Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi box s 4k cihazıma beyin hücrelerinde sorun olan ve muhtemelen apartmandan bir mahlukat sürekli Bluetooth bağlantı isteği atıyor.
Bu mahlukatın her istek göndermesinde izlediğim ekran kesiliyor ve keyfin içine ediyor. 1 değil 5 değil 10 kez deniyor zeka geriliği bulunan canlı türü...
Her iki ROM'u da deneyimledim kendimce fark ettiğim küçük farklılıkları yazacağım. Yorumlarım günlük kullanımda fark edilen değişikliklerdir. Öyle kağıt kalem not alıp detaya inmedim. Sadece fikir vermesi amacıyla merak edenler için yazıyorum...
Kullanan arkadaşlar görüş bildirirse çok sevinirim Mi Note 10'dan Mi 10 Pro'ya Geçilir mi?
Mi Note 10'da beğendiğim tüm özellikler var, ancak doğru düzgün tam anlamıyla performans veren bir ROM bulamadım. Global Kararlı sürüm kullanıyorum şuan, root vs. hepsini iptal ettim. Bu ROM'da eksik...
Mi Note 10'da daha önce 12.0.1 ve içinde CN geçen bir sürümü kullanıyordum. Bugün 12.0.2.0 QFDMIXM sürümüne geçtim.
Önceki sürümde çift tıklama ile hem ekranı kapatıyor, hem de açabiliyordum.
bu sürümde Çift tıklama ile ekranı açıyor ancak kapatmıyor.
Klasik tema kullanıyorum, herhangi bir...