Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayır, cihazım garantiliydi herhangi bir işlem yapmadım. Bootlader açmamama rağmen globalde android10'dan 11'e geçiş güncellemesi yapınca gitmişti. Tamamen Xiaomi kaynaklı bir sorundan dolayı L3'e düşmüştü. Herkeste düşmedi de bazı kişiler bu problemi yaşadı. Sebebini bilmiyorum maalesef
Widevine L1 kendiliğinden mi oldu yoksa parmak izi ödemelerinden widevine yukle mi dediniz? Ben şuan global 12.1.4 deyim fakat kendiliğinden widevine L3e düşmüştü herhangi root veya bl işlemi yapmamıştım. Eu 12.5 yüklersem düzelir mi?
Rehberini google ile senkronize etmeye çalışanlar, google contacts sync uygulamasının izinlerine gelip Privacy bölümündeki tüm izinleri aktif etsin. Ondan sonra tekrar senkronize etmeye çalışın numaralar geliyor rehbere. Whatsappda numaraların gelip gitmesi sorununun çözümü ise şu şekilde...
Mesela böyle fazla bildirim olunca aşağı yukarı çıkarken kasmalar oluyor. Launcher olarak da hafif takılmalar mevcuttu poco launcher kurdum o yağ gibi akıyor. Ama şu bildirim kısmındaki kasma çok sinir bozucu. Eu veya mi roomda yok. Sizde de var mı bu kasma?
MI 8 UD cihazımdan Tapatalk...
Geçen ay ödeme yaptıktan 1 gün sonra hemen üyeliği aktif etmişlerdi. 11.11.2019'da üyeliğim sona erdi. Sona erince direk yine 100 RUB ödedim. Aradan 72 saat geçmesine rağmen hala tık yok. Formu eksiksiz bir şekilde doldurdum. Ödeme ss'ini de sorunsuz şekilde verdim. "wimpes" adlı kişiye mesaj...