DreDroid kullanıcısının son içeriği

1. D

MIUI 11 [Android 9] Redmi Note 5/Pro MIUI 11- Global Stabil - V11.0.2.0 PEIMIXM

Miui 11 eu.beta mı yoksa bu rom mu daha iyidir? Tavsiyesi olan var mı?
  2. D

Rehber Xiaomi Redmi Note 5 AntiRollback HardBrick Çözümü !

Hocam ikisi de aynı konumda olsun rardan çıkar deyince ikisi ortak tek bir klasör çıkıyor. z01 dosyası olmazsa eksik çıkar veya hata verir. 1540926812 Ayrıca anti test note 5 in olmama ihtimali yüksek. Eğer olmazsa Güncel China rom indirip image klasörü içine konudaki 'image içine atın'...
  3. D

Teşekkürler hocam sağolun. Hemen Aliexpressten EDL kablosu sipariş edecem. Bi daha telefonun içini açmak istemiyorum :)
  4. D

Eveeet benim telefonda açıldı sonunda şükürler olsun. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Bende deneyimlerimi paylaşıyım. 1) Kendi bilgisayarım Windows 10 ve İngilizce ama sürekli storsec.mbn de takılı kaldı. Arkadaşın bilgisayarı Windows 7 ve Türkçe ydi onda başarılı oldum...
  5. D

Windows 10 ve İngilizce ama yine aynı yerde kalıyor. Herkeste farklı olması da çok ilginç.
  6. D

Ya delirecem sürekli storsec.mbn de takılı kalıyor. Dili de ingilizce yaptım. PC yi defalarca kez yeniden başlatıp denedim hep aynı. Çözümü bilen var mı?
  7. D

Yardım RN5 EDL ile MIUI 9 a geçebilir miyim?

Merhaba arkadaşlar. RN5 cihazıma Pixel yüklemiştim sonra MIUI 10 a geri dönüş yaparken MiFlash programında clean all and lock seçeneği işaretliymiş ve telefon brick oldu. Recovery ve Fasstboot haricinde hiçbir yere girmiyordu. Telefonun içini açtım EDL moduna aldım şu an. IMEI Repair yapmam...
  8. D

Yardım Nfc li Uygun Xiaomi Telefon Modelleri Öneriniz

Mi Note 3 de olması lzm yanlış görmediysem.
  9. D

Satış F.Öksüz * Xiaomi Ön Ödemeli Genel Satış

Hocam sipariş veren arkadaslar var mı?
  10. D

Hocam guveni tam olarak sagladiginiz zaman bu fiyatlarla sizi kimse durduramaz. Hatta isi ilerletip İmei kismini da hallederseniz aranan adam olursunuz cidden :)
  11. D

Sagolun hocam yine fiyatlar cok guzel. Gri model ne kadar pahali yalniz bulunmasi gercekten zormus kimsede olmamasinin bi sebebi varmis :)
  12. D

Hocam Meizu Pro 6 Plus 4/64 modeli bulabilir misiniz? Hatta hocam Zte Axon 7 Gri modelini de bi sorayım :)
  13. D

Hocam bilgilendirme için özel mesaj atabilir misniz? İletişim için telefonunuzu fln da alabilir miyim?
  14. D

Fiyatlar makul hocam teşekkkürler fiyatlar için. Hocam yanlış anlamayın lütfen ben sizi tanımıyorum belki forumdaki. Güvenebilmek adına referanslarınız varsa onları paylaşabilir misiniz?
  15. D

Aliexpress 7.Yıla Özel Kampanyalar

Hocam Oneplus 3 ve 3t modellerini de getirebilir misiniz? Getirebilrseniz fiyat rica edebilr miyim?
Üst Alt