Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar yurtdışı telefonumda mevcut 14.0.3.0 SJZMIXM MIUI sürümü kurulu ve fastboot ile lineage os kurmak istiyorum bu mümkünmü kurulum nasıl yapılabilir ve IMEİ silinirmi bu işlem sonucunda bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardım edebilirse çok iyi olur şimdiden teşekkürler.
Mesela telefon , dosya yöneticisi uygulamalarında sıkıntı çıkarmadı bazen cloud uygulamasında sıkıntı çıkarıyor bazen çıkarmıyor mesela hyperos downloader benzeri uygulamaya girildiğinde anasayfa en yukarısında android 15 desteklemiyor gibi bir uygulama yokmu bakabileceğimiz çünkü en son apk...
Merhaba arkadaşlar Redmi note 9 pro kullanıyorum ve hyperos yada apk mirrordan indirdiğim sistem dosyalarından bazılarını indirdikten sonra sürekli uygulama durduruldu hatası alıyorum ve bunun yaşanmaması için telefonumla uyumlu olan uygulamaları nasıl bulabilirim yada indirmek istediğim...
Telefonda root ile çalışan uygulamalar var ondan dolayı kapalı ve modlu instagram var onu silmiyor orijinal WhatsApp uygulamasını siliyor anlamadım hiç bir şey
Merhaba arkadaşlar geçen uzun yola çıktım arkadaşım beni aradı ve WhatsApp üzerinden sana bir şey atıcam ama ismin çıkmıyor dedi ve baktığımda telefon kendiliğinden WhatsApp uygulamasını silmiş bazen günlük 2-3 defa siliyor bu olayı yaşayan varmı aranızda ( WhatsApp uygulamasıda...