dreamer1981 kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Direnç Değişimi Yapılmış 13 Ultra'ya IMEI Repair Işlemi?

Mi 13 ultra dirençli cihaz almayı düşünüyorum. Twrp sıfırlamada imei uçuyormu acaba.
  2. D

Rom Poco F2 Pro/ K30 Pro Eu Android 12 MIUI 13 Haftalık Beta / Kararlı sürüm

Mevcut bu Twrp var son 13.0.5 stabil sürümünü bu Twrp den yükleyebilirmiyiz acaba.
  3. D

Soru Güncellemeyle IMEI ler orjinale döndü

Benim cihazda aynı senin gibiydi güncelleme ile orjinale döndü satın aldığım yere ilettim durumu beni yazılımcıya yönlendirdi yazılımcı tek imei attı güncelleme ve sıfırlamada sıkıntı olmayacağını söyledi evet güncellemede bir sıkıntı olmadı fakat ayarlardan sıfırlayınca imeiler komple uçtu...
  4. D

Uygulama Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu

Aynı sorunu bende yaşıyorum farklı mi flash sürümü ve usb kablo ile denedim sonuç aynı Allah tan telefon normal açılıyor
  5. D

Yardım redmi note 10s hakkında imei bilgisi almak istiyorum

Kardeş nereye attırdın imei bilgi verebilirmisin
  6. D

Benim iki imeide uçmamıştı ama orjinal imei ye dönmüştü. Bu arada imei atıldıysa fabrika ayarlarından sıfırlayınca imei uçuyor. Mi flash ile temiz kurulum şeklinde imei atılıncı imei uçmuyor. Bir tek son sürüm rom atılınca google hesap bağlanma hatası aldım devamlı ancak 12.5.5 global rom atınca...
  7. D

Recovery Redmi Note 10S Otomatik Twrp ve Boot Yükleme Aracı (Beta 5)

Merhaba telefonum tek imei kayıtlı ayarlardan sıfırlama yaparsam imei uçuyor twrp yüklesem twrp den sıfırlarsam imei uçarmı
  8. D

Bi güncelleme yapayım dedim: Telefonu ilk aldığımda iki simde imei kayıtlı geldi ardından telefona güncelleme geldi imeiler orjinale döndü ardından bir iki yazılımcı ile görüştüm iki sim kayıt yapıldığında güncellemede imeilerin uçtuğunu tek simde sıkıntı olmadığını söyledi aldığım yerle...
  9. D

MIUI 12.5 Redmi Note 10S Endonezya Kararlı Rom V12.5.8.0.RKLIDXM İndirme Bağlantıları

Merhaba yazılımı yükledim ama bu seferde google sunucularıyla iletişim kurulurken bir sorun oluştu hatası alıyorum. Telefonu hesap eklemeden açıp aptoidden playstore hizmetlerini güncellemeye çalıştım ama yinede hata verdi. Başına böyle bir olay gelen varmı acaba...
  10. D

MIUI 12.5 Redmi Note 10S Endonezya Kararlı Rom V12.5.8.0.RKLIDXM İndirme Bağlantıları

Merhaba benim telefonumun modeli secret yani rosemary değil. Fastboot rom indirmeye tıkladığımda rosemary rom indiriyor. Bir sıkıntı olurmu acaba.
  11. D

Cihaza çift imei atıldıysa güncellemede gider tecrübe ile sabittir. Tek imei atıldıysa söylenene göre sıkıntı olmuyor.
  12. D

MIUI 12.5 Redmi Note 10S Hindistan Kararlı Rom V12.5.13.0.RKLINXM İndirme Bağlantıları

İlk geldiğinde telefon iki imeide kontrol ettim ikiside modem imeisi idi bi kaç yazılımcı ile görüştüm onlarda aynı şeyi söyledi tek imei atılınca sıkıntı olmuyor çift imei atılınca imei güncellemede uçuyor
  13. D

MIUI 12.5 Redmi Note 10S Hindistan Kararlı Rom V12.5.13.0.RKLINXM İndirme Bağlantıları

Kardeş oğluma aldım bende bu cihazı oğlan güncelleme yapmış imei orjinal hale döndü bu cihazlarda çift imei atarsan güncellemede imei gidiyor tek atarsan imei gitmiyormuş.
  14. D

Merhaba bu romda çift tıklama ile ekran kapatma ve miui çağrı ve mesajlar uygulaması varmı acaba. Birde bootloader kilidim açık ve global rom yüklü mi flash ile direk bu roma geçebilirmiyim. Şimdiden teşekkür ederim.
  15. D

Yardım Ekran çift tıklamayla kapatma ve tam ekran hareketleri

Merhaba yeni Note 10s global cihaz satın aldım. Kendi launcherı ile çift tıklama ile ekran açılıyor fakat kapanmıyor. Bunu poco launcher ile çözdüm. Fakat Poco launcher kullanıncada navigasyon tuşu yerine ekran hareketleri kullanmama izin vermiyor. Bu ikisini aynı anda nasıl kullanabilirim...
Üst Alt