Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Redmi note 3 qualcom kullanıcısıyım. Bir süre önce developer roma geçtim. Zenex hocanın twrp rehberini uyguladım. Açılışta uzaylı gibi [emoji89] buna benzer bi ifade olan rehber :D konuya geleyim sürekli güncelleme olmasından sıkıldım. Stabile dönmek istiyorum. Mi flash ile direk...
Eski temayı seçip temayı kisisellestirdeki herşeyi yeni temadan yaptım. Düzeldi. Suni bi çözüm tabi
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar. Marketteki only oreo temasını uyguladiktan sonra WhatsApptaki mavi tik resimdeki gibi oldu bi çözümü var mıdır.
Arkadaşlar merhaba xda developer da iytbp moduyla ilgili bi yazi okudum ancak beceremedim. Bu modla youtube reklamsiz ve arka plan oynatilabiliyor. Yapmayı bilen aydinlatmak isteyen arkadaşları başlığa bekliyoruz :)
İyi günler sevgili arkadaşlar. Telefonuma adaway yüklemek için root atıyorum. Root yaptıktan sonra bu olmazsa olmaz dediğiniz bişey var mı
Arkadaşlar merhaba. Uygulama ve web sitelerde reklam engellemek için adaway yükledim ancak root yapmak gerekliymis. 8.5.6.0 global sürüm için root rehberi gibi bişey var mıdır. Ya da rootsuz çalışan reklam engelleme yolu
Miui de tecrübeli arkadaşlarimiz telefon için en hafif yormayan temalar hangileridir acaba var mı öneriniz