Doktor35 kullanıcısının son içeriği

1. Doktor35

Yardım Alt bar simgeleri

Onu anca cihazda root,Lsposed varsa yok edebilirsin onun haricinde olmaz. Ben custom rom kullanıyorum
  2. Doktor35

Yardım Alt bar simgeleri

Klavye ayarlarından kapanıyor diye biliyorum ben kapattım
  3. Doktor35

Yardım Poco x3 Pro 90hz aktif etme?

İyi forumlar arkadaşlar miui sürümü 14.0.3.0 90 hz nasıl aktif edebilirim? Hyperceiler modülüyle ayarlardaki menüyü değiştirmeyi başardım fakat işlevsiz
  4. Doktor35

Yardım Miui performace saver

Hayırlı akşamlar bu modülle ilgili bilgisi olan var mı uygulamaları seçiyorum fakat hertz hiç bir şekilde değişmiyor... Cihazım Poco X3 pro Eu 14.0.3.0
  5. Doktor35

Yardım Eşitleme kendi kendine açılıyor

İyi forumlar cihazım poco x3 pro eşitleme ve senkronizasyon kendi kendine açılıyor kapattıktan 5-10 dakika sonra yeniden açılıyor bir çözümünü bulamadım bu sorunu nasıl çözerim?
  6. Doktor35

Yardım Samsung Klavye

İyi forumlar cihaz sürümü bu bunun için Samsung klavye bulunabilir mi? Bir kaç apk yükledim ama çalışmadı.
  7. Doktor35

Yardım Redmi note 9 güncelleme problemi

Merhaba dostlar yaklaşık 3 gün önce note 9 aldım (pro değil) imei atılmış şekilde aldım bootloader kilidi kapalı sadece 1 güncelleme aldı ve 12 değil. 12 olmasını istiyorum ama bunu güncelleme ayarlarından güncelleme paketi seçerek yapabilir miyim? İmei uçar mı? Ve en son sürüm miui 12 romunu...
  8. Doktor35

Soru Ultra Pil Tasarrufu

Merhabalar telefonum redmi 8a ayarlar kısmından değil ama başka bi uygulama sayesinde buraya girdim fakat aktif değil bunu açmanın bi yolu var mı?
Üst Alt