Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu durumu çok kişiden duyuyorum. Ben ilk kez 15u aldım. Bl açık ve server kayıtlı. Hiçbir hata almıyorum.
Acaba yapılan IMEI işlemi ile alakalı bir durum olabilir mi diye düşünmeye başladım. Cihazınız kayıtlı mi acaba ?
Xiaomi satislarinin ülkelere göre dağılımı asagidaki tablodaki gibidir.
Avrupa'da birşey yapamıyor dediğiniz Xiaomi satislarinin %20 sini Avrupa'da yapıyor. Yarısını da kendi ulkesinde satıyor.
Hindistan %25 pazar payına sahip ve burada IMEI kayıt UCRETSİZDİR. Yani yasal olarak kayıta para...
15 serisi server kayıt döneminde çıktığı için direnç gerekmeyen bir seriydi. Ben yine o tarafin haraketlenecegini düşünüyorum.
Bakalım zaman ne gösterecek.
1 yıl önceye dönüldü işte en basi ney ?
1 sene önce de yeni çıkan modele direnc bekliyorduk şimdi de yeni çıkan modele direnc bekliyoruz.
Server işi bir sürelik bir olaydı. Geldi geçti.
İşte bu da doğru değil. Ben s25 ultra kullanıyorken Xiaomi 15 Ultra ya gectim. Üstüne de daha fazla para verdim.
Ucuz olan modellerde sizin dediğiniz konu mevcut. O cihazlarda da zaten kayıt problemi yok. Yazılımsal normal yolla bile kayıt oluyor.
Server kayıt Xiaomi de en fazla 1 senedir var...
Ülkemizi çok büyük bir pazar gibi görüyoruz mesajlardan bunu anlıyorum.
Server kayıt, rom vs bunu bilen ülkemizde 50.000 bilemedin 100.000 kişi vardır.
Bunun Xiaomi yi etkileyecegini düşünmek saçmalık ötesi. Adam bunu umursuyor olsa bootloader açmayı zorlastirmazdi.
Tek sim kapanınca hemen Xiaomi 15 Ultra alıp kayıt yaptırdım geçen hafta. Şimdi o da kapanmış.
Tek simin kapanmasi bir gostergeydi. Yapacak birşey yok.
Özel hiçbir şey yapmadım. Global rom yüklüyken BL açtım. Direk EU kurdum ve sonra uygulamalarımı kurdum. Hiçbir şekilde uyarı görmedim. Özel hiçbirşey de yapmadım.
Şuanda hyperos 3 kullanıyorum yine sorun yok.
Sistem uygulamalarını güncellemek eu romda hiçbir zaman fayda getirmez.
Çin tema yazılımının turkcelestirilmis hali koyuluyor örneğin. Onu guncellemeye çalışsan ya çince yuklemen yada işe yaramayan globali yüklemen lazım. Bunun da bir anlamı yok.
Zaten çoğu zaman eu versiyonları global...