DozgerMirza kullanıcısının son içeriği

1. DozgerMirza

Soru Uygulama Uyumluluğu

Merhaba arkadaşlar Redmi note 9 pro kullanıyorum ve hyperos yada apk mirrordan indirdiğim sistem dosyalarından bazılarını indirdikten sonra sürekli uygulama durduruldu hatası alıyorum ve bunun yaşanmaması için telefonumla uyumlu olan uygulamaları nasıl bulabilirim yada indirmek istediğim...
  2. DozgerMirza

Yardım Telefonun kendiliğinden uygulama kaldırması

Merhaba arkadaşlar geçen uzun yola çıktım arkadaşım beni aradı ve WhatsApp üzerinden sana bir şey atıcam ama ismin çıkmıyor dedi ve baktığımda telefon kendiliğinden WhatsApp uygulamasını silmiş bazen günlük 2-3 defa siliyor bu olayı yaşayan varmı aranızda ( WhatsApp uygulamasıda...
  3. DozgerMirza

Yardım Root

Merhaba arkadaşlar telefonum redmi note 9 pro son sürüm (14.0.3) yüklü ve yurt dışı cihazı imei atıldı ve bootloader kilidi açık telefona root atmak istiyorum root atıldığında imei silinir mi bide veriler bilgi sahibi olan arkadaş yardımcı olabilirse güzel olur
  4. DozgerMirza

Yardım Redmi note 9 pro ımei kayıt

Telefon 6 aydır sürekli kayıt dışıdır 120 gün yada 90-60 gün kulanım hakkı kaldı diye mesaj gönderiyordu ve 120 gün bitti ve bir daha 120 gün kullanım hakkınız kalmıştır diye vir mesaj daha aldım
  5. DozgerMirza

REDMİ NOTE 9 PRO YENİ GELEN GÜNCELLEME

merhabalar telefon redmi note 9 pro V12.0.1.0.rjzmıxm diye bir güncelleme geldi ve yurt dışı kayıtlı telefonlarda türkiyede kullanmak istediğin zman belli aralıklarla telefon kayıttan düşüyor ve ımei numarası girileck telefon açılıyor ama yeni güncelleme yaptıysan artık yurt dışı kayıtlı...
Üst Alt