Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Girdiğiniz şifre doğru, ancak ne yazık ki verileriniz bozulmuş.
Telefonunuzu kullanmaya devam etmek için fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi yapmanız gerekiyor. Sıfırlama işleminden sonra telefonunuzun kurulumunu yaparken Google Hesabınıza yedeklenmiş tüm verileri geri yükleme fırsatınız...
benimde telefonum bu şekilde ama açılmıyor
Girdiğiniz şifre doğru, ancak ne yazık ki verileriniz bozulmuş.
Telefonunuzu kullanmaya devam etmek için fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi yapmanız gerekiyor. Sıfırlama işleminden sonra telefonunuzun kurulumunu yaparken Google Hesabınıza yedeklenmiş...
Maalesef hocam bende pili değiştirdim ama bende sonuç alamadım. Garantisi devam ettiği halde batarya vs değiştirdiğime pişman oldum ama yapıcak bişey yok sanırım bu saatden sonra:/
Telefonum kapanıyor, dün akşam fasbood da ve normal olarak telefonu açabildim arada bir açılıyor sorun neden kaynaklı olabilir ?
Aynı sorun bendede var nasıl çözdünüz ?
Sorun çok fazla mesaj olduğunda yaşanıyor, ama telefonda bellek vs sorunu yok.
Sürekli mesajlarıda silemiyorum iş için kullanıyorum bu durumda bana ne önerebilirsiniz
Merhaba, uygulama çoğaltıcı ile 2 whatsapp kurdum.
2. whatsapp yani çoğaltığım whatsappa gelen resimleri hiç bir yerde açamıyorum whatsapp haricinde instgrama yüklemeye calısıyorum görüntü yüklenemedi şeklinde uyarı veriyor bu sorunu nasıl çözebilirim ?
MERHABA, INSTAGRAM WHATSAPP ACIKKEN, CPU-Z İLE TAKİP EDİYORUM CPU LOAD En düşük % 43
En yüksek % 65 % 80 LERE KADAR ÇIKIYOR VE TELEFON ÇOK ISINIYOR, BU DURUMDA NE YAPABİLİRİM. TELEFON KULLANILAMAZ HALDE OLUYOR ÇOĞU ZAMAN.