doom_emre12 kullanıcısının son içeriği

1. doom_emre12

Yardım EU rom ve twrp linkleri basit anlatım

Öncelikle merhaba kurulum yapılımı basitçe anlatmaya çalışacagım öncelikle cihazın bootloader kilidinin açık olması lazım cihazi fast bota alıp linkten twrp indiriyoruz https://mifirm.net/model/thor.ttt#twrp sonrasında ise benim güncel olarak kullanıdıgım rom 01.04.2023 de yayınladıkları rom...
  2. doom_emre12

Tavsiye Thor sahnede 12s ULTRA

cihaza yeni geçmiş bulunmaktayım soru vs konularda yardımcı olabilirim
  3. doom_emre12

Uygulama Mi 11 ultra beta MUIU 14 eu rom

Xiaomi.eu Multilang MIUI ROMs - Browse /xiaomi.eu/MIUI-WEEKLY-RELEASES/V14.0.22.12.8.DEV at SourceForge.net kısmından alt tarafta xiaomi.eu_multi_MI11Pro_MI11Ultra_V14.0.22.12.8.DEV_v14-13-fas yazanı indirip kurabilirsin fastboot zaten sorumluluk size ait indiyorum simdi deneyeceğim.
  4. doom_emre12

Soru Android 12 twrp varmı acaba elinde olan

Android 12 twrp varmı acaba elinde olan recovery rom gelmiş mifirim fakat uyumlu twrp bulamadım varsa paylaşabilrimi birisi acaba
  5. doom_emre12

Yardım mi note 10 xiaomi bulut vs xiaominin kendi sitesindekilere wifi baglanmıyor

mi note 10 xiaomi bulut vs xiaominin kendi sitesindekilere wifi baglanmıyor hücresele geçtigim zaman baglanıyor galerideki fotolar vs notları çekiyor ama wifi baglanmaya çalıştıgım zaman sürekli hata alıyorum bundan önce note 8 vardı ondada aynısı yaptı cihazla alakalı fiziksel bi sorun yok wifi...
  6. doom_emre12

Rom masik rom mi10t pro

masik rom mi10t pro için varsa paylaşrmsnz acaba ya
  7. doom_emre12

Yardım Apk yüklenemedi hatası mi 10 12.2.8.0 stable sürüm

harici bir apk yüklemeye çalıştıgım zaman hata nedeni diger çözüm uyuglamayı getappsten indirin yazıyor android 11 ne yapmalyım acaba
  8. doom_emre12

Yardım mi 10 android 11 ve euro rom yardım

benim cihaızm suan android 10 global rom12.03 var basit bir şekilde anlatılan anroid 11 euo rom gösterecek arkdaş sonsuz şükranlar istedim mi arama rehber kişiler uygulaması olması
  9. doom_emre12

Uygulama Mİ 10t pro google uygulamalardan kurtulma en basit çözüm toplama konu

(en salakça yani kendimce yaptıgım çözüm )arkdaşlar ben indirdim olay şöyle anlıtıyım Recovery - Xiaomi Mi 10T / Mi 10T Pro / K30S Ultra - Twrp 3.4.0-3 surdan twrp indirin hiç wipe data fln grk yok https://sourceforge.net/projects/xi...I10TPro_V12.0.7.0.QJDMIXM_v12-10.zip/download sunu indirin...
  10. doom_emre12

Soru Mİ10T PRO rom destek arama ve mesajlar

Mİ10T PRO rom destek arama ve mesajlar kısmını google kulanmaktan nefret ediyorum indu kurdum olmadı globalde yok önerisi olan varmi mi kendi arama ve mesaj uygulaması için
Üst Alt