Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. Geniş açıda video çektiğim zaman videonun piksel piksel olduğunu fark ettim. Farklı romlarda da aynı problemi yaşıyorum. İlk aldığımda ki gibi güzel çekmiyor. Sebebi sizce ne olabilir?
Evet sorunu an itibari ile Turkcell bayiine giderek çözmüş durumdayım. Arama ekranından bir kaç kod girdi baz istasyonu ile telefonun bağlantısını kesiyormuş galiba. Yeniden başlatınca sorun ortadan kalktı
Arkadaşlar merhaba. İşim gereği iki sim kart kullanıyorum. Bu gün şebekemin 3-4 saniyede bir sürekli gidip geldiğini gördüm telefonumu fabrika ayarlarına döndürdüm sorunu çözemedim. Tr romu kurdum yine çözemedim. Sim kartları denemeye başladım. Türk Telekom olan hattımı söktüğümde sorunum devam...
Merhaba arkadaşlar. Lensim temiz olmasına rağmen kameram çok kötü çekiyor. Tr romu kurulu. Sizce nedeni ne olabilir ? Yada herhangi bir çözümü var mıdır?