Doripatch kullanıcısının son içeriği

1. D

Tema Bulut v10 Markette Yayında

Dediğiniz üzere bölgeyi Hindistan yaptım, temayı indirip geri Türkiye yaptım bölgeyi. Hayatımda hiç bu kadar güzel bir tema kullanmamıştım elinize emeğinize sağlık Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. D

Tema Bulut v10 Markette Yayında

Hocam elinize sağlık tema mağzası linkinde ağa bağlanılamıyor hatası alıyorum nasıl çözerim Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. D

Tema Power Tema

Umarım yüklenir. Hemen yükleriz biz globalciler de Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. D

Tema Power Tema

Tema mükemmel olmuş elinize emeğinize sağlık global romdayım custom roma geçmeyi hiç düşünmüyorum şu anlık. Kullanabilmemin hiçbir yolu yok mudur acaba? Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. D

Tema Pure ios 12, MIUI 10

Tamamdır çok teşekkür ederim Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. D

Tema Pure ios 12, MIUI 10

İndirme sitesinde dosya uzantısı .MTZ olduğu için yüklemiyor. .mtz olarak düzelttiğimde tema tamamen uygulanmıyor. Resimlerdeki gibi olmuyor. Yeniden başlatıyorum telefonu ama bir süre sonra stock temaya geri dönüyor. Neden olmuyor bu tema bende? (RN7) Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk...
Üst Alt