drdanger kullanıcısının son içeriği

1. D

Gcam (18.08.20) Mi 6 GCam - Oreo-Pie - (En iyisi - Astro ve Light Painting - Mirror Selfie vs.)

Stock google camera'nin oynanmamis ve bizim cihazlar icin indirilebilir apk'si var mi acaba?
  2. D

Rehber Mi6, MIUI 10, Rootsuz Google Camera Yükleme İşlemleri

Çok teşekkürler,rootlamaya gerek kalmadı cihazı.
  3. D

Yardım 16:9 mu 4:3 mü?

16:9 titreşim önleme otomatik pozlama:merkez ağırlıklı olmalı
  4. D

Yardım mi 6 bootloader kilidi açma sorunu

developer rom kurun öyle deneyin.
  5. D

Yardım TWRP Girince Bootloop'a Girdi

İndir twrp2 img Linkini verdiğim twrp'yi kullanabilirsiniz,takılma problemi yok.Yeni rom yüklerken önce format data sonra 4 wipe yapmazsanız mi logosunda takılır.
  6. D

Rehber Xiaomi Root Yapma Rehberi [Magisk ile]

Ayni sorun sadece bende var saniyordum,sorun oreo'da.
  7. D

Yardım Mi6 Sarı Ekran Sorunu

Hayir,sadece renk ayarini soguk yapinca nispeten daha iyi oluyor.Artik alistim bi sorun teskil etmiyor artik :)
  8. D

Satış Rock Zircon Orijinal Kulaklık Son 4 adet 35 TL Fırsat

Siyah renk mevcutsa alacagim.
  9. D

Yardım Bootloader kilidini açamıyorum

Apply for permissions to unlock Mi devices bu linkten son surum unlock tool u indirin.Yine ayni hata verirse sanal win7 kurun
  10. D

Hocam sorun windows 10 dan kaynaklaniyormus.Sanal windows 7 kurdum,unlock butonu aktif oldu.Bu seferde 50 saat bekleyin dedi.Niye tekrar tekrar bekletiyor xiaomi bizi,telefondan sogudum.Ne yapalim bekleyecegiz 2 gun. Bu sorunu yasayanlar vmware ile sanal windows 7 kursunlar
  11. D

Onu yapamadım fakat aygıtlar bölümünde bootloader interface olarak gorunuyor
  12. D

Soru Band20 800mhz hakkında...

Bu problem yasamazsin.Ben mi6 kullanıyorum,bunda da bandı 20 yok ve Vodafone kullanmama rağmen hep 4g de bağlanıyor.3g ye çok nadir geçiyor.Turk Telekom da hiç problem yasamazsin
  13. D

PC 64 bit Hangi dosyaya sağ tıklayarak?
  14. D

Adb içerisinde nasıl cmd açacağım?
  15. D

Saolun hocam,iniyor şuan. Hocam verdiğiniz linkteki romu yükledim,beta rom oldu şuan. Miui unlock durumu bölümünden hesabi ekledim.Usb hata ayıklama acik,OEM kilit açma açık fakat mi flash unlock programında unlock butonu hala aktif olmuyor.Son sürümü de yükledim ama hala sonuç aynı.Buna çözüm...
Üst Alt