Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese iyi akşamlar redmi note 8 cihazıma twrp kurdum ve magisk yükleyecektim ama bir türlü yüklenmiyor
apk olarak yukledım ama bu seferde diag portu açamıyorum.
lazyflasher yukledım error1 hatası verıyor
magisk yüklüyorum reboot diyorum telefon boot etmiyor galiba android yükleme yeri geliyor...
Mi9T Pro ile aranızda bulunmaktayım
Şöyle söylemem gerekirse bir çok telefon kullandım bir ara Samsung hastası gibiydim note serisi kullanırdım tam ekran olduğu için Xiaomi ye geçince Samsung boş geliyor her konuda boş gelmese de çoğu kriter benim için Xiaomi yi öne sürüyor şarj konusu bence...
Telefonun yedekle& sıfırlama dan sıfırlarsan imei düşer minimal ADB den diag portu açarsan imei haklarına izin vermiş oluyorsun müdahale edersen gene düşer
Global fastboot rom diye geçer stok romlar zip dosyasıdır ama uzantıları dosyaismi.tgz gibi olur MiFlash Tool ile fastboot ta rom yükleyecek olursanız bu zip dosyası tgz uzantılı olmak zorunda yüklediğiniz de de ilk alındığı ilk günkü gibi twrp magisk vs. Olmaz stok global olur sadece global...
Tgz uzantılı global rom u miFlash Tool ile telefona flashlayın twrp ve root kalkar ama flashlarken dikkat edin miFlash Tool sağ alt köşede bulunan Clear all seçili olsun yoksa telefonunuz Brick olur
Yanlış anlaşılmasın kendi düşüncemi aktarmak istiyorum ama mi 9T ile note 8 pro farklı sekment telefon bence kağıt üstündeki yazıları kenara bırakarak söylemek istiyorum. Çünkü bu telefonlar için belirli ücretler ödüyoruz ve bu ödediğimiz miktarın sonuna kadar cihazdan verim bekliyorum note 8...
Orjinal temasını mı kullanıyorsunuz
1572451587
Mi9 t de kronik tema sorunu var gözlemlerime göre orjinal kırmızı temasından başka bir temaya gecince android sistem fazla kullanmaya başlıyor ve bi düzen içinde sarjı boşaltıyor kendimde forumda bir kaç kişide rastladım
Telefonu felan sıfırlama kardeş temayı değiştir tema değiştirdin galiba
1572368655
Ve zamanla Android sistem kullanımı düşücektir bir kaç saate bir sonraki tam sarjda eski performansı alırsınız