Draco kullanıcısının son içeriği

1. D

Soru OnePlus 8T malum yolla alacağım bilgi...

Genel kanı sanırım OnePlus tercih edilmesi yönünde, ben de bu macerayı bir deneyecek gibiyim. Emektar Mi 6 kızağa çekme vakti geldi :) keşke 8T de garantili gelseydi. Hoş, garanti konusu biraz muamma Oneplus'ta Türkiye'de.. servisi nerededir kimdir bilgim yok lalala~~
  2. D

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Tesekkurler hocam bilgilendirme icin :)
  3. D

Bi Allah'in kulu da cevaplamaz mi yav :)
  4. D

Dostlar bir gelişme var mı bu konuda? Çok sık telefonla konuşmam gerekiyor işim gereği, böyle bir sorun benim için çok kritik. Yoksa F2 Pro'ya yönelmek zorunda kalacağım
  5. D

Yakinlik sensoru konusu cozuldu mu?
  6. D

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Etrafta cok fazla sinyal veren cihaz varsa bu sorun olabiliyor bazen. Ornegin wifi modemlerde ayni kanalda yayin yapan baska modemler oldugunda modemle telefonu yanyana bile koysaniz telefonun modemi goremedigi olur. Care kanal degistirmektir wifi'da. Bluetoothta ise care sinyal veren...
  7. D

Soru Mi 11 Turkiye'de ne zaman satisa sunulacak?

10T Pro yerine 11 ziyadesiyle beklenir bir model gibi duruyor, tanitimi yapilali da epey oldu. Ne zaman burada satisa sunulur 11, bilgisi veya tahmini olan var mi? Hos, satisa sunulsa da stok konusunda cok kisa sure once kriz yasandi ama, bekliyoruz iste n'apalim :)
  8. D

Satış JBL LIVE 220BT Bluetooth Mikrofonlu Kulaklık

Ciddi aliciysan bir ikram daha yapabilirim hocam?
  9. D

Hocam temasal seyler bile bir ozgurluk. Ornegin yeni gelen miui 12 ses acma menusu, incik boncuk kurcalamaktan aslinda oldukca keyif aliyorum ama yogun tempolu bir calisma hayatina girmek uzereyim ve su andaki gibi vakit ayiramayabilirim ileride, onun korkusundayim. Yoksa miuidaki birbirinden...
  10. D

Fiyat onemli degil su asamada, belli markalarin amiral gemilerini karsilastirdim.. Iphoneda da Androidin ozgurlugu yok.. Yoksa tabii dediginiz gibi.
  11. D

Dostlar selamlar, uzun sure uzmeyecek bir cihaz arayisindayim, cift sim kart şart (e sim turkcellde henuz yok, olsaydi e sim ile cift hat kabulum). Miui stabilite problemleri ufak capta yasadim (mi6 stock, eu stabil ve beta, birkac bunlar disinda rom ve son olarak paranoid androidde kaldim) ve...
  12. D

Evet, fiyatı değişmiş gerçekten. Ben de satış fiyatımı revize ettim. :)
  13. D

Merhaba dostlar, Herhangi bir sıkıntısı olmayan, toplamda en fazla 20 saat civarı kullanılmış sıfırdan farksız ve eksiksiz kutulu kulaklığım satılık. Sıfırı 450 lira bandındadır.
  14. D

İnceleme Mi True Wireless Earphones 2 Basic

Incelemeden sonra butun kararim degisti hocam, stabilite en onemli sey. Mi6 sahibiyim, Mi Band 2 ile kullaniyordum, ilk ciktiginda aldim ikisini de. Ne yaptiysam Mi Band 2 ile stabil bluetooth baglantisi kuramadim. Surekli bir acaba koptu mu endisesi ile kullandim urunu ki amacim bana gelen...
  15. D

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

Biz o treni kacirdik gibi hissediyorum ben ama hayirlisi..
Üst Alt