Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yanıt veren tüm arkadaşlara çok teşekkürler.
Gerçekten çok saçma defalarca dene olmadı başka sürüm ile dene nedir abi bu? Bu cihazlar birbiri ile bu kadar mı sorunlu olur. 10 sene öncenin nokiası bile çat diye bağlanırdı. tüm marka algımı yıktı şu bileklik.
Herkese Merhaba,
Yaklasık 1 haftadır sarzı bittiği için kullanmadığım Cihazı şuan kırsam mı kırmasam mı diye düşünürken başlık açayım dedim.
Eşleştirme olmaması o kadar gıcık ki, İnternette binlerce video ve makale olmasına ragmen net bir çözümü olmaması bu kadar çok satan bir cihaz için yüz...
Az çok tahmin edebiliyorum :) mucbir bir sebep diyoruz o zaman. Ancak dediğim gibi, böyle bir şey olacaksa bile BTK net kanıt olmadan işi bu şekilde bekletemez diye düşünüyorum. Yani BTK inceleme yapıldığı esnada bir yaptırım uygulayamaz diye düşünüyorum.
Vay arkadaş olaylara gel. :) Bu zamana kadar BTK ya 50 adet şikayet kaydı açtım farklı firmalar ile ilgili hiçbirinde hiçbir destek görmedim. Bu nedenle BTK benim gözümde öylesine bir kurum.
BTK neden incelemek istemiş acaba? var mı böyle bir uygulamaları. Bidakika biz bir inceleyelim diyip 1...
"Aracıyız ile kötülemek arasında ki bağlantı nedir."
Bilmiyorum nedir? neden bu şekilde bağlantı kurdunuz? Firmayı neden kötülediğimi yazdım. Sizin de hangi mesajınızı uygunsuz bulduğu ilettim. tavrınızı hoş bulmadığımı ilettim.
Tüm sorunlarımı yazdım. nereye elimizi atsak sorunlu bir satış...
:)
Yahu, biz aracıyız sonra bizi kötülüyorsunuz diyip sonrada muhattap da biziz demek.:S Aslında biz değiliz ama biz gibiyizde :) gibi gibilerinden :)
Muhatabım sensen dostum,
1-Benim cihaz neden hala kayıtlı değil
2-Cihazı kaydedilmedne nasıl satarsınız.
3-Faturadaki imei kime ait. Lakin...
HiddeNKinG ,
Neden böyle bir muhabbetin merkezindesin bence onu düşün isterim.
"Mağdur olduğumuz için firmayı ve benikötülüyorsunuz" yorumu nedir :) Tersi olabilir miydi? Sizi neden kötüleyeyim. Pat pat yazdım zaten neden irite olduğumu.
Tanımam etmem sizi. Spesifik amaç neden güdeyim...
alighieri, Benim tavrım var abi, Özellikle HiddeNKinG'e.
1)Sorun düzelince de özür dileyecekler mi? yorumun yukarıda yazdığın tarafsızlık, tüketici yanında olma ilkenin tam karsıtı dostum.
2)Bu bir rezalet. Bunun adı bu. Siz, bu tarz durumları olduğunu bilerek firmanın yanında durup muhattap...
Bence gereksiz bir tartışma olmuş,
alighieri sana hak veriyorum. Free birşeylerin beklenilmesi yanlış olur. İş o adıma gelmeden insanlarda çözülür umudu var diye bu işe start veremiyor yada çekiniyor. "Sen mağdem avukatsın, e yap hamleni insanlarda seni takip etsin." Mantığı beklenebilir...
cantara hocam,
ÖM den yazdığım gibi, bu haftada bekleyeceğim. Ancak paralelde GG ve diğer kanallarda iade için linklerin aktif olması sürecinin üzerine düşülmesi, istenilen kişilerin satın aldığı kanal ile aide etmesini sağlatmanız doğru bir aksiyon olur.