dogukanklt kullanıcısının son içeriği

1. D

Tema İos Confused - 2

Çok güzel olmuş eline emeğine sağlık. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. D

Yardım Developer romdan stabil roma geçmek

Tamamdır çok sağolun Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. D

Yardım Developer romdan stabil roma geçmek

Merhabalar. Redmi note 3 qualcom kullanıcısıyım. Bir süre önce developer roma geçtim. Zenex hocanın twrp rehberini uyguladım. Açılışta uzaylı gibi [emoji89] buna benzer bi ifade olan rehber :D konuya geleyim sürekli güncelleme olmasından sıkıldım. Stabile dönmek istiyorum. Mi flash ile direk...
  4. D

Tema uyguladiktan sonra WhatsApp görünümü değişti

Eski temayı seçip temayı kisisellestirdeki herşeyi yeni temadan yaptım. Düzeldi. Suni bi çözüm tabi Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. D

Tema uyguladiktan sonra WhatsApp görünümü değişti

Merhabalar. Marketteki only oreo temasını uyguladiktan sonra WhatsApptaki mavi tik resimdeki gibi oldu bi çözümü var mıdır. Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. D

Iytbp modu yapmayı bilen var mı??

sağolun hocam. basit yontem yeterli ikisi de dursun :D çok sağolun tekrar umarım hallederler bu sorunu
  7. D

hocam kendi google hesabıma girmek için butona dokunuyorum ancak yanıt vermiyo son surum bu mudur baska surumu var mı acaba belki çözmuslerdir sorunu
  8. D

Teşekkür ederim deneyeyim Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. D

Arkadaşlar merhaba xda developer da iytbp moduyla ilgili bi yazi okudum ancak beceremedim. Bu modla youtube reklamsiz ve arka plan oynatilabiliyor. Yapmayı bilen aydinlatmak isteyen arkadaşları başlığa bekliyoruz :) Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. D

Soru Root yaptıktan sonra yuklenmesi gereken programlar

Çok güzel bi paylaşım olmuş teşekkür ederim Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. D

Soru Root yaptıktan sonra yuklenmesi gereken programlar

İyi günler sevgili arkadaşlar. Telefonuma adaway yüklemek için root atıyorum. Root yaptıktan sonra bu olmazsa olmaz dediğiniz bişey var mı Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. D

Yardım Android uygulama ve web sitelerde reklam engelleme

Adaway iyiymis galiba. Root yapmayı bilmiyorum. Surumlere göre değişir mi root olayı Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. D

Yardım Android uygulama ve web sitelerde reklam engelleme

Arkadaşlar merhaba. Uygulama ve web sitelerde reklam engellemek için adaway yükledim ancak root yapmak gerekliymis. 8.5.6.0 global sürüm için root rehberi gibi bişey var mıdır. Ya da rootsuz çalışan reklam engelleme yolu Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. D

Yardım Uyku modunda programlarin kapanması

Hocam maalesef o bulduğum şeyle de olmadı Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. D

Yardım En hafif tema hangisi

Miui de tecrübeli arkadaşlarimiz telefon için en hafif yormayan temalar hangileridir acaba var mı öneriniz Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt