Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ikisi de aynı konumda olsun rardan çıkar deyince ikisi ortak tek bir klasör çıkıyor. z01 dosyası olmazsa eksik çıkar veya hata verir.
1540926812
Ayrıca anti test note 5 in olmama ihtimali yüksek. Eğer olmazsa Güncel China rom indirip image klasörü içine konudaki 'image içine atın'...
Eveeet benim telefonda açıldı sonunda şükürler olsun. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bende deneyimlerimi paylaşıyım.
1) Kendi bilgisayarım Windows 10 ve İngilizce ama sürekli storsec.mbn de takılı kaldı. Arkadaşın bilgisayarı Windows 7 ve Türkçe ydi onda başarılı oldum...
Ya delirecem sürekli storsec.mbn de takılı kalıyor. Dili de ingilizce yaptım. PC yi defalarca kez yeniden başlatıp denedim hep aynı. Çözümü bilen var mı?
Merhaba arkadaşlar. RN5 cihazıma Pixel yüklemiştim sonra MIUI 10 a geri dönüş yaparken MiFlash programında clean all and lock seçeneği işaretliymiş ve telefon brick oldu. Recovery ve Fasstboot haricinde hiçbir yere girmiyordu. Telefonun içini açtım EDL moduna aldım şu an. IMEI Repair yapmam...
Hocam guveni tam olarak sagladiginiz zaman bu fiyatlarla sizi kimse durduramaz. Hatta isi ilerletip İmei kismini da hallederseniz aranan adam olursunuz cidden :)
Fiyatlar makul hocam teşekkkürler fiyatlar için. Hocam yanlış anlamayın lütfen ben sizi tanımıyorum belki forumdaki. Güvenebilmek adına referanslarınız varsa onları paylaşabilir misiniz?