DooM_67 kullanıcısının son içeriği

1. D

İpucu 128K Sim Kartlar Hakkında Bilgilendirme

benim hattım vodafone daha önce telefonu kapatıp açınca sim kart yok olarak uyarı veriyordu daha sonra sim kart geliyordu şimdi telefon açık iken önce mobil veri gidiyor sonra sim kartı görmüyor belli süre sonra sim kartı görüyor bu sorunun çözümü nedir
  2. D

Yardım CEPTETEB Uygulaması Sorunu

uygulamayı kaldırmama rağmen bugün 2 kere yine aynı hatayı verdi bunun sebebi nedir ya bıktırdın xiaomi
  3. D

Yardım CEPTETEB Uygulaması Sorunu

Xiaomi 11t sahibiyim telefonum yurtiçi CEPTETEB bankacılık uygulaması daha önceden parmak izi okuyucu ile açılıyordu en son gelen güncelleme ile ilk girişte doğrulama kodu ile giriş yapılıyor, telefon tanıtıldıktan sonra sadece giriş şifresini yazmak yeterli oluyor, telefonunuzda zararlı veya...
  4. D

Yardım 11T Sim Kart Görmüyor

merhaba aynı sorun bende de oluyor çözüm bulabildiniz mi
  5. D

Soru Galeri uygulamasının çok yer kaplaması

galeri uygulaması çok fazla yer kaplıyor fotoğraflar google fotoğraflara yedekleniyor ama buna rağmen tüm fotoğraflar galeride de görünüyor galerinden silince google fotoğraflardan da siliniyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı
  6. D

Soru Gmail uygulamasından anlık bildirim alamıyorum

tavsiyenize uyup outlook kurdum ama yine mail geldiğinden anlık bildirim alamıyorum enteresan
  7. D

Arkaplanda otomatik başlat kısmında gmail uygulaması görünmüyor sistem uygulamarını göster seçeneğini aktif etmiş olmama rağmen arka pladan kilitledim bakalım ne olacak
  8. D

Xiaomi 11T telefonuma hyperos güncellemesi geldik sonra gmail uygulamasından anlık mail bildirimi alamıyorum pil tasarrufu kapalı olmasına rağmen anlık bildirim gelmiyor gmail uygulamasını açınca ancak bildirim alıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim
  9. D

Yardım HyperOs sonrası Sistem Arayüzü yanıt vermiyor uyarısı

yansıtma uygulamasını kullanmadım ama şu anda telefonda duruyor güncellemeleri kaldır işlemi yaptım sorun düzeldi ama yansıtma çalışıyor mu bilmiyorum çok ta ihtiyacım olan bir uygulama değil zaten
  10. D

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim ama fabrika ayarlarına geri dönme bence en son başvurulması gereken yöntem. Geri bildirim kısmında hatayı ilettim ve verilen işlemi uyguladığımda sorun çözüldü. Yansıt uygulamasını kaldırmak bu kadar basit.
  11. D

Temiz kurulum ne demek açıklayabilirmisiniz
  12. D

Cihazıma dün hyperos güncellemesi geldi yaptıktan sonra sürekli Sistem Arayüzü yanıt vermiyor uyarısı alıyorum ekranın sağ üst tarafından açılan kontrol merkezi bazen açılmıyor ve bu hatayı veriyor neden olabilir bu arada hyperos tr sürümü güncelleme bölümünden geldi ben herhangi bir yerden...
  13. D

Soru Mi 11T sim kart sorunu

bende de buna benzer bir sorun var telefonu kapatıp açınca belli bir süre sim kart yok uyarısı veriyor daha sonra sim kart geliyor neden olduğunu bilmiyorum
  14. D

İnceleme Xiaomi 11T veya Mediatek cihaz almayın

Mediatek işlemci batarya konusunda da kötü şimdi miui 13 şöyle böyle demeyin telefon durduğu yerde bile şarjdan gidiyor 5000 mah batarya var ama bir günü zoru görüyorum öyle oyun oynayan biride değilim hep sosyal medya ıvır zıvır
  15. D

Soru Miui 13 şarjı hızlı mı bitiriyor?

Evet şarj hızlı bitiyor bu mediatek işlemci ile alakalı bence çünkü telefonu kullanmadığım zamanlarda bile şarj hızlı tükeniyor akşam yatmadan şarj edip %100 yapıyorum sabah kalktığımda %95 olmuş mesela bence işlemci söylediği kadar pil konusunda iyi değil
Üst Alt