Draco kullanıcısının son içeriği

1. D

Soru Mi 11 Turkiye'de ne zaman satisa sunulacak?

10T Pro yerine 11 ziyadesiyle beklenir bir model gibi duruyor, tanitimi yapilali da epey oldu. Ne zaman burada satisa sunulur 11, bilgisi veya tahmini olan var mi? Hos, satisa sunulsa da stok konusunda cok kisa sure once kriz yasandi ama, bekliyoruz iste n'apalim :)
  2. D

Satış JBL LIVE 220BT Bluetooth Mikrofonlu Kulaklık

Merhaba dostlar, Herhangi bir sıkıntısı olmayan, toplamda en fazla 20 saat civarı kullanılmış sıfırdan farksız ve eksiksiz kutulu kulaklığım satılık. Sıfırı 450 lira bandındadır.
  3. D

Sohbet ROM geliştiricilerinin kârı nedir?

ROM geliştirmek, standart üzerinde değişiklikler yapmak veya yeni özellikler eklemek kesinlikle kolay işler değil. Her cihaz için gönüllülük esasına göre sürekli güncelleme vermek de her baba yiğidin harcı değil, ciddi emek isteyen, mesai gerektiren bir uğraş. Bu emeğin karşılığında...
  4. D

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

V10.4.2.0.PCACNXM versiyonu yayınlanmış Mi 6 için, elimizde change log var mı? Yeni fark ettim mesela, arama engelleme çalışmıyor. Bir de 8'den 9'a geçilecek bu versiyonla, dirty flash yer mi, temiz mi kurmak lazım?
  5. D

Soru mi 6 jack parazit

6. D

Soru Connector ile ilgili.

7. D

Yardım Mi 6 Kulaklık Dönüştürücü Sesi Azaltıyor

orijinal dönüştürücü ile ben de çözüm alamadım. EU Rom stabile geçtim, yine çözüm alamadım. Viper4android ile sıkıntım çözüldü. Özellikle araçta kullanmak için lazımdı, şu anda sorunsuz.
  8. D

Soru mi 6 jack parazit

UP! :) bu mudur çözüm? Ya da eu rom stabile geçsek çözülür mü sorun?
  9. D

Rom MIUI 10 EU Stable Rom / Beta Rom 9.8.29/9.9.3/9.9.6 Güncellemesi Ve Değişiklikler (Linkler Eklendi)

hocam benim hatam, Mi 6 için sormam lazımdı :) sizde zaten normaldi bildiğim kadarıyla 1559333966 hocam benim hatam, Mi 6 için sormam lazımdı :) sizde zaten normaldi bildiğim kadarıyla
  10. D

dostlar eu stable rom kullananlardan bir ricam var, aux dönüştürücü ile varsa araçlarında müzik dinlemeyi test edebilirler mi? global stable romdayım, sorun çözüldüyse geçeceğim eu rom'a
  11. D

global rom üzerine eu rom kurabilmek için bl kilidini açmamız şart mı dostlar? ikisi de official denince dedim belki olur. bl kilidini açıp twrp üzerinden tertemiz kurayım diyorum ama onu da beceremedim 4 saattir, %50'de takılıp kalıyor şu an. Kaldım globalde, yardım :)
  12. D

Soru mi 6 jack parazit

[Sound] Problem with headphone sound MI6 on global XIAOMI ROM çözüm bu olabilir ama stock telefonu mıncıklamak istemedim onay almadan :)
  13. D

Soru mi 6 jack parazit

tam olarak aynı sorundan ben de muzdaribim. Yetkili abilerden bir çözüm bekliyoruz :))
  14. D

Mikrofonsuz, araca direkt bağlamıştım. Şema şu şekilde yani : Mi6 - TypeC AUX dönüştürücü - AUX kablo - Araç :) aynı kabloyu bir iphone'da kullandım, sorun yok. Ya dönüştürücü tırt ki hiç kullanmamıştım, bozulması çok ilginç olur, ya da telefonun type-c soketinden ses aktarımında bir problem var.
  15. D

dostlar selam. hali hazırda güncel global kararlı rom kullanıyorum. Type-C üzerinden aux çıkışında parazit ve ses kalitesinde sıkıntı vardı aylar önce denediğimde, bu sorun donanımsal mı yazılımsal mı? ona göre alışveriş yapmam gerekecek, araçta kullanmak üzere spotify'ı :) elimde kutudan çıkan...
Üst Alt