Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba sevgili hocalarım,
Sizlerle araştırmalarım ve tesadüfen bulduğum bir yöntemle wo-wifi'ı nasıl aktif hale getireceğimizi anlatacağım.
Not: Ben mi 10T/ 12.5.1 stable sürümde denedim çalıştı. Diğer sürümlerde deneyerek öğrenebilirsiniz. Maksat benim gibi bahçe katında veya şebekesi az...
Merhaba sevgili hocalarım, uzun zamandır android 10 kullanmaktaydım artık telefona format atma vakti geldi. Rom konularından baya bir uzak kaldım ve uzun zamandır telefonu güncellemiyordum. Siz değerli hocalarımın yardımlarına ihtiyacım var. Rom konusu kişiden kişiye değişiklik gösterecektir...
Merhaba sevgili hocalarım, konuda belirttiğim gibi cihazda format data yapıp 3 wipe işlemi yaptım ardından rom yüklerken mount hatası aldım şuanda cihaz hafızasına romu atmama pc izin vermiyor nedeni nedir acaba yardımcı olabilecek var mı?
Merhabalar hocalarım,
Mi 10t 8/128 kullanıcısıyım. WhatsApp veya instagramda görüntülü aramalarda karşı tarafa sesim zor iletiliyor, mikrofon yankı yapıyor karşıdaki telefondan yankili artan sesler geliyor. Bu donanımsal bir sıkıntı mı yardımcı olabilecek var mı?
Arkadaşlar daha önce Hentai Os yüklemiştim telefona EAA rom son sürüm yükledim fakat açılış ekranında hala Hentai OS yazısı geliyor. Ardından cihaz normai Miu sürümüymüş gibi devam ediyor. Wipe işlemi yaparken "Failed to mount '/odm' hatası aldım twrpden fakat twrpden romu kurabildim ve cihazı...
Arkadaşlar bu bütçelerde telefon önerileriniz nelerdir aklımda poco X3 128gb Nfc ve mi10t 6/128 versiyonları var şimdilik. Yurtdışı cihaz almayı düşünüyorum önerileriniz nelerdir?
Xiaomi mi8 lite kullanıcısıyım. Telefonumun özellikleri benim işimi görüyor. Konuda belirttiğim gibi İstanbul içinde veya herhangi güvenilir bir sitede orijinal bataryasını bulabilir miyim veya deji bataryalar hakkinda bilgisi olan yorum yapabilir mi? Şimdiden teşekkürler
Merhaba mi rom'un son sürüm betasını kuracakken install derken folder sd card olarak gözüküyor extract(dosyalar çıkarılırken) error installing zip file /sdcard/mi8lite_xxxxxxxx rom diye giden bir hata alıyorum çözümü bilen var mı?
Merhaba arkadaşlar, sennheiser cx200 street II kulaklığım var alternatif ve bundan daha iyi bir kulakiçi kulaklık almak istiyorum KZ markasını kullanmadım bu kulaklığı kullanmış olup buna alternatif ve daha üst bir kulaklık önerebilecek var mı?
Arkadaşlar ben eu beta 9.2.6 sürümünden 9.12.12'ye geçiş yaptım yeni twrp yüklendi vs. Bu twrpden önce orangefox kullanıyordum dokunmatik çalışmadı daha sonra pcden orangefox kurmayı başardım 4 wipe işleminin ardından data sil yes yaptım reboot yaptıktan sonra dokunmatik çalışmadı twrp 3.3.1...
Ben bir önceki sürümden 9.11.7ye gectim. Cihazım mi8 lite 6/128. Gözlemlerime göre bir önceki surumde 100-99 arası şarj performansi 15 20 dklari görürken yeni versiyonda 3-4 dk Max.
Bir önceki surumde 100-90 şarj performansi oldukça yüksekti yeni versiyonda biraz daha hızlı iniyor sanki, Google...
İlk olarak son güncellemeyi ota üzerinden yaptım twrp menüsüne attı sistem başlatılmadı, daha sonra wipe cache system dalvik yaptım son güncellemeyi flashladım fakat yine sonuç alamadım twrp menüsüne atıp duruyor ne yapmam gerekli yardımcı olabilecek var mı?