DozgerMirza kullanıcısının son içeriği

1. DozgerMirza

Rom Redmi Note 9 Pro Fastboot ile Custom ROM kurulur mu?

telefon custom rom kurmak istiyorum ama fastboot olarak kurmak istiyorum , fastboot olarak kurulan custom rom varmı onuda bilmiyorum
  2. DozgerMirza

Rom Redmi Note 9 Pro Fastboot ile Custom ROM kurulur mu?

merhabalar yurtdışı telefonumda mevcut 14.0.3.0 SJZMIXM MIUI sürümü kurulu ve fastboot ile lineage os kurmak istiyorum bu mümkünmü kurulum nasıl yapılabilir ve IMEİ silinirmi bu işlem sonucunda bu konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardım edebilirse çok iyi olur şimdiden teşekkürler.
  3. DozgerMirza

Soru Uygulama Uyumluluğu

Playstore den herşeyi indirmiyorum ondan bakmadım play Storeden ve play storu çokta kullanmam
  4. DozgerMirza

Soru Uygulama Uyumluluğu

Mesela telefon , dosya yöneticisi uygulamalarında sıkıntı çıkarmadı bazen cloud uygulamasında sıkıntı çıkarıyor bazen çıkarmıyor mesela hyperos downloader benzeri uygulamaya girildiğinde anasayfa en yukarısında android 15 desteklemiyor gibi bir uygulama yokmu bakabileceğimiz çünkü en son apk...
  5. DozgerMirza

Soru Uygulama Uyumluluğu

Merhaba arkadaşlar Redmi note 9 pro kullanıyorum ve hyperos yada apk mirrordan indirdiğim sistem dosyalarından bazılarını indirdikten sonra sürekli uygulama durduruldu hatası alıyorum ve bunun yaşanmaması için telefonumla uyumlu olan uygulamaları nasıl bulabilirim yada indirmek istediğim...
  6. DozgerMirza

Tema Mirza Yazı Tipi Ailesi

Hocam güzel yazı tipi bide hocam daha hafif renkli temalar ilerde gelirmi
  7. DozgerMirza

Soru Lineage OS yüklemek istiyorum Note 9 uygun mudur?

Telegram linki varmı hocam
  8. DozgerMirza

Yardım Telefonun kendiliğinden uygulama kaldırması

Telefonda root ile çalışan uygulamalar var ondan dolayı kapalı ve modlu instagram var onu silmiyor orijinal WhatsApp uygulamasını siliyor anlamadım hiç bir şey
  9. DozgerMirza

Yardım Telefonun kendiliğinden uygulama kaldırması

Merhaba arkadaşlar geçen uzun yola çıktım arkadaşım beni aradı ve WhatsApp üzerinden sana bir şey atıcam ama ismin çıkmıyor dedi ve baktığımda telefon kendiliğinden WhatsApp uygulamasını silmiş bazen günlük 2-3 defa siliyor bu olayı yaşayan varmı aranızda ( WhatsApp uygulamasıda...
  10. DozgerMirza

Haber Xiaomi Yeni İşletim Sistemini Duyurdu (Miui Gitti Yerine Yepyeni HyperOs Geliyor)

Napcez sürüm yükseltme dışında başka seçenek yok gibi
  11. DozgerMirza

Haber Xiaomi Yeni İşletim Sistemini Duyurdu (Miui Gitti Yerine Yepyeni HyperOs Geliyor)

Mıui 14 aldığımızada şükretmeliyiz diyon yani
  12. DozgerMirza

Redmi note 9 pro da üvey evlat gibi bırakmışlar ortaya
  13. DozgerMirza

Yeni işletim sistemi hayırlı olsun hangi telefonlara geliceği hakkında bilgi varmı
  14. DozgerMirza

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Bende alırım
Üst Alt