Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar romu kurdum gcam kurmak istiyorum lakin kurduğum da normal mod da çektiğimde kötü bi efekt uyguluyor buda fotoğrafı çok kötü yapıyor, portreden çektiğimde gayet normal çekiyor acaba uyumlu bi gcam varmı normal çekilen fotoğraf ekte
Peki hocam ben şuan android 11 deyim bu videoda sanırım android 10 üzerine kurulmuş, fw dosyası ve romu videodaki gibi kurarsam sorun yaşarmıyım? Android 11 de
Çünkü orange fox u nasıl kurcagımı bilmiyorum rom benim şuandaki android versiyonu ile uyumlumu şuan ki romun üstüne kursam olurmu net bişe arıyorum sizde orda sadece, buraya yönlendirdniz
Merhabalar cihazım mi9t global şarjım artık çabuk bitmeye başladı günde 3 4 saat ekran ya açık ya değil. Bu yüzden romu değiştirmek istiyorum şuan kullandıgım rom ss de mevcut bu tarz konularda pek iyi değilim ama elim yatkın daha önce videosunu izleyerek vs yaptm şimdi bu romu kurmak istiyorum...
Hocam güzel bie roma benziyormuş inşallah pil performansım artar cihazdaki bilgilerimi taşıyıp kurucam inşallah
1615747142
Yarın akşam kurcam inşallah hocam takıldıgım yerde sizden destek alsam olurmu, bunun için pmden whatsapp numaranızı iletirmisiniz oradan iletişime geçeyim bi durum olursa...
Merhabalar benim de cihazım 9t global cihaz, bende pixel experience rom kurmak istiyorum sadeliği seviyorum şuan cihazda ss deki sürüm kurulu android 11,bende kurmak istiyorum pek bilgim yok acıkcası cihazda twrp magisk var sizden ricam bir arkadaşım bana destek verebilirmi sırayla neler yapmam...