dogukanblr08 kullanıcısının son içeriği

1. dogukanblr08

Mod Mi 11 Ultra Leica Apk 4.9Stabil - 5.0Beta Kamera

selamın aleyküm selam arkadaşlar leica modülünü kurup ardından rootu kaldırdım şuan için leica kamera çalışıyor ilerleyen zamanda problem olur mu acaba bileniniz var mı
  2. dogukanblr08

Yardım 7×7 Tema

Arkadaşlar ana ekran düzeni 7×7 , 8×8, 7×8 gibi olan temalar arıyorum yardımcı olur musunuz tema önerir misiniz
  3. dogukanblr08

Gcam Mi Note 3 MIUI10 Pie GCam Yükleme Rehberi

Hocam ekleyin tabi maksat hepimizin işi görülsün
  4. dogukanblr08

Hocam çözümü buldum ben yabancı bir telegram grubunda buldum çözümü. Bu uygulamayı yükleyip root erişimine izin verin ve enforcing seçeneğini seçin. Sonra WhatsAppı kontrol edin. Sonucu paylaşırsanız sevinirim
  5. dogukanblr08

Hocam buna bir çözüm bulamayacak miyiz acaba çok sıkıntılı bir durum gcamsız da olmuyor bir çözümü vardır elbette sonuçta yazılımsal bir durum
  6. dogukanblr08

Gcam Mi Note 3 MIUI11 Pie GCam Yükleme Rehberi

rw-r-r(644) hocam bu yetkiyi nasıl verecez 1581681182 Bu kısım böyle olacakmış öğrenmiş oldum
  7. dogukanblr08

ne yaptınız hocam benimde hangi gcam sürümünü denesem ön kamera çalışmıyor hangi işlemleri yaptınız
  8. dogukanblr08

Yardım WhatsApp Görüntülü Görüşmede Görüntü Kasıyor

Şimdi 10.4.2 güncellemesini yaptım otomatik olarak camera api 2 silindi şuan donmuyor mesela ama Google camera yükleyince yine donacaktir diye düşünüyorum. Çok sıkıcı bir durum bu neden sadece whatsapta olan bir durum bu 1573551026 Hayır sadece whatsapta yaşıyorum
  9. dogukanblr08

Doğru şüphelenmişim bende öyle düşünmüştüm ama bir çözümü elbette vardır
  10. dogukanblr08

Herkese merhaba arkadaşlar. Xiaomi Mi Note 3 cihazım da WhatsApp' ta görüntülü konuşma esnasında görüntüm kasıyor lakin sesim de bir problem yok ses gayet güzel iletiliyor ama görüntüm çok kasıyor. Bunun çözümü nedir acaba kullandığım sürüm : stabil eu.rom 10.4.1
  11. dogukanblr08

Soru Mi Note 3 Camera2api Ois sorunu

Bana bulabilir misiniz rica etsem
  12. dogukanblr08

bu kamera patch dediğiniz magiskten mı ındircez
  13. dogukanblr08

MIUI 10 8.10.11 beta sürümü kullanıyorum bende de Google Camera kurulmuyor Camera api 2 yı flaşlıyorum stok kamera açılmıyor
  14. dogukanblr08

Soru Miuipro Mi note 3

beyler deneyen var mı miui pro da calısıyor mu google camera
  15. dogukanblr08

Yardım Eu MIUI 10 Beta Google Camera Sorunu

İyi günler Xiaomi mi Note 3 kullanıyorum MIUI 10 eu Betaya geçtiğimden beri Google camera kullanamıyorum. Magiskten camera api 2 modülünü kuruyorum kurduktan sonra telefonun kendi stock kamerası açılmıyor. Modülü kaldırınca düzeliyor. Çözüm nedir arkadaşlar. MIUI 9 da böyle bir sorun yoktu. MIUI...
Üst Alt