dogukanturhan kullanıcısının son içeriği

1. dogukanturhan

Sohbet Mi 8 lite için en güzel sürüm hangisi?

Aynen bana da lazım stabil olması şart MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. dogukanturhan

Güncelleme [Android 9]Mi 8 Lite Global Kararlı Miui V10.2.2.0 + Fastboot İndirme Bağlantısı

Bunu yüklemek için global romda mi olmam lazım ? MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. dogukanturhan

Soru Mi8 Lite Android 9 Pie

Ben beta kullanıyorum olur mu ki MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. dogukanturhan

Soru Mi8 Lite Android 9 Pie

Betadan globale geçmek istiyorum nasıl yaparım MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. dogukanturhan

Yardım Mi 8 Lite Pie

Nasıl yapicam peki MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. dogukanturhan

Yardım Mi 8 Lite Pie

İşte stabil bana gelecek mi ? Onu merak ediyorum betada kalmak istemiyorum. MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. dogukanturhan

Yardım Mi 8 Lite Pie

Burda dağıltilmaya başlandığını soyleniyor. Xiaomi, Mi 8 Lite İçin MIUI 10'u Dağıtmaya Başladı Linkte vermişler ama ben yukleyemiyorum. Aldigim hata bu ! Ne yapmam lazım kararlı sürüme geçmek için? MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. dogukanturhan

Güncelleme [Android 9]Mi 8 Lite Global Kararlı Miui V10.2.2.0 + Fastboot İndirme Bağlantısı

9.3.14 yüklü pie kararlı sürümüne geçmek istiyorum indirip zip dosyasını yuklicem dimi sadece MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. dogukanturhan

Soru Xiaomi Mi 8 Lite en güncel kararlı rom hangisi?

Bunu nasıl yüklerim? MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. dogukanturhan

Soru Pubg sorunu

Beta sürüm kullanıyorum MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. dogukanturhan

Soru Xiaomi Mi 8 Lite en güncel kararlı rom hangisi?

Beta olmayan en güncel kararlı stabil versiyon hangisi? Beta kullanmak istemiyorum. Güncel stabil kararlı sürüm lazım bana link atarsanız sevinirim :) MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. dogukanturhan

Soru Pubg sorunu

Nasıl başka sürüme geçebilirim en iyi sürüm hangisi MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. dogukanturhan

Soru Pubg sorunu

Ben de 9.3.14 pie beta kullanıyorum MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. dogukanturhan

Soru Pubg sorunu

Dokunmatik çalışmıyor bazen neden acaba ? MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. dogukanturhan

Yardım Xiaomi dönüştürücü

Aynısından almıştım iade ettim düşük güç veriyor telefona yani şarj ediyor gibi gözüküyor sadece oyundaydim şarjim 15 di en kotu ihtimalle 15 de kalması gerekirken telefon kapandı ben de az önce sadece kulaklık için dönüştürücü aldım hepsi aynı hepsi verimsiz MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk...
Üst Alt