dorukhan kullanıcısının son içeriği

1. dorukhan

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

Yüklemeden önce ön belleği temizledin mi bende yüklenmiyor zip doprulaması yapmıyor
  2. dorukhan

MIUI 11 Mi 8 Global Kararlı V11.0.6.0 PEAMIXM İndirme Bağlantıları

Beyler miui11i twrpden güncellicem telefonu sıfırlamadan geri nasıl açabilirim wipe data vs hangisini yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
  3. dorukhan

Mod [MAGISK] Mi Mix 3 Ultra Sound Mode Modules

Mi8 içinde geçerli mi bu mod?
  4. dorukhan

Yardım Hoparlör bozuk ses çıkartıyor.

Bazen benim cihazda da küçük cızırtı sesleri geliyor yazılımdan olabilir 10.3.1 kullanıyorum
  5. dorukhan

Mod Miui 10 Dolby Atmos ve Viper4 Kurma( Oreo )

Beyler konu açmak istemiyorum kullanan bilen varsa yardımcı olursa sevinirim sıkıntım AM3D Zirene sound modu var magiskten normal yüklüyorum uygulamaya girdiğimde donuyor siliyorum önce Audio modificaton library yükleyip sonra onu yüklediğimde gene donuyor bir türlü yapamadım. Cihaz mi8 global...
  6. dorukhan

Mod NotchKiller Uygulamalarda Çentik Kullanmaya Zorlama

Malesef çentiği içine alıyor bu sefer aşşası boş kalıyor
  7. dorukhan

Soru operatör değişiklik avantajları

Dikili salihleraltına yazlığa gidiyorum orman yolundan 1 tane istasyon yok dikkat ayı çıkabilir tabelaları var düşünün o derece ormanlık. Yanımda Dayım var TürkTelekom kullanıyor test yapıcam hattı çekmiyor evdede 170-190 arası değişiyor tabikide Türkcell.
  8. dorukhan

Yardım Telefonum Sürekli TWRP'de Açılıyor

Her ihtimale karşı mi cloud yedek alın
  9. dorukhan

Gözünüz aydın hocam. Cihaza güncelleme yapınca orjinal recovery istiyor TWRP de kalıcı olduğu için döngüye giriyor Dm verity dosyası bi nevi kandırıyor sistemi orjinalmiş gibi gösteriyor TWRPyi. Her güncellemede aynısını yapıcaksınız eğer başka bi sıkıntı olmazsa.
  10. dorukhan

Hocam Rehber - Mi 8 Magisk ile Root (Bootlop Sorunsuz) şu konudaki DM verity dosyasını tek flashlarmısın sonra yeniden başlat
  11. dorukhan

Yardım Xiaomi Turkiye Yetkilileri!

Hocam yardım başlığı altında girdim konuya fakat yardıma dair bir istek göremiyorum bu yazıda. Konunun yardımla bi alakası yok siz içinizi dökmüşsünüz en doğal hakkınız ama yardıma değil tartışmaya meyilli yazdığınız için herkez o şekil üslupla yazmış. Sizin yazmış olduğunuz yazıyada forum...
  12. dorukhan

Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.2.2.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Hocam 213 mb paketi sabah indirdim Twrpden flashlamaya çalıştım hata verdi yeniden başlattım ayarlara girdim güncellemeyi denetledi V10.2.1.0 sürüm güncel dedi. Küçük paketi nasıl flashlayabilirim?
  13. dorukhan

Haber Yeni guncelleme

Bende de 213 mb yazıyor
  14. dorukhan

Yardım Mi 8 Güncelleme sonrasi cihaz kapanmasi

Hocam v10.2.1 yeni sürümü yüklerseniz belki sorun çözülür. Sitedeki 64bit Mi flashı kullan.
Üst Alt