DrFuchs kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Geniş açı video çekimlerinde videonun tost makinesi ile çekilmiş gibi durması

Arkadaşlar merhaba. Geniş açıda video çektiğim zaman videonun piksel piksel olduğunu fark ettim. Farklı romlarda da aynı problemi yaşıyorum. İlk aldığımda ki gibi güzel çekmiyor. Sebebi sizce ne olabilir?
  2. D

Çözüldü İkinci sim kart sürekli gidip geliyor

Evet sorunu an itibari ile Turkcell bayiine giderek çözmüş durumdayım. Arama ekranından bir kaç kod girdi baz istasyonu ile telefonun bağlantısını kesiyormuş galiba. Yeniden başlatınca sorun ortadan kalktı
  3. D

Çözüldü İkinci sim kart sürekli gidip geliyor

Arkadaşlar merhaba. İşim gereği iki sim kart kullanıyorum. Bu gün şebekemin 3-4 saniyede bir sürekli gidip geldiğini gördüm telefonumu fabrika ayarlarına döndürdüm sorunu çözemedim. Tr romu kurdum yine çözemedim. Sim kartları denemeye başladım. Türk Telekom olan hattımı söktüğümde sorunum devam...
  4. D

Rom Poco X3 Nfc12.5.4.0 xiaomi.eu Rom

Evet pil konusunda iyileştirmeler var fakat donmalar konusunda aynı şeyleri diyemeyeceğim. Aşırı değil ama donmalar devam ediyor
  5. D

Romu indirdim ama kurmaya korkuyorum. Bir önceki sürümü bataryayı sömürüyordu
  6. D

Kasmalar ve donmalar hala devam ediyormu ona göre geçiş yapacağım ?
  7. D

Soru Custom ROM Önerisi

Yaklaşık bir hafta önce MIUI mind kurdum şarj konusunda çoğu roma göre iyi. Oyun performansı olarak da güzel. Sistem gayet akıcı
  8. D

Yardım Kamera aşırı kötü çekiyor

Merhaba arkadaşlar. Lensim temiz olmasına rağmen kameram çok kötü çekiyor. Tr romu kurulu. Sizce nedeni ne olabilir ? Yada herhangi bir çözümü var mıdır?
  9. D

Rom 12.5.1 Eu Rom Poco X3

Önceden mi Max 3 kullanıyordum. Eu rom kuruluydu gram kasma yoktu. Çağrı kaydedicisi için eu rom kullanmak istiyorum
  10. D

Rom 12.5.1 Eu Rom Poco X3

Romu kuralı yaklaşık 10 gün oldu. Cihaz aşırı kasıyor. Bir kaç gün bekleyeyim rom tam otursun dedim ama olmadı. Sizde de öyle mi acaba ?
  11. D

Soru POCO X3 NFC Mat Ekran Koruyucu

CoverBrosun mat ekran koruyucusunu yaklaşık 5 6 aydır kullanıyorum bu yukarıda yazanlar bende yok gayet memnunum
Üst Alt