DonPoldo kullanıcısının son içeriği

1. DonPoldo

Yardım ACİL YARDIM Cloud İade Etme İşlemi Nasıl Yapılır?

İyi günler ben cloudu ucuz bir şey sanıyordum satın aldım 3 ay için 65 TL diyor ben onun yerine giderim google fotoğraflardan 100GB alanı 6 TL'ye alırım. İadesini nasıl yapabilirim acil yardımcı olur musunuz.
  2. DonPoldo

Yardım Xiaomi Instagram Story'de 2. Story hatası

iyi günler Instagram da mesela 30 saniyelik bir video yükleyeceğim storye diyelim bunu 2 parçaya bölüyor yükle diyorum ilk videoyu yüklüyor yüklediği gibi ikinci video yüklenmedi hatası veriyor ünlem oluyor tekrar dene diyorum yine olmuyor sebebi nedir cihaz Mi 9t pro MIUO Global 1.5.2
  3. DonPoldo

Yardım Xiaomi Sürekli Wifi kesiliyor

İyi günler Zyxel3625-T20A modem kullanıyorum her detayını inceledim herhangi bir sorun yok Samsung ve İOS cihazdan sorunsuz bağlanıyor fakat evde iki tane Xiaomi telefon var birisi Mi 9T Pro unlock yapılmış EU Rom MIUI 12.0.5 rootsuz,diğeri Redmi Note7 Pro MIUI 12.1 düz satın alınmış ve ikisinin...
  4. DonPoldo

Yardım Mi 9T Pro internet sorunu

İyi günler arkadaşlar bende Mi 9T Pro var mesela pubg oynuyorum ardından Instagram dan mesaj geliyor o mesaja bakıp oyuna tekrar girdiğimde pingim en yüksek seviyeye çıkıyor ve wifi kapatıp açınca düzeliyor anca aynı sorun mobil veride de oluyor eski telefonumda olmuyordu neden oluyor veya...
  5. DonPoldo

Diğer MIUI 12 Bildirim Sesini Zil sesinden ayırmak

İyi günler arkadaşlar başlıkta da gördüğünüz gibi böyle bir şey mümkün mü?
Üst Alt