dogukan1079 kullanıcısının son içeriği

1. D

Yardım Mi 9 Arka Kamera Sorunu

Selamün aleyküm hocalarım mi 9 eu stabil kullanmaktayım telefonda fotoğraf on kamera ile cektigimde kamera kapanmıyor ama arka kamera ile fotoğraf cektigimde kamera kapanıyor bir çözümü var mı acaba ?
  2. D

Yardım Eu beta 21.9.8

Xiaomi mi 9 cihazımda bu sürümden mi kaynaklı(21.9.8 beta) tam bilmiyorum ama kendi stok kamerasıyla fotoğraf çektikten sonra kamera uygulaması kapanıyor acaba neden sadece bende mi var onuda bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  3. D

Soru Poco x3 kamera

Efendiler öncelikle selamun aleyküm poco x3 nfc cihazına sahibim performans olarak iyi ama kamera yönünden sıkıntılarım var ilk aldığımda net fotoğraflar çekiyorken şimdi ise bulanıklık var gibi örneğinide atacağım sizlere kuaför olduğum için saçlar net çıkmasını istiyorum önerebileceğiniz bir...
  4. D

Soru Eu beta poco x3 e gelecek mi ?

Selamün aleyküm efendiler öncelikle sorum şu eu stabil poco x3 nfc için varken eu beta da gelme olasılığı varmı acaba ? ( İlk defa Yeni konu açıyorum yanlışım varsa affola).
  5. D

Yardım Miui 12 türkçe dil yok 20.6.11 beta mi room

Yardımcı olurmusunuz cihazım Mi9 mi room kullanıyorum cihazım İngilizce yaptım dahada türkçeye dönemiyorum şimdiden teşekkürler...
  6. D

Rom [PORT][MIUI v8.0.2.0 Android 5.1 ROM] General Mobile 4G

Öncelikle teşekkür ederim deniyorum ama olmuyor
  7. D

Rom [PORT][MIUI v8.0.2.0 Android 5.1 ROM] General Mobile 4G

Multi rom ne demek yardımcı olurmusunuz
Üst Alt