dran kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Redmi Note 8 Magisk yardım

herkese iyi akşamlar redmi note 8 cihazıma twrp kurdum ve magisk yükleyecektim ama bir türlü yüklenmiyor apk olarak yukledım ama bu seferde diag portu açamıyorum. lazyflasher yukledım error1 hatası verıyor magisk yüklüyorum reboot diyorum telefon boot etmiyor galiba android yükleme yeri geliyor...
  2. D

Soru K20 Pro mu ? Mi9T pro mu?

Bence Mi9T Pro şebeke sıkıntısı felan yok ikisinde tek IMEI diye biliyorum
  3. D

Ana Başlık Mi9T Pro ve K20 Pro Kullanıcı Yorumları ve Öneriler [ Madalya Ödüllü ]

Mi9T Pro ile aranızda bulunmaktayım Şöyle söylemem gerekirse bir çok telefon kullandım bir ara Samsung hastası gibiydim note serisi kullanırdım tam ekran olduğu için Xiaomi ye geçince Samsung boş geliyor her konuda boş gelmese de çoğu kriter benim için Xiaomi yi öne sürüyor şarj konusu bence...
  4. D

Yardım sürekli twrpye atıyo

Telefonun yedekle& sıfırlama dan sıfırlarsan imei düşer minimal ADB den diag portu açarsan imei haklarına izin vermiş oluyorsun müdahale edersen gene düşer
  5. D

Yardım sürekli twrpye atıyo

Diag portu açmadığın sürece imei uçmaz minimal ADB kullanmadığın sürece diyin kisaca
  6. D

Tema Herkes kullandığı temanın ekran resmini paylaşsın

Mi8 Explorer Edition MIUI v11 Eu rom Stock Rhodium tema :D
  7. D

Yardım ACİLL YARDIM ALLAH RIZA İÇİN Mİ9T CİHAZ

Öncelikle bi sakin olun telaş etmeden çözmeye çalışalım tgz uzantılı romu indirdiniz mi
  8. D

Yardım Mi 9T Root ve TWRP Kaldırma

Global fastboot rom diye geçer stok romlar zip dosyasıdır ama uzantıları dosyaismi.tgz gibi olur MiFlash Tool ile fastboot ta rom yükleyecek olursanız bu zip dosyası tgz uzantılı olmak zorunda yüklediğiniz de de ilk alındığı ilk günkü gibi twrp magisk vs. Olmaz stok global olur sadece global...
  9. D

Yardım Mi 9T Root ve TWRP Kaldırma

Tgz uzantılı global rom u miFlash Tool ile telefona flashlayın twrp ve root kalkar ama flashlarken dikkat edin miFlash Tool sağ alt köşede bulunan Clear all seçili olsun yoksa telefonunuz Brick olur
  10. D

Yardım Ekranım Kırıldı ithalatçı garantili

geçmiş olsun üzücü bir durum letgo vs gibi sitelere bakmak lazım
  11. D

Soru Xiaomi Mi 9T vs. Redmi Note 8 PRO ?

Yanlış anlaşılmasın kendi düşüncemi aktarmak istiyorum ama mi 9T ile note 8 pro farklı sekment telefon bence kağıt üstündeki yazıları kenara bırakarak söylemek istiyorum. Çünkü bu telefonlar için belirli ücretler ödüyoruz ve bu ödediğimiz miktarın sonuna kadar cihazdan verim bekliyorum note 8...
  12. D

Yardım Hızlı şarj düşüşü sorunsalı

Geçmiş olsun güle güle kullanın
  13. D

Yardım Hızlı şarj düşüşü sorunsalı

Orjinal temasını mı kullanıyorsunuz 1572451587 Mi9 t de kronik tema sorunu var gözlemlerime göre orjinal kırmızı temasından başka bir temaya gecince android sistem fazla kullanmaya başlıyor ve bi düzen içinde sarjı boşaltıyor kendimde forumda bir kaç kişide rastladım
  14. D

Yardım Mi 9t şarj problemi

Tavsiyem orjinal kırmızılı bi teması varya adı aklıma gelmedi onun tavsiye ederim
  15. D

Yardım Mi 9t şarj problemi

Telefonu felan sıfırlama kardeş temayı değiştir tema değiştirdin galiba 1572368655 Ve zamanla Android sistem kullanımı düşücektir bir kaç saate bir sonraki tam sarjda eski performansı alırsınız
Üst Alt