Dogusgc kullanıcısının son içeriği

1. Dogusgc

Sohbet Şeffaf telefon kılıfları neden sararır?

Kısaca cevap vermek gerekirse Kullanılan malzeme yüzünden. TPU olarak bilinen termoplastik poliüretan, birçok şeffaf telefon kilifinda kullanılır. Silikon ve sert kılıflardan çok daha dayanıklı, esnek ve şok emicidir, ancak sararmaya eğilimlidir. Sararmanin birçok nedeni vardır. Bunun ana...
  2. Dogusgc

Video Mi 9 lite Yavaş çekim 960 fps

Belki 960 fps merak edenler oluyordur paylaşayım.
  3. Dogusgc

Mi Band 4 v1.0.9.22 güncellemesi (15 Ocak 2020)

Az önce MI Fit üzerinden yazılım güncellemesi aldı henüz bir fark göremedim. Özelliklerde iyileştirme ve bazı buglarin düzeltildiginden bahsediyorlar. Gördüğüm kadarıyla yeni bir özellik gelmemiş. Adimsayar özelliği belki daha tutarlı hale gelmiştir. Göreceğiz.
  4. Dogusgc

Soru NFC ile apartman kapısını açmak

Arkadaşlar merhabalar. NFC üzerinden kapıyı açan o küçük cipleri veya temassız kartları okutup telefona kaydediyorum ama kartları emulator yardımıyla simule etme işi için root gerektiren uygulamalar var yalnızca. Telefonum xiaomi Türkiye garantisinde olduğu için root işine sıcak bakmıyorum. Bu...
  5. Dogusgc

Sohbet Ankara'dan Selamlar

Herkese selamlar. Ben Gökhan ilk defa xiaomi telefon kullanıyorum. Yılbaşından iki gün önce mi store dan xiaomi Mi 9 lite ve mi band 4 alarak xiaomi ailesine katılmış oldum :)
Üst Alt