Dr.T insland kullanıcısının son içeriği

1. Dr.T insland

Soru Mi 10T şarj azalınca yüksek CPU kullanımı

Arkadaşlar ben Mi10T kullanıcısıyım bu telefon aşı güçlü bir telefon ama boyle garip şeyler oluyor problemmi yoksa normal birşeymi anlamadım telfonun şarjı %5 felan inince işlemci kullanımı oyunlarda %60 lara çıkıyor bu telefonun bu kadar zorlanması garip başka Mi10T kullanıcısı varsa veya soru...
  2. Dr.T insland

Soru Mi 10T pubg de 90 FPS idi ama birden 144 oldu

Bugün oldu ne olduğu anlamadım iyi bir şeymi yoksa kötümü bilemem ama işlemciye zarar vermezse problem yok normalde hep 90 veririr ama bugün 144 veya 120 arası deisiyor Hz yi deyiştirdikçe deyişiyor eskiden Hz 144 yapsam bile 90 FPS verirdi anlamadim bir problem olurmu, işlemci birden...
  3. Dr.T insland

Yardım Mi10T şarjdan sonra iki kez başaltılıyor

Gençler Mi10T sanki iki kez açıyor telefon düğmesine basılı tutup titremeyi alana kadar beklediğimde normal Mi yazısı yazıyor ardından MIUI yazısı gelip ekran gidiyor bi 5 sn felan sonra kendi kendine herşeyi baştan yapıyor, bu olay her şarj dan sonra oluyor anlamadım12.1.1.0 güncellemesinden...
  4. Dr.T insland

Yardım Mi10T telefonum iki kere açılıyormuş gibi davranıyor

Gençler Mi10T sanki iki kez açıyor telefon düğmesine basılı tutup titremeyi alana kadar beklediğimde normal Mi yazısı yazıyor ardından MIUI yazısı gelip ekran gidiyor bi 5 sn felan sonra kendi kendine herşeyi baştan yapıyor, bu olay her şarj dan sonra oluyor anlamadım12.1.1.0 güncellemesinden...
Üst Alt