Dragongamer21 kullanıcısının son içeriği

1. Dragongamer21

Soru Mi note 5 pro şarjdayken sarjı azalıyor

bunun 2 nedeni vardır birisi rom birisi batarya rom yenilyein olmasza bataryayı değiştirin
  2. Dragongamer21

Rom android 14 beta kurduktan sonra brick oluyor

Merhabalar telefonuma android 14 beta kurduktan sonra birck oluyor bunlarda trible info fotoğrafları: ne yapabilirim?
  3. Dragongamer21

Kernel mi note 10 için hangi kerne uyumlu olur?

Merhabalar telefunma GSI rom kurmak istiyorum fakat başlıktada belirtdiğim gibi telefonuma hangi kernel uyumlu olur?
  4. Dragongamer21

Yardım Mi Note10 Rom Önerisi

rica etsem link atarmısınız
  5. Dragongamer21

Recovery twrp read only sorunu

merhabalar telefonumda Arrow OS 12.1 kullanıyorum ve twrp girdiğimde data yolu çalışmıyor,şifre istemiyor,read only hatası veriyor root: Magisk 26.1 kernel: PhobOS kernel 1.2
  6. Dragongamer21

Yardım mi note 10 twrp sorunu

hocam zaten windows da adb ve fastboot sürücüleri sorun yaşadığım için flash linux ile yapıyorum ama dosyaya erişim yok yinede size ss leri atıyım: adb ve quallcom sürüclülerini indirdim ama durum aynı
  7. Dragongamer21

olmadı şifre sorununu çözüyom ama dosya aktarımıyorum
  8. Dragongamer21

Merhabalar xiaomi mi note 10/mi cc9 pro cihazıma twrp atmak istiyorum ama dosyalar şifreli orangefox ile denedim ama dosya aktarım yarım yapılıyor ve o dosyayı flash etdiğim zaman cihaz brick oluyodu adb sideload ile denedim ondada brick oluyodu cihaz mecbur stock rom dödüm ne yapmalyım kurduğum...
Üst Alt