DrBulut kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Redmi Note 5 - MIUI 10.3 sonrası telefon karardı

az önce Android 9.0 güncellemesi geldi, sanırım 1.6 gb kadar. Güncellemeyi yaptım, karanlık mod seçeneği eklenmiş ve bu mod için hatalar giderilmiş. 1559310207 tabi ki Redmi Note 5
  2. D

bende böyle görünüyor güncelleme kısmı. Google mesajlar olayını da bir başka sitede görmüştüm. Bir arkadaş yazmış, google mesajlar uygulamasını indirip karanlık modu değiştirebilirsiniz diye. Bende işe yaramadı. Sanırım karanlık modun en güzel yönü normalde şarjımın %90'ı 35-45 saat arası...
  3. D

hocam boyutunu bilmiyorum. tahminen 600 mb'tan büyüktür
  4. D

Gerçekten ilginç bir durum ya
  5. D

MIUI 10.3 güncellemesinden sonra mı yok?
  6. D

Yardımınız için teşekkür ederim. Güncelleme kısmında böyle bir bilgi verilmediği için paniğe kapıldım. Yazmış olduğunuz gibi 'karanlık mod' getirilmiş güncelleme ile. Ancak ne ayarlar/ekran kısmında ne geliştirici seçenekleri kısmında ne de başka bir yerde 'Karanlık Mod'a dair açma/kapama...
  7. D

20.05.2019 tarihinde güncellemeyi yaptım. Güncelleme başarıyla tamamlandı, cihaz açıldı. Ekran kilidini açıp ekranı sağ tarafa çektiğimde -hızlı erişim menüsü olabilir - gördüğüm alan, ekranı aşağı çektiğimde açılan yer -bildirim çubuğu mu oluyor artık her ne ise - kapkara olmuş. Ekran koruyucum...
Üst Alt