Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam öyle deme :D ben kayın pederime redmi note 12 pro plus aldım. Yaylada 3 ay kalır. ve band 20 den dolayı galiba hat çekiyor ama interneti kullanamıyor. Bana her gün telefon için sövdüğüne yemin edebilirimwasntme~~
Arkadaşlar. ilginç bir olay yaşıyorum. Andırın yeşiltepe yaylasındayım. Burda ttelekom ile internete girebiliyoruz. Benim ve eşimin ve pederin telefonu kaçak redmi note 12 pro plus ve hattımız ttelekom olduğu halde hattımız internet bağlantısı yapmıyor. Şebeke çekme, kısa msj atma ve arama...
Size garip gelebilir ama yazılımla imei atılmış telefonu ilk haline nasıl getirebiliriz. Reset at demeyin o zaman telefon siyah ekranda kalıyor. Amacım nisanda telefonu eski haline getirip 8+8 ay günccelleme yaparak kullanmak.
Arkadaşlar normalde imei sorgulamak için *#06# yapardım. Şimdi bu kod şçyle bir hata veriyor. Eşimde de redmi note 12 pro plus var. Onda da imei sorgulama hata veriyor.
Daha ilginci ikimize de aynı imei yazan ve kapanmasına 14 gün kaldı diyen sms geldi. Bu msj sadece o imei'nin yüklü olduğu...
Arkadaşlar imei atılmış telefonda bildiğiniz gibi güncelleme yapınca nv data corrupted hatası veriyor ve telefon açılmıyor. Modem dosyası da deniyor galiba buna.
Bir konuda farklı bir modelde bu dosyanın yedeklendiği yazıyordu. Böyle bir şey var mı? Güncelleme yapıp sonra bu yedeği kurabilirmiyiz?