D

Yardım Orange Fox telefon güncellemesi yapamadim

Merhaba telefonuma güncelleme geldi lakin güncellemeyi yaparken orange foxa yönlendirdi direk oradan sonra nasıl işlem yapmam gerekiyor yanlış birşey yapmak istemedim yardımcı olursanız sevinirim
  8. D

Sohbet Teşekkürler Nescafe656

Nescafe656 çok teşekkür ederim kendisi çok yardımcı oldu ellerine kollarınsa saglık hocam başarılarının devamını dilerim.. :)
  9. D

Yardım Twrp yüklenme sorunu

hocam geldiysen yardımcı olabilirmisin facebook kullanıcı adı:
  10. D

tamam reis sağolasın
  11. D

hocam team wiwer den yardımcı olabilirmisin bana ?
  12. D

Telefon açılırken unlock yazıyor açik diye tahmin ediyorum
  13. D

onuda yükledim yine olmadı çıldırıcam..
  14. D

Adb kurdum qualcam kurmadim
Üst Alt