DragonFighter kullanıcısının son içeriği

1. DragonFighter

Yardım imei atılı telefonu eski haline getirme

Size garip gelebilir ama yazılımla imei atılmış telefonu ilk haline nasıl getirebiliriz. Reset at demeyin o zaman telefon siyah ekranda kalıyor. Amacım nisanda telefonu eski haline getirip 8+8 ay günccelleme yaparak kullanmak.
  2. DragonFighter

Yardım İmei sorgulamada hata alıyorum.

Arkadaşlar normalde imei sorgulamak için *#06# yapardım. Şimdi bu kod şçyle bir hata veriyor. Eşimde de redmi note 12 pro plus var. Onda da imei sorgulama hata veriyor. Daha ilginci ikimize de aynı imei yazan ve kapanmasına 14 gün kaldı diyen sms geldi. Bu msj sadece o imei'nin yüklü olduğu...
  3. DragonFighter

Yardım İmei atılmış redmi note 12 pro plus'ın nv datasının yedeklenmesi

Arkadaşlar imei atılmış telefonda bildiğiniz gibi güncelleme yapınca nv data corrupted hatası veriyor ve telefon açılmıyor. Modem dosyası da deniyor galiba buna. Bir konuda farklı bir modelde bu dosyanın yedeklendiği yazıyordu. Böyle bir şey var mı? Güncelleme yapıp sonra bu yedeği kurabilirmiyiz?
  4. DragonFighter

Yardım Redmi note 12 pro plus 5g de Görüntülü arama yok mu?

Arkadaşlar bu telefonda görüntülü görüşme yok mu? Desteklemiyor mu? Kendi mobil hattım üzerinden Görüntülü arama yapmak istediğim kişiye hat meşgul uyarısı alıyorum..
  5. DragonFighter

Yardım Redmi Note 12 Pro Plus 5G twrp olmadan Root atma

Arkadaşlar şu videoda ki adımları yaparak redmi note 12 pro plus 5g telefonumu rootladım. günlerdir bakıyorum belki birisinin işine yarar.
  6. DragonFighter

Yardım SMOMIXX hangi rom?

Arkadaşlar MERHABA. Bu rom nedir? Arkadaşımda smomixm var 14.0.6 benim ki 14.0.3
  7. DragonFighter

K40 gaminglere artık imei atılıyormuş

Facebook sayfasında xiaomi Ahmet uzak bağlantıyla 500tl ye atıyor. Kendisinden aldığım bilgi bu. İmei çıkmış ama kimse hiçbirşey paylaşmıyor nasıl bir forum burası.
  8. DragonFighter

Yardım Duvar kağıdı güncellemesi ile gelen reklam

Arkadaşlar telefonum duvar kağıdı güncellemesi aldı. Şimdi kilit ekranında sürekli reklam çıkıyor. Ayarlardan uygulamalardan ne varsa reklam adına kapattım ama hala gitmedi sinir oldum. Xiaomi böyle agresif reklamlar ile adamı resmen aptal yerine koyuyor. Bundan nasıl kurtulabilirim?
  9. DragonFighter

Soru K40 gaming ön bildirim bildirim çalışmıyor.

Arkadaşlar cihazında üzerinde gelen RKJİNXM sürüm 12.5.5 rom var. Msj geldiğinde arka bildirim çok güzel çalışıyor ama ekran da bildirim geldiğinde çalışması gereken animasyon çalışmıyor. İlk msj geldiğinde o animasyon görünüyor sadece. Ben mi yanlış biliyorum? Bu telefonda bildirim geldiğini...
  10. DragonFighter

Soru K40 gaming rom versiyon

Arkadaşlar yeni k40 gaming aldım. Rom modeli RKJİNXM şeklinde. Bu fake rom versiyon mu oluyor?
Üst Alt