dokucan kullanıcısının son içeriği

1. dokucan

Yardım Widevine sertifikam L1 den L3 e düştü

Amazon Prime Video uygulamasında ayarlar oynat ve indir akış kalitesi kısmının ekran görüntüsünü atabilir misin
  2. dokucan

Soru MIUI 12.5 Mi Note 10 Lite

Hayır, cihazım garantiliydi herhangi bir işlem yapmadım. Bootlader açmamama rağmen globalde android10'dan 11'e geçiş güncellemesi yapınca gitmişti. Tamamen Xiaomi kaynaklı bir sorundan dolayı L3'e düşmüştü. Herkeste düşmedi de bazı kişiler bu problemi yaşadı. Sebebini bilmiyorum maalesef
  3. dokucan

OrangeFox ile yükledim parmak izi ödemelerinden de sertifika güncelledim şimdi widevine l1 oldu angel~~
  4. dokucan

Tamamdır teşekkürler, hangi twrp ile yüklediniz acaba?
  5. dokucan

Widevine L1 kendiliğinden mi oldu yoksa parmak izi ödemelerinden widevine yukle mi dediniz? Ben şuan global 12.1.4 deyim fakat kendiliğinden widevine L3e düşmüştü herhangi root veya bl işlemi yapmamıştım. Eu 12.5 yüklersem düzelir mi?
  6. dokucan

MIUI 12 [MIUI 12] [20.7.13] [CLOSED CHINA] Beta [Gecelik]

Rehberini google ile senkronize etmeye çalışanlar, google contacts sync uygulamasının izinlerine gelip Privacy bölümündeki tüm izinleri aktif etsin. Ondan sonra tekrar senkronize etmeye çalışın numaralar geliyor rehbere. Whatsappda numaraların gelip gitmesi sorununun çözümü ise şu şekilde...
  7. dokucan

Rom [Android 10] Mi 8 Pro Global Kararlı V11.0.1.0 QECMIXM indirme bağlantıları

Dün OTA'dan bana geldi. Kamera uygulamasında manuel moda (pro mod) a geçince uygulamadan atıyor. Dili İngilizce yapınca düzeliyor...
  8. dokucan

MIUI 11 MIUI11 Xiaomi.Eu Beta/Stabil Rom 20.3.26/ 11.0.13.0

Wipe Data, System, Cache, Dalvik yaparsanız sonra da kararlı romu yüklerseniz sıkıntısız yüklersiniz.
  9. dokucan

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Mesela böyle fazla bildirim olunca aşağı yukarı çıkarken kasmalar oluyor. Launcher olarak da hafif takılmalar mevcuttu poco launcher kurdum o yağ gibi akıyor. Ama şu bildirim kısmındaki kasma çok sinir bozucu. Eu veya mi roomda yok. Sizde de var mı bu kasma? MI 8 UD cihazımdan Tapatalk...
  10. dokucan

Bende hala böyle. Henüz upload etmemişler galiba.
  11. dokucan

Güncellemeleri kontrol et dediğimde sunucuya bağlanamadı hatası veriyor.
  12. dokucan

Rehber MiuiPro Rom Ekibine Nasıl Bağış Yapılır

Geçen ay ödeme yaptıktan 1 gün sonra hemen üyeliği aktif etmişlerdi. 11.11.2019'da üyeliğim sona erdi. Sona erince direk yine 100 RUB ödedim. Aradan 72 saat geçmesine rağmen hala tık yok. Formu eksiksiz bir şekilde doldurdum. Ödeme ss'ini de sorunsuz şekilde verdim. "wimpes" adlı kişiye mesaj...
  13. dokucan

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

1572597731 Mi 8 Pro için geldi.
  14. dokucan

Sohbet Kullandığınız ilk miui sürümü neydi?

GMD için portlanmış MIUI kullanıyordum. Galiba miui7 idi.
Üst Alt