dostnametr1 kullanıcısının son içeriği

1. D

Rom Xiaomi 14 Ultra EU ROM

Hiçbir şekilde belirttiginiz şekilde bir bildirim problemi yok. Ben eu rom u 2011 den beri kullanıyorum problem oldugunda resmi sitesinden raporunu yolluyorum. Rom nasıl kontrol edilir yorum yapılır bilirim. Tüm bildirimler sorunsuz bir şekilde ve tek olarak geliyor. Dil konusuna gelirsek ...
  2. D

Bildirim sorunu yok. Ben cihazımı iş için kullanıyorum. Ortalama 300-400 mail ve sayısız WhatsApp yazismasi aliyorum. Hepsi anında geliyor.
  3. D

Yardım Bootloader Kilidi Hatası

1 hafta beklemeden bl acamazsin. Süreyi bekle ücretsiz aç. Para vermek mantıksız. Süreyi beklemeden kimse acamaz.
  4. D

Bazı yerlerde buna hyper OS 1.5 diyorlar. Ben büyük bir değişiklik görmesemde sorun da görmedim.
  5. D

HyperOS HyperOS 2.0 güncellemesi alması beklenen Xiaomi, Redmi ve POCO telefonlar

Öncelikle amiral gemisi demek firmanın en güçlü cihazı demektir. Firmaların 20-30 amiral gemisi olmaz 1-2 amiral gemisi olur o da kullanıcı tercihleri için oluşturulur. Samsung amiral gemileri : s24ultra ve Galaxy fold 5(6 geliyor birkaç güne yerini alacak) Apple : 15 pro ve 15 pro max (boyut...
  6. D

Yardım Xiaomi 13Ultra Bootloader Sorunu

Çin cihazı topluluk uygulaması üzerinden bootlaoder açamıyor diye biliyorum. Rom global olsa da açamazsınız. 13 Ultra yanlış bilmiyorsam çine özel cihaz zaten.
  7. D

2 gün sonra bl kilidi acilacak. Global romun batarya süresi rezalet. Eu da ekran süresi nasil yorum alabilir miyim kullananlardan ? Birde ana ekranda aşağı kaydırınca cikan arama bölümünü globalde aşırı beğendim. Bu arama eu romda da var mı ? Daha önceden poco f5 kullaniyordum onun eu romunda...
  8. D

Yardım Poco f5 alınır mı ?

Dostum ben 15 pro Max kullanicisiyim. 15 pro Max de 8k yok. Çünkü gereksiz bir özellik.
  9. D

Yardım Mi 13 HyperOs Bootloader kilidi açılmıyor cihaz ve hesap ilişkilendirilmiyor

14 serisi haricinde çalıştığı söyleniyor genel anlamda. 13 serisinde olumlu geri dönüşler var eu forumunda Başka geliştiricilerin çözümleri de çıktı. v2 yazın google a yeni yöntemler de bulabilirsiniz.
  10. D

Yardım Mi 13 HyperOs Bootloader kilidi açılmıyor cihaz ve hesap ilişkilendirilmiyor

Aşağıdaki linkteki yöntemi kullanarak cihazınızın kilidini açabilirsiniz. Sizin cihazınızda yöntem çalışıyor. https://github.com/MlgmXyysd/Xiaomi-HyperOS-BootLoader-Bypass
  11. D

HyperOS Xiaomi HyperOS - Bootloader Kilit Açma Kuralları Güncelleme Duyurusu

An itibari ile hyperos yüklü poco f5 cihazımın bootloader kilidini sorunsuz bir biçimde açtım.
  12. D

Daha çıkalı 1 hafta olmadı.
  13. D

Cihaz neydi hocam ? Eu rom a geçmem lazim benim acil. Poco launcher kadar dandik birsey gormedim. 15pm den gectim zorlanma bekliyordum ama bu kadar kotu yazılım beklemiyordum.
  14. D

Bende poco f5 cihazımda MIUI 14 ile başvuru yaptım. Sonra bilgim olmadigi için hyper OS güncellemesini yaptım. Şuanda süre sayıyor 24 saat kaldı. İçim içimi yiyordu olacak mı diye. Sizin mesajınız biraz olsun içimi rahatlattı inşallah bende sorunsuz açabilirim.
  15. D

İhtiyaciniz olmayacak özelliklere sizi kandirip telefon satıyorlar size işte. 8K video ne işine yarayacak yahu ? Bir insan neden 8k video çeker ? Aklı mantığı olan adam çekmez. Kamera olarak dusunulecekse iki telefon da alınmaz. Telefon olarak dusunulecekse alınacak telefon poco f5 dir.
Üst Alt