dogukan1079 kullanıcısının son içeriği

1. D

Rehber Magisk Manager ile Xiaomi Mi 11 Root Yapma - TWRP Olmadan

Hocam özelden atın mesaj yardımcı olayım
  2. D

Rom Mi 11 - XiaomiEU Android 12 MIUI 13 Haftalık Beta ve Kararlı sürüm

twrp ile yüklenmiyor eror-1 hatası veriyor yükleyebilen yardımcı olabilir mi acaba ?
  3. D

Rehber Magisk Manager ile Xiaomi Mi 11 Root Yapma - TWRP Olmadan

hanımefendiler ve beyefendiler bu yöntem ile mi 11 cihazımı root yapmış bulunmaktayım konu sahibine çok teşekkür ederim yapamayan olursa dm atmanız yeterli hayırlı günler dilerim.
  4. D

Rom Akıcı Rom Önerisi olan varmı?

İon kerneli nasıl bulabilirim hocam bende evx kullanıyorum a12 ota
  5. D

Rehber Custom Rom Nasıl Portlanır ? Detaylı ve Basit Anlatım

Merhabalar hocam ben mi 9 için hangi cihazdan a12 port yapabilirim acaba ?
  6. D

Mod Android 12 ANX Camera

Hocam cepheus için yok indirme link verebilirmsnz özelden acaba 1645203654 Telefonunuz hangi model acaba yada hangi ayarları yapmak gerekiyor acaba
  7. D

Open camera sanki biraz bulanıklık var gibi gcam daha iyi ama anx te fena değil
  8. D

Merhabalar hocam bende bu şekilde oluyor Android 12 evloution rom güncelleme alan romlar çok az kaldı mi 9 için kullandığınız rom nasıl iyimi ve güncelleme alıyor mu eğer. Alıyor ise ona geçmeyi düşünüyorum da birde anx kamera önemli zaten biliyorsunuz dur hocam stock MIUI romunu seviyorum ama...
  9. D

Yardım Mi 9 Arka Kamera Sorunu

Selamün aleyküm hocalarım mi 9 eu stabil kullanmaktayım telefonda fotoğraf on kamera ile cektigimde kamera kapanmıyor ama arka kamera ile fotoğraf cektigimde kamera kapanıyor bir çözümü var mı acaba ?
  10. D

Rehber MiuiPro Rom Ekibine Nasıl Bağış Yapılır

Miui proya bağış yaptım peki nasıl bir yol izlemeliyim ve de ne zaman bana dönüş yaparlar
  11. D

Rom MIUI 12 EU Beta / Kararlı Rom İndirme Bağlantısı

Cihazım mi 9 (cepheus) eu beta 21.9.28 kamera ile fotoğraf çeker çekmez uygulamadan atıyor bir çözümü var mı acaba ?
  12. D

Yardım Eu beta 21.9.8

Xiaomi mi 9 cihazımda bu sürümden mi kaynaklı(21.9.8 beta) tam bilmiyorum ama kendi stok kamerasıyla fotoğraf çektikten sonra kamera uygulaması kapanıyor acaba neden sadece bende mi var onuda bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  13. D

Soru Poco x3 kamera

Efendiler öncelikle selamun aleyküm poco x3 nfc cihazına sahibim performans olarak iyi ama kamera yönünden sıkıntılarım var ilk aldığımda net fotoğraflar çekiyorken şimdi ise bulanıklık var gibi örneğinide atacağım sizlere kuaför olduğum için saçlar net çıkmasını istiyorum önerebileceğiniz bir...
  14. D

Soru Eu beta poco x3 e gelecek mi ?

Selamün aleyküm efendiler öncelikle sorum şu eu stabil poco x3 nfc için varken eu beta da gelme olasılığı varmı acaba ? ( İlk defa Yeni konu açıyorum yanlışım varsa affola).
Üst Alt