Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu ekrandaki titreşim seçeneği kendi kendine kapanıyor birkaç saatte bir,yeni olmaya başladı acaba romu installden tekrar flashlasam düzelir mi?
1581777132
Arkadaşlar iyi akşamlar, fotoğrafta gösterdiğim yerdeki wifi,pil yüzdesi şebeke simgelerini tema yüklemeden nasıl değiştirebilirim veya yerlerini nasıl düzenleyebilirim, bununla ilgili konu bulamadım hiçbir yerde.
Arkadaşlar note 7 eu rom kullanıyorum cihazı kapatıp ses açma+ güç tuşuna basılı tutmama rağmen twrp ekranı gelmiyor telefon yeniden başlıyor,birkaç gün öncesine kadar girebiliyordum, çözümü nedir twrpyi tekrar mı kurayım?
Arkadaşlar,eu rom kurmaya çalışıyorum twrp moduna girmek isteyince recovery kısmı geliyor sadece,bir de eu rom yükleyebilmem için magisk atmak zorunda mıyım? Yardımlarınızı bekliyorum ilk defa yapıyorum.
Tasarımsal değil öyle olsaydı tüm cihazlarda olurdu sadece note 7 ve 1-2 modelde oluyor bu,ayrıca buna tasarımsal demek için çok kötü bir göz zevkine sahip olmak lazım
Şu pil yüzdesi sorununu hala çözmemişler,ya arkadaş cok mu zor bişey şunu düzeltmek,buglar hatalar ve sorunlar dışında neyi düzeltiyorlar bu güncellemelerle cok merak ediyorum