Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hatasız kurulmasına rağmen reboot system yaptığımda google ekranı geliyor bir kaç saniye sonra yeniden redmi ekranına dönüyor döngü oldu. yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar şuan ki mevcut romum olan miui 11 eu yu değiştirmekte karar kıldım. bana pubg için dokunmatik tepkisini artıran batarya + performansı en yüksek düzeyde özelleştirme önemsiz romlar tavsiye eder misiniz. aradığım rom tipi aosp romlarla örtüşüyor ama dokunmatik tepkisi gibi game turbo...
Cihazı aldığımda global sürümde kullanıyordum ve gerek telefonun yeni olmasının getirdiği sorunlardan gerekse global romun ağırlığından kullanıcı deneyimim pek iyi olmamıştı. Bir süredir eu rom kullanıyorum ve telefon hakkındaki bütün düşünce ve fikirlerim değişti. Aldığınız fiyata...
1.5 aylık deneyimimle 9s modelini anlatacağım ve (serinin) eksiklerinden bahsedeceğim. Telefonun bataryası beni beklediğimden çok daha fazla memnun etti 720G işlemci batarya konusunda iyi iş çıkarıyor.kamera performansını da gayet yeterli buluyorum ancak xiaominin kamera yazılımı berbat 3. Partı...
Sste de gordugunuz gibi aralarında nerdeyse fark bulunmamasına rağmen 720G 66 puan 730G ise 81 puan. Bu puanlamanın farkını destekleyen bir açıklama da bulamadım cidden kafama takıldı.
Oyun içi kendi kendine titremeye başlıyor ve bu titreme dokunmatik sorunu crosshair ışınlanarak hareket ediyor. Oyun zevkimi mahvediyor aynı sorun mi 9t pro kullanan arkadaşımda da var.
Cihazı alalı bir ay oldu ve size alıp almamanız konusunda ciddi tavsiyelerde bulunacagım.
Benle birlikte aynı zamanda note 8 pro alan yakınım ile pubg mobile oynuyoruz. Gelin görün ki benim telefonum 40fps çalışmasına rağmen 60 fps çalışan note 8 prodan daha çok ısınıyor. Ve 5 saniyede bir fps...
Pubg mobile oynarken ateş tuşu sürekli tutukluluk yapıyor bazen tuslara 5 6 defa basmak zorunda kalıyorum. Ucuz performanslı diye aldım daha dokunmatik duzgun çalışmıyor...