Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim cihazda aynı senin gibiydi güncelleme ile orjinale döndü satın aldığım yere ilettim durumu beni yazılımcıya yönlendirdi yazılımcı tek imei attı güncelleme ve sıfırlamada sıkıntı olmayacağını söyledi evet güncellemede bir sıkıntı olmadı fakat ayarlardan sıfırlayınca imeiler komple uçtu...
Benim iki imeide uçmamıştı ama orjinal imei ye dönmüştü. Bu arada imei atıldıysa fabrika ayarlarından sıfırlayınca imei uçuyor. Mi flash ile temiz kurulum şeklinde imei atılıncı imei uçmuyor. Bir tek son sürüm rom atılınca google hesap bağlanma hatası aldım devamlı ancak 12.5.5 global rom atınca...
Bi güncelleme yapayım dedim: Telefonu ilk aldığımda iki simde imei kayıtlı geldi ardından telefona güncelleme geldi imeiler orjinale döndü ardından bir iki yazılımcı ile görüştüm iki sim kayıt yapıldığında güncellemede imeilerin uçtuğunu tek simde sıkıntı olmadığını söyledi aldığım yerle...
Merhaba yazılımı yükledim ama bu seferde google sunucularıyla iletişim kurulurken bir sorun oluştu hatası alıyorum. Telefonu hesap eklemeden açıp aptoidden playstore hizmetlerini güncellemeye çalıştım ama yinede hata verdi. Başına böyle bir olay gelen varmı acaba...
İlk geldiğinde telefon iki imeide kontrol ettim ikiside modem imeisi idi bi kaç yazılımcı ile görüştüm onlarda aynı şeyi söyledi tek imei atılınca sıkıntı olmuyor çift imei atılınca imei güncellemede uçuyor
Kardeş oğluma aldım bende bu cihazı oğlan güncelleme yapmış imei orjinal hale döndü bu cihazlarda çift imei atarsan güncellemede imei gidiyor tek atarsan imei gitmiyormuş.
Merhaba bu romda çift tıklama ile ekran kapatma ve miui çağrı ve mesajlar uygulaması varmı acaba.
Birde bootloader kilidim açık ve global rom yüklü mi flash ile direk bu roma geçebilirmiyim. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba yeni Note 10s global cihaz satın aldım. Kendi launcherı ile çift tıklama ile ekran açılıyor fakat kapanmıyor. Bunu poco launcher ile çözdüm. Fakat Poco launcher kullanıncada navigasyon tuşu yerine ekran hareketleri kullanmama izin vermiyor. Bu ikisini aynı anda nasıl kullanabilirim...