Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Xiaomi Redmi Buds 5 Pro kulaklığımda son birkaç aydır şarj kapasitesi sorunu yaşamaktayım. Eskiden (birkaç ay önce) ANC açık şekilde üç-üçbuçuk saate kadar bataryası dayanırken şimdi "sol kulaklığım" maksimum 45-60 dakika dayanıyor. Sağ kulaklığı üç saat boyunca test etmedim fakat onun bataryası...
Benim Redmi 9 cihazım var. Bu telefonu Turkcell Pasaj sitesinden 2021'in başında almıştım. Bu yılın mart ayına kadar bir sorunla karşılaşmamıştım ama MİUİ 13'e güncelleme yaptıktan sonra Mart ayında cihaz kendiliğinden durduk yere "The system has been destroyed" hatası verdi. Telefoncuda Rom...
Kablosuz kulaklığım Redmi Buds 3 dün gece düzgün çalışıyordu, bu sabah kullanmaya başladığımda ise sağ kulaklıkta bir sorun yok ama soldan hiç ses gelmediğini farkettim. Telefonun sesini full açınca kısık bir ses geliyor. Sorunun çözümü nedir?