dostnametr1 kullanıcısının son içeriği

1. D

Rom Xiaomi 15 Ultra Taiwan Rom

BL yi ücretli olarak mı açtınız ? Bende ücretli olarak açtım bir sorun bende de yok.
  2. D

Sorunda bu işte. Bende de BL kilidi açık hemde imei var. Ancak hata almıyorum. Kaynağı nedir bu hatanın. Demekki sadece bl ye bakmıyor.
  3. D

Benimki çift sim kayıtlı. Çift sim kayıtlı olup da hata alan var mı ? Yada tek sim kayıtlı olup da hata almayan ? Sorunu anlamaya calisalim.
  4. D

Bu durumu çok kişiden duyuyorum. Ben ilk kez 15u aldım. Bl açık ve server kayıtlı. Hiçbir hata almıyorum. Acaba yapılan IMEI işlemi ile alakalı bir durum olabilir mi diye düşünmeye başladım. Cihazınız kayıtlı mi acaba ?
  5. D

Sohbet [XIAOMI] CPID Server Kayıt DURUMU

Daha çok cevap vererek vaktimi öldürmeyeceğim ama hayal gücüne hayran kaldığımı söylemeliyim. Tamam Xiaomi Kaçak telefonları olmazsa batar.
  6. D

Xiaomi satislarinin ülkelere göre dağılımı asagidaki tablodaki gibidir. Avrupa'da birşey yapamıyor dediğiniz Xiaomi satislarinin %20 sini Avrupa'da yapıyor. Yarısını da kendi ulkesinde satıyor. Hindistan %25 pazar payına sahip ve burada IMEI kayıt UCRETSİZDİR. Yani yasal olarak kayıta para...
  7. D

15 serisi server kayıt döneminde çıktığı için direnç gerekmeyen bir seriydi. Ben yine o tarafin haraketlenecegini düşünüyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.
  8. D

1 yıl önceye dönüldü işte en basi ney ? 1 sene önce de yeni çıkan modele direnc bekliyorduk şimdi de yeni çıkan modele direnc bekliyoruz. Server işi bir sürelik bir olaydı. Geldi geçti.
  9. D

İşte bu da doğru değil. Ben s25 ultra kullanıyorken Xiaomi 15 Ultra ya gectim. Üstüne de daha fazla para verdim. Ucuz olan modellerde sizin dediğiniz konu mevcut. O cihazlarda da zaten kayıt problemi yok. Yazılımsal normal yolla bile kayıt oluyor. Server kayıt Xiaomi de en fazla 1 senedir var...
  10. D

Ülkemizi çok büyük bir pazar gibi görüyoruz mesajlardan bunu anlıyorum. Server kayıt, rom vs bunu bilen ülkemizde 50.000 bilemedin 100.000 kişi vardır. Bunun Xiaomi yi etkileyecegini düşünmek saçmalık ötesi. Adam bunu umursuyor olsa bootloader açmayı zorlastirmazdi.
  11. D

Yardım Bootloader sürekli gün atıyor.

Ben bu kadar uğraş vermedim 35 dolara ücretli açtırdım. Anında hiçbir bekleme süresi olmadan uzaktan açıyorlar. Bilginize.
  12. D

Tek sim kapanınca hemen Xiaomi 15 Ultra alıp kayıt yaptırdım geçen hafta. Şimdi o da kapanmış. Tek simin kapanmasi bir gostergeydi. Yapacak birşey yok.
  13. D

Rom Xiaomi 15 Ultra EU ROM

Özel hiçbir şey yapmadım. Global rom yüklüyken BL açtım. Direk EU kurdum ve sonra uygulamalarımı kurdum. Hiçbir şekilde uyarı görmedim. Özel hiçbirşey de yapmadım. Şuanda hyperos 3 kullanıyorum yine sorun yok.
  14. D

Sistem uygulamalarını güncellemek eu romda hiçbir zaman fayda getirmez. Çin tema yazılımının turkcelestirilmis hali koyuluyor örneğin. Onu guncellemeye çalışsan ya çince yuklemen yada işe yaramayan globali yüklemen lazım. Bunun da bir anlamı yok. Zaten çoğu zaman eu versiyonları global...
  15. D

Bl açık , server kayıtlı ve eu rom yüklü şekilde 15 Ultra kullanıyorum. Whatsapp , bankalar vs hicbirinde problem yok.
Üst Alt