Driv3r20 kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Mi Note 3 telefonum telefon sıfırla sorunu

Girdiğiniz şifre doğru, ancak ne yazık ki verileriniz bozulmuş. Telefonunuzu kullanmaya devam etmek için fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi yapmanız gerekiyor. Sıfırlama işleminden sonra telefonunuzun kurulumunu yaparken Google Hesabınıza yedeklenmiş tüm verileri geri yükleme fırsatınız...
  2. D

Yardım Telefonu Sıfırla Uyarısı

benimde telefonum bu şekilde ama açılmıyor Girdiğiniz şifre doğru, ancak ne yazık ki verileriniz bozulmuş. Telefonunuzu kullanmaya devam etmek için fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi yapmanız gerekiyor. Sıfırlama işleminden sonra telefonunuzun kurulumunu yaparken Google Hesabınıza yedeklenmiş...
  3. D

Yardım mi5 kapandı açılmıyor

Duruma göre benide bilgilendirebilir misiniz hocam, ben telefonu hiç bi şekilde açamıyorum fastboot ile denedim o şekildede acamıyorum maalesef.
  4. D

Maalesef hocam bende pili değiştirdim ama bende sonuç alamadım. Garantisi devam ettiği halde batarya vs değiştirdiğime pişman oldum ama yapıcak bişey yok sanırım bu saatden sonra:/
  5. D

Yardım İthalatçı garantili mi kvk garantili mi almak mantıklı ?

Merhabalar XİAOMİ Mİ NOTE 3 almayı düşünüyorum. kvk garantili telefon 1979 tl Xiaomi Mi Note 3 64gb Rom 6gb Ram Snapdragon 660 Işlemcili Kvk Garantili Cep Telefonu GittiGidiyor'da 357708407 İthalatçı garantili telefon, Mi Note 3 Fiyatları & Mi No 3 Özellikleri Hepsiburada'da! 1889 tl sizce...
  6. D

Telefonum kapanıyor, dün akşam fasbood da ve normal olarak telefonu açabildim arada bir açılıyor sorun neden kaynaklı olabilir ? Aynı sorun bendede var nasıl çözdünüz ?
  7. D

Soru Mi5 Whatsapp Mesaj gelme ve alma sorunu

Sorun çok fazla mesaj olduğunda yaşanıyor, ama telefonda bellek vs sorunu yok. Sürekli mesajlarıda silemiyorum iş için kullanıyorum bu durumda bana ne önerebilirsiniz
  8. D

Yardım 2. uygulamadaki gelen resimleri açamama

Merhaba, uygulama çoğaltıcı ile 2 whatsapp kurdum. 2. whatsapp yani çoğaltığım whatsappa gelen resimleri hiç bir yerde açamıyorum whatsapp haricinde instgrama yüklemeye calısıyorum görüntü yüklenemedi şeklinde uyarı veriyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?
  9. D

Yardım mi5 ısınma sorunu

İlginize çok teşekkür ederim :)
  10. D

Yardım mi5 ısınma sorunu

Teşekkürler düzelttim. Önereceğiniz bir rom var mı :)
  11. D

Yardım mi5 ısınma sorunu

MERHABA, INSTAGRAM WHATSAPP ACIKKEN, CPU-Z İLE TAKİP EDİYORUM CPU LOAD En düşük % 43 En yüksek % 65 % 80 LERE KADAR ÇIKIYOR VE TELEFON ÇOK ISINIYOR, BU DURUMDA NE YAPABİLİRİM. TELEFON KULLANILAMAZ HALDE OLUYOR ÇOĞU ZAMAN.
  12. D

Rom Rom - Mi 5 Miui 9 incelemesi

mi5 de miu 9 a güncelelme yapamıyoruz nasıl yapabiliriz ?
  13. D

Var mı başka yapmamız gereken birşey :/
  14. D

tamamdır dikkat ederim teşekkür ederim
Üst Alt