Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hanımefendiler ve beyefendiler bu yöntem ile mi 11 cihazımı root yapmış bulunmaktayım konu sahibine çok teşekkür ederim yapamayan olursa dm atmanız yeterli hayırlı günler dilerim.
Merhabalar hocam bende bu şekilde oluyor Android 12 evloution rom güncelleme alan romlar çok az kaldı mi 9 için kullandığınız rom nasıl iyimi ve güncelleme alıyor mu eğer. Alıyor ise ona geçmeyi düşünüyorum da birde anx kamera önemli zaten biliyorsunuz dur hocam stock MIUI romunu seviyorum ama...
Selamün aleyküm hocalarım mi 9 eu stabil kullanmaktayım telefonda fotoğraf on kamera ile cektigimde kamera kapanmıyor ama arka kamera ile fotoğraf cektigimde kamera kapanıyor bir çözümü var mı acaba ?
Xiaomi mi 9 cihazımda bu sürümden mi kaynaklı(21.9.8 beta) tam bilmiyorum ama kendi stok kamerasıyla fotoğraf çektikten sonra kamera uygulaması kapanıyor acaba neden sadece bende mi var onuda bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Efendiler öncelikle selamun aleyküm poco x3 nfc cihazına sahibim performans olarak iyi ama kamera yönünden sıkıntılarım var ilk aldığımda net fotoğraflar çekiyorken şimdi ise bulanıklık var gibi örneğinide atacağım sizlere kuaför olduğum için saçlar net çıkmasını istiyorum önerebileceğiniz bir...
Selamün aleyküm efendiler öncelikle sorum şu eu stabil poco x3 nfc için varken eu beta da gelme olasılığı varmı acaba ? ( İlk defa Yeni konu açıyorum yanlışım varsa affola).