Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok kişide olmuş kamera bozukluğu. tamirciye gittim kamera aldım versiyon seçiyor dediler. Yeni kamerada çalışmadı. Eskisini geri taktırdım yazılımsal sorun olduğunu düşünüyorum bana yardımcı olabilecek yazılımcı arkadaşlar var mı?
Merhaba sayın yazılımcı arkadaşlar telefonu yeni aldım server kayıtlı dedi telefoncu arkadaş normalde bu telefonda nfc özelliği olması lazım görünmüyor birde güncelleme almamiş sanırım buna ne yapılabilir. Yazılımcı arkadaşlarlardan haber bekliyorum.
Arkadaşlar merhaba. Daha önce sorun yoktu durduk yere şebeke sorunu yaşamaya başladı. Hatla alakalı durum değil başka telefonda şebeke çekimi var lakin not 10 lite da şebeke yok yardım edebilecek arkadaşlar tavsiyelerinizi bilgilerinizi bekliyorum
Merhaba telefonuma güncelleme geldi lakin güncellemeyi yaparken orange foxa yönlendirdi direk oradan sonra nasıl işlem yapmam gerekiyor yanlış birşey yapmak istemedim yardımcı olursanız sevinirim