Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selamın aleyküm selam arkadaşlar leica modülünü kurup ardından rootu kaldırdım şuan için leica kamera çalışıyor ilerleyen zamanda problem olur mu acaba bileniniz var mı
Hocam çözümü buldum ben yabancı bir telegram grubunda buldum çözümü. Bu uygulamayı yükleyip root erişimine izin verin ve enforcing seçeneğini seçin. Sonra WhatsAppı kontrol edin. Sonucu paylaşırsanız sevinirim
Şimdi 10.4.2 güncellemesini yaptım otomatik olarak camera api 2 silindi şuan donmuyor mesela ama Google camera yükleyince yine donacaktir diye düşünüyorum. Çok sıkıcı bir durum bu neden sadece whatsapta olan bir durum bu
1573551026
Hayır sadece whatsapta yaşıyorum
Herkese merhaba arkadaşlar. Xiaomi Mi Note 3 cihazım da WhatsApp' ta görüntülü konuşma esnasında görüntüm kasıyor lakin sesim de bir problem yok ses gayet güzel iletiliyor ama görüntüm çok kasıyor. Bunun çözümü nedir acaba kullandığım sürüm : stabil eu.rom 10.4.1
İyi günler Xiaomi mi Note 3 kullanıyorum MIUI 10 eu Betaya geçtiğimden beri Google camera kullanamıyorum. Magiskten camera api 2 modülünü kuruyorum kurduktan sonra telefonun kendi stock kamerası açılmıyor. Modülü kaldırınca düzeliyor. Çözüm nedir arkadaşlar. MIUI 9 da böyle bir sorun yoktu. MIUI...