Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler konu açmak istemiyorum kullanan bilen varsa yardımcı olursa sevinirim sıkıntım AM3D Zirene sound modu var magiskten normal yüklüyorum uygulamaya girdiğimde donuyor siliyorum önce Audio modificaton library yükleyip sonra onu yüklediğimde gene donuyor bir türlü yapamadım. Cihaz mi8 global...
Dikili salihleraltına yazlığa gidiyorum orman yolundan 1 tane istasyon yok dikkat ayı çıkabilir tabelaları var düşünün o derece ormanlık. Yanımda Dayım var TürkTelekom kullanıyor test yapıcam hattı çekmiyor evdede 170-190 arası değişiyor tabikide Türkcell.
Gözünüz aydın hocam. Cihaza güncelleme yapınca orjinal recovery istiyor TWRP de kalıcı olduğu için döngüye giriyor Dm verity dosyası bi nevi kandırıyor sistemi orjinalmiş gibi gösteriyor TWRPyi. Her güncellemede aynısını yapıcaksınız eğer başka bi sıkıntı olmazsa.
Hocam yardım başlığı altında girdim konuya fakat yardıma dair bir istek göremiyorum bu yazıda. Konunun yardımla bi alakası yok siz içinizi dökmüşsünüz en doğal hakkınız ama yardıma değil tartışmaya meyilli yazdığınız için herkez o şekil üslupla yazmış. Sizin yazmış olduğunuz yazıyada forum...
Hocam 213 mb paketi sabah indirdim Twrpden flashlamaya çalıştım hata verdi yeniden başlattım ayarlara girdim güncellemeyi denetledi V10.2.1.0 sürüm güncel dedi. Küçük paketi nasıl flashlayabilirim?